2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet saadetim yahu biz en baştan beri araştırıyoruz soruşturuyoruz...
bizim kadar bilinçli hamileler varmıdır acaba...
kendi bi halt yaptığı yok kapı önüne bile çıkmıyo ne bilgisayaray bilir ne bişiy.bana ahkam kesiyo paso yatıyo.
yata yata olmuş mayalı hamur gibi.
bi ara hastaneye yattı geçmiş olsuna gittik bi görsen hastaneye tatil yapmaya gelmiş güya denyo öyle diyo.

anneme diyorum nefret ediyorum şu karyla aynı zamanda hamile kalmış olmaktan.
bu cahiller artık hep fırsatta kıyaslama yapacaklar...

kocam diyo açma tel çalınca açmayınca defalarca arıyo.
ve yemin ederim en az konuşma süresi 53 dk şimdiye kadar geçiyo çok zaman...

artık ararsa açmıycam hiç çekemem o cahil karıyı.

hayır bide konuştuğumuzu neden anneme söylüyosunuzda onu huzursuz ediyosunuz siz yaa...
kimbilir neler anlatmışlardır.
uyuzlar.
ayy ne çok dolmuşum ya....

şeker pembe benim sağlık ocağı hemşirem 33. haftada doğum yapmış.
ben erken doğacak diye korkuyorum dediğimde.
korkma ben 33. haftada doğum yaptım.
artık bebeğinin yaşama şansı yüksek demişti ki ben o zamanlar 30 haftadaydım...

sakin ol canim sen cevrenmizde yapicak bir sey yok var oyle denyo kadinlar sen mesafeni koy uzak dur esin dogru demis acma telefonu yerini anlasin cahilden korkmak lazim diye bosa dememis atalarimiz :)

kızlar benim 2 kardeşimde epidural doğum yaptı inş. bende öyle istiyorum kısmetse eğer olacak varsa başımıza kötü birşey gelecekse herşekilde gelecektir rabbim cümlemizi bebişlerimiz kucağımızda sağ sağlim kurtarsın inş.

kendi resimlerimide cektim otomatik ozellikle ne sisman olmusum resimelre baktikca daha iyi anliyorum ene genisliyorum boya uzama yok

Eklentiler

• $P7140618.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $P7140619.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $P7140628.webp
    3 KB · Görüntüleme: 28
  • $P7140630.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 30
bende 12 eylulu bekliyorum bende eylul annesiyim henuz tarih oynamasi yok ama insallah agustos sonu gelirde fazlada bekletmez beni :) hatat benim dogum gunumde 1 eylulde gelsin diyorum sonrada yok benim hediyem partim kaynar diyorum ayri tarih olsun iki kere pasta yiyiyim :)

biliomusunuz dün annem geldi nasılda sewindim bana geldi benim için geldi die meğer teyzeme gelmiş ewde yokmuş banada uğraamış 5 karış suratla oturdu yarım saat snr kalktı gitti

kendi annen mi kayınvaliden mi? annen ise şaşırdım, bir sorun mu var aranızda senin doğumun bu kadar yaklaşmışken?

slm herkese ben de kabızlıkla boğuşuyorum az önce o kadar zorladım ki kendimi doğurcaktım nerdeyse duphalac diye şurup varmış kullanananız var mı acaba

vallahi çok sevindim, herkes gün almaya başladı bayaa üzüldüm yanii...20 ağustos bile var galiba aramızda...neyse bizim doğum zamanları aşşayukarı aynı galiba :)

evet canım doktorum eylülün 7 sinden itibaren beklemeye başlayalım dedi bir aksilik olmazsa kesin eylül

benim doktorum hic bana gun soylemiyo hep sat tarihimden itibaren bakiyo 12 eylul diyo yok erken gelir gce gelir hic yorum yapmiyo bana zaten sezeryuan istiyorum deyince keyfi sezeryan olamazsin saglik sorunu olursa yapariz dedi simdi bekle bekle bebek gelicek..

selam kızlar
saadet canım valla ben senden daha kıloluyum :) bacakların kolların zayıf senin benım bacaklarım dolma oldu

bebekler genelde 38 ci haftada doğarmış doktorum 37 ci hafta bitince beklemeye başlayalım dedi inş çok beletmez zemuszemus

slm herkese ben de kabızlıkla boğuşuyorum az önce o kadar zorladım ki kendimi doğurcaktım nerdeyse duphalac diye şurup varmış kullanananız var mı acaba

Canım şurup olarak bilemiycem, ama kızların canı çekme riskini de göze alarak sana bol bol kiraz,kayısı yada bulabilirsen çilek diyorum başkada bişiy demiyorum, ama bol bol ye...

kızlar şeker den dolayı diyet yapıyorum 1 aydır hiç kilo almadım 1 kilo vermişim ama bebek kilo almaya devam ediyor

canım ben kullanmıştım ilk zamanlar 1 şişe... işe yarıyor cok zorlanıyosan doktoruna danışıp kullan

aynı programı kayınvalidem de izlemiş. o da beni aradı, akik takmak ikinize de faydalıymış dedi. fırsat bulursam bende takı mağazasına gidip alabilirim. gerçi sıcakta artık alyansımı bile takmıyorum. akik nasıl takarım onu da bilmiyorum. takıyla pek aram yoktur, küpe hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…