selam kızlar
saadet canım valla ben senden daha kıloluyum :) bacakların kolların zayıf senin benım bacaklarım dolma oldu
slm herkese ben de kabızlıkla boğuşuyorum az önce o kadar zorladım ki kendimi doğurcaktım nerdeyse duphalac diye şurup varmış kullanananız var mı acaba
aynı programı kayınvalidem de izlemiş. o da beni aradı, akik takmak ikinize de faydalıymış dedi. fırsat bulursam bende takı mağazasına gidip alabilirim. gerçi sıcakta artık alyansımı bile takmıyorum. akik nasıl takarım onu da bilmiyorum. takıyla pek aram yoktur, küpe hariç.
saadete bakın hatun evde bile ne kadar şık...
gelde beni gör kocamın şort atlet takımlarıyla saçımda alelade bi topuz şiş bi surat.
ayyy yivvvrennnnç
Tünaydın kızlar,
Doktordan geldik şimdi oğluşumun her şeyi normalmiş teyzeleri bir problem yok Allaha şükür. kilomuzda haftasına göre gayet iyi dedi. 1500-1600 arasındaymış.
Veeeeee raporumu aldım. bugünden itibaren izinliyim :lepi:
ama son bir gün iş arkadaşlarıma eşlik edeyim dedim işe geldim:)
işin enteresan tarafı büyük ihtimal izinden sonra dönmeyeceğim iş hayatına. kaç yıldr çalışıyorum içim bir tuhaf tarifsiz dugular içindeyim. üzüleyim mi sevineyim mi anlamadım. bakalım ev hayatı nasıl olacak bundan sonra bana :))
canım, benim doktorum bugün ultrasonda bakmadı. tam bir hafta önce gitmiştim ben doktora. o zaman ultrasona girdim. oğlum 1700g civarındaydı, kafası yukarıda ayakları aşağı pozisyonundaydı. bir hafta önce baktığı için bugün bakmadı. gerek yok dedi. ben de bişey diyemedim...brn de istiyorum oğlumun doğum pozisyonunu almasını. normal doğum yapmak istiyorum çünkü. inşallah döner.. Döner değil mi kızlar...
gelde beni gör kocamın şort atlet takımlarıyla saçımda alelade bi topuz şiş bi surat.
ayyy yivvvrennnnç
ayyy yivvvrennnnç
aaa size bişiy dicem gecen gün berna laçin izliyodum taş uzmanı biri geldi anlattı anlattı.
hamile bayanlar peygamberimizin taşı olan akik taşını taksınlar bebeği çok güzel etkiliyor ve hem anneyi hem bebeği rahatlatıyor dedi.
dayanamadım gittim minik bi tane aldım kolumdaki künyenin yanına taktım.
çok güzel oldu :)
bende aynıyım canım eşimin atlet şortunu giyiyorum sempatiksalakcinni
kızlar şeker den dolayı diyet yapıyorum 1 aydır hiç kilo almadım 1 kilo vermişim ama bebek kilo almaya devam ediyor
çevremizdeki insanlarla karşılaştığımızdada ilk karnımıza bakıyolar
çünkü ilk o görünüyo kaydirigubbakcemile3
kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?