evet saadetim yahu biz en baştan beri araştırıyoruz soruşturuyoruz...
bizim kadar bilinçli hamileler varmıdır acaba...
kendi bi halt yaptığı yok kapı önüne bile çıkmıyo ne bilgisayaray bilir ne bişiy.bana ahkam kesiyo paso yatıyo.
yata yata olmuş mayalı hamur gibi.
bi ara hastaneye yattı geçmiş olsuna gittik bi görsen hastaneye tatil yapmaya gelmiş güya denyo öyle diyo.
anneme diyorum nefret ediyorum şu karyla aynı zamanda hamile kalmış olmaktan.
bu cahiller artık hep fırsatta kıyaslama yapacaklar...
kocam diyo açma tel çalınca açmayınca defalarca arıyo.
ve yemin ederim en az konuşma süresi 53 dk şimdiye kadar geçiyo çok zaman...
artık ararsa açmıycam hiç çekemem o cahil karıyı.
hayır bide konuştuğumuzu neden anneme söylüyosunuzda onu huzursuz ediyosunuz siz yaa...
kimbilir neler anlatmışlardır.
uyuzlar.
ayy ne çok dolmuşum ya....
Kızlar buarada hani biz eylül anneleriydik, hepiniz başladınız vallahi gün almaya...bi benmi eylülde doğurucam yahuu...ben de ekim annelerine üye oliim bari..
yok canım bende varım yalnız değilsin
biliomusunuz dün annem geldi nasılda sewindim bana geldi benim için geldi die meğer teyzeme gelmiş ewde yokmuş banada uğraamış 5 karış suratla oturdu yarım saat snr kalktı gitti
vallahi çok sevindim, herkes gün almaya başladı bayaa üzüldüm yanii...20 ağustos bile var galiba aramızda...neyse bizim doğum zamanları aşşayukarı aynı galiba :)
slm herkese ben de kabızlıkla boğuşuyorum az önce o kadar zorladım ki kendimi doğurcaktım nerdeyse duphalac diye şurup varmış kullanananız var mı acaba
slm herkese ben de kabızlıkla boğuşuyorum az önce o kadar zorladım ki kendimi doğurcaktım nerdeyse duphalac diye şurup varmış kullanananız var mı acaba
aaa size bişiy dicem gecen gün berna laçin izliyodum taş uzmanı biri geldi anlattı anlattı.
hamile bayanlar peygamberimizin taşı olan akik taşını taksınlar bebeği çok güzel etkiliyor ve hem anneyi hem bebeği rahatlatıyor dedi.
dayanamadım gittim minik bi tane aldım kolumdaki künyenin yanına taktım.
çok güzel oldu :)
kızlar şeker den dolayı diyet yapıyorum 1 aydır hiç kilo almadım 1 kilo vermişim ama bebek kilo almaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?