2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay şükür kavuşturana, kaç gündür siteye girilmiyordu, hatalı bi sayfa çıkıyordu. Umarım herkes iyidir. Biz sıcaklarla boğuşuyoruz.

Slm kızlar ancak bitti geçmiş..
Sonunnda kavuştuk sitemize hihoyyyt

slm herkese ben de kabızlıkla boğuşuyorum az önce o kadar zorladım ki kendimi doğurcaktım nerdeyse duphalac diye şurup varmış kullanananız var mı acaba

Emntncy duphalacı ben kullanıyorum...bukadar şekerli bişi olamaz kafamçokkarıştı
ama işe yarıyor alkisalkisalkis

saadete bakın hatun evde bile ne kadar şık...
gelde beni gör kocamın şort atlet takımlarıyla saçımda alelade bi topuz şiş bi surat.
ayyy yivvvrennnnç

ben burda akik tasi bulamam bulsam takardim kalkiyimda yerleri supuriyim canim sikiliyo disari cikiyim diyorum ne yapicam cikip yapicak bir sye yok havada karanlik yagmur basliyabilir her an ufff :)

Ya ben şişliklerden alyansı bile çıkardım ama taşlara çok inanıyorum. Mardinden telkari almıştım, taşı maviydi. Unuttum ne olduğunu. Onu çok seviyorum...

kızlar sizde kilodan şikayetci iseniz 1800 kalorilik diyet listesine uyun bebek ve anne için gereken besini alıyorsunuz ilk 1-2 gün zor geliyor ama sonra alışıyorsun ayda 3 kilo alan ben 1 kilo vermişim doğuma kadar 1-2 kilo daha alsam toplam 13-14 kiloyla bitirmiş olcam ilk aylarda dikkat etsem belki toplam da 10 kiloyu geçmezdi

gelde beni gör kocamın şort atlet takımlarıyla saçımda alelade bi topuz şiş bi surat.
ayyy yivvvrennnnç

lila cok sekersin ya kocamda diyoki oglen yemege geliyo bazen bir yeremi gidicen diye soruyo yok diyorum makyaj yapmissinda diyodu hele ilk zamanalr simdi alisti gelmeden son bir aynaya bakmadan kapiyi acmiyorum makyaj bebege zararliysa falan benim bebek boyali yumurta olucak kizkardeismde ayni benim gibi annem sinir olurdu bize bakkala gitsek makyaj yapardik annerm bakkalla iliskiniz falanmi var diye sorardi :)

gözün aydın suray. darısı başımıza. bende haftaya çalışabilir raporu alacağım , diğer arkadaş doğum izninde olduğu ve 20 ağustosta döneceği için rapordan sonra dayanabildiğim yere kadar dayanacağım. ama 32.den sonra istediğin zaman ayrılabilecek olma fikri bile güzel.

döner tabicanım son hafta bile dönüyo

ayyy yivvvrennnnç

Sen de bendensin dostum, Kendi tişörtlerim karnımın ortasında kalıyor, ekmek teknesindeki Kirliye benzetiyor herkes beninaniknanik Terden saçı hep bağlıyorum zaten. Iyyy adamlar kaçacak yakındaakannehir

Lil@ hayırlı olsun... madem bukadar iyi bende annannemin hacdan getirdiğini takayım.

Ama lil@ akik taşı tene deydikçe <Allah Allah> dermiş opuyorumnanaktan ...
Tene deymezse bi işe yaramazmış şifalı taşlar...
Akik
Bedensel ve zihinsel kuvvetlendirici bir taş olan Akik taşıyanı tehlikeden korur, uyumsuzluklarına son verir. Akik taşının bunların yanı sıra uykusuzluğa, korkaklığa, karabasana, nazara ve hatta metabolizmanın düzgün çalışmasına faydası olduğu da bilinen şeyler arasındadır...

Bi hamilenin ne ihtiyacı varsa karşılıyomuş baksanıza..
Uykusuzluk ....karabasan....metabolizma...... opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

bende aynıyım canım eşimin atlet şortunu giyiyorum sempatiksalakcinni

kizlar gulmeyin biz gecen hafta bebek arabasi aldik rengi krem tonalrinda kendime ayni renk 38 beden su an yukari cikmiyo ama mini etek ve badi aldim esimde diyoki giydim evde pratik yapiyorum bebek arabasiyla esimde adam tuhaf tuhaf bakiyo diyorumki bebegim gelsin 38 beden oliyim burnumuda kaldirticam minimi giyip yuruyuse cikicam elbisemde arabayla ayni renk bak diyorum adam aklindan ne geciriyo bilmem ama tuhaf tuhaf bakiyo suratima bazen catlak diyo bana ama alinmiyorum hic :)

kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı

çevremizdeki insanlarla karşılaştığımızdada ilk karnımıza bakıyolar
çünkü ilk o görünüyo kaydirigubbakcemile3

Ayşe aynısını yazıcaktım size ..sen benden önce davranmışsın
eskiden Yolda insanlarla göz göze gelirdik..
şimdi kimse suratıma bakmıyor ... oğluşuma bakıyor

Geçen hafta kuzenim eşimle beni havuza indiriyo... Kendide süsleniyor havuz için...
<Boşa süslenme... Kimse sana bakmaz herkesin gözü benim üstümde olacak > dedim kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı

canım ben dogumdan önce cok zayıftım ama bacaklarımın arkasında catlak vardı. üzülme orası cok dikkat cekmiyor. benimde popomda catlak var. tanga giymediğim sürece sorun olmaz :)

Butterfly sen anesteziyi soracaktın kardeşine, sordunmu, yazdıysan eğer kaçırmış olabilirim kusura bakma...
bu arada frontiervillede komşuymuşuz zaten senle ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…