mestim teşekkür ederiz tatlım :)
sadetcim bende yıkamıştım ben valla yarım saatte kurudu kurudu aldım çok dışarda bekletmek istemedim.
bazıları nemli kalmıştı bastım ütüyü kurudu.
bu arada geçen gün bakıyorumda ne çok şey almışım ben yaa kıyafet olarak.
hepte minik keşke yarısını 3-6 aylık alsaydım sanırım çoğunu giydiremiycem.
çabuk büyüyorlarya...
Kızlar bişiy sorucam, nedir şu bahsettiğiniz çalışabilirlik raporu? yani biliyorum da, herkesin almasımı gerekiyor, üff bilmiyorumm.....bizi yani öğretmenleri kapsamıyor galiba değilmi? çünkü biz tatildeyiz yani şuan...ayy bi yardım edin ne olur...kafam karıştı...[/QU
selam canım bende öğretmenim..ben de senın gıbı dusunuyordum doktora ısrarla anlatmaya calıştım ama.bizimde almamız gerekiyormuş ...yönetmeliktede var öncesi izninin 5 haftasını sonraya ekletebiliyorsun..bizde mesela yaz okuluda oluyor istesek çalışabiliriz yani....bende 23.de çalışabilir raporu alcam...doğum öncesi son 3 hafta zaten zorunlu izin alıyorsun...
valla bozocum idare edom dün byaaa zor geçti teyzem geldi görmüş geçirmiş muayne etti eliyle akşama sabaha doğurcan sen dedi gitti :)))
aman şekerim öyle görmüş geçirmiş biliyor diye inanma sakın.
doktorlar bile alttan falan muayene ediyorlar öyle biliyorlar...
öyle kızıyorum ki bu tür insanlara.
geçen telde uyuzlar uyuzu kuzenle konuşuyoruz 2 günde bir arar hava atar bana gerzekalı görende çok bilmiş sanar paso cahil görgüsüz ve insan içine sokamayacağınız bi tip valla nefret ediyom şu kendi sülalemden fesat köpekler...
3 haftaya kadar doğurcak.
neyse epiduralden bahsettim ona.teyzem yanındaymış bana nasıl çemkiriyo arkadan yok herkes nası doğuruyosa öyle doğuraymışım da felç olurmuşumda.
taaaa anneme kadar arayıp söylemiş....
millet kocasının sülalesinden dert yanar ben kendikilkerimden tiksiniyorum huhhh.....
bazen şu içimdeki katili serbest bırakasım geliyo valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?