2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burda hava cok iyi dgeil bu gun yagmur yok ama yinede karanlik bende kurutucuya attim gunes olsa cikaririm disari ama yok lilacigim ya
bende hepsini birlestirince ne cok aldigimi anladim esim diyorki bide renk kismina geciceksin yandik pembe pembe alicagim artik :)

slm kızarrrr ....

ayy Allah'ım ne kadar sıcak ahava gece uyku muyku hakgetire mahvoldum sucuk gibi oldum kızımında maşallahı var accık sağıma dönsem başlıyo depik atmaya valla uyutmadı ayyy ne yapçaz bu cıcaklardan biz yaaa yazıkk bizee yawwww

biliomusunuz dün annem geldi nasılda sewindim bana geldi benim için geldi die meğer teyzeme gelmiş ewde yokmuş banada uğraamış 5 karış suratla oturdu yarım saat snr kalktı gitti

valla bozocum idare edom dün byaaa zor geçti teyzem geldi görmüş geçirmiş muayne etti eliyle akşama sabaha doğurcan sen dedi gitti :)))

ben ne zaman dogurcam acaba cok merak ediyorum esim bir gun arkadasinin bekarlik partisine gidicek insallah o gun dogurmam yanliz yanliz :)

şekerpembem hayırlısı olsun hakkınızda inşallah... kalabileceği en uzun sürede kalsın inşallah ama gelirse de baş üstüne yani değil mi.... hayırlısı olsun tekrar, bebişin kendisi ne zaman geleceğini bilir annesi sen merak etme...

aman şekerim öyle görmüş geçirmiş biliyor diye inanma sakın.
doktorlar bile alttan falan muayene ediyorlar öyle biliyorlar...

öyle kızıyorum ki bu tür insanlara.
geçen telde uyuzlar uyuzu kuzenle konuşuyoruz 2 günde bir arar hava atar bana gerzekalı görende çok bilmiş sanar paso cahil görgüsüz ve insan içine sokamayacağınız bi tip valla nefret ediyom şu kendi sülalemden fesat köpekler...
3 haftaya kadar doğurcak.

neyse epiduralden bahsettim ona.teyzem yanındaymış bana nasıl çemkiriyo arkadan yok herkes nası doğuruyosa öyle doğuraymışım da felç olurmuşumda.
taaaa anneme kadar arayıp söylemiş....

millet kocasının sülalesinden dert yanar ben kendikilkerimden tiksiniyorum huhhh.....

bazen şu içimdeki katili serbest bırakasım geliyo valla....

selam canım bende öğretmenim..ben de senın gıbı dusunuyordum doktora ısrarla anlatmaya calıştım ama.bizimde almamız gerekiyormuş ...yönetmeliktede var öncesi izninin 5 haftasını sonraya ekletebiliyorsun..bizde mesela yaz okuluda oluyor istesek çalışabiliriz yani....bende 23.de çalışabilir raporu alcam...doğum öncesi son 3 hafta zaten zorunlu izin alıyorsun...[/QUOTE]

aayy bak şimdi iyice aklım karıştı...tamam biliyorum sadece 5 hafta ekletebiliyosun, ama daha çok erken değilmi?? benim 25 eylül doğumum, erken bile gelse doktorun verdiği tarih bu..rapora bu yazılacak, yani buna göre taaa 1 eylülde izne ayrılmam lazım....ağustosun sonuna doğruda çalışabilir raporu alıcam...yanlışmı biliyorum...idareyle böyle konuştuk biz amaa..iyice kafam karıştı...

kurutucuyu bosalttim simdi ilk partim kurudu digerlerini koymak icin getirdim ne griyim merakli dedim kurutucunun icinden bakiyo bana birde siyah onudami kurutsam ne yapsam :)

ben yıkadım ütülemesini 1 ay kala yapıcam ağustos 3. haftası gibi. aynı zamanda çantamıda hazırlarım, o tarihrten sonra ne zaman geleceği belli olmaz

lila cok bilmis insanalrdanda nefret ediyorum senin dogumuna nasil yorum yapar anlamiyorum epidural felc yapar da koca bir yalandan ibaret dogumda basimiza baska sey gelme riskide var sonucta bir operasyon epidural turkiyede yeni kullanildigi yaygin olmadigi icin bu kadar korkutuyo insanlari burda doktora soyledim doktor azarladi beni gorumcem 6 cocuktada epidural olmus kadin hala saglam masallah felcli falanda degil..

Kızlar buarada hani biz eylül anneleriydik, hepiniz başladınız vallahi gün almaya...bi benmi eylülde doğurucam yahuu...ben de ekim annelerine üye oliim bari..

selamalr arkadaşlar...
bugun dışarda fırmadayım..çook sıcak klima yok ve benım mıdem kaynıyor...
bugun erken kaçmayı planlıyorum...3-4gıbı ...
dışarda oluncada bu faydası oluyor :)) kaytarıyorum ..tabı işim yoksaa iş olunca akşam 7-8 oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…