bende haftasonu gidip alayım akik tası
benim oğluş da aynı:dance: sıpa gece ben yatıyorum başlıyoo oynamaya...artık gündüzleri de kıpır kıpır...ve dediğin gibi güçlendiler sanırım daha sert vuruooodelikafadulden hem artık ışığa karşıda duyarlılar göbüşe gece yatarken tlfnun ışığını tutuyorum hemen o noktayıı tekmeliyoo :) çok tatlı yaa:dance:
canım ben dogumdan önce cok zayıftım ama bacaklarımın arkasında catlak vardı. üzülme orası cok dikkat cekmiyor. benimde popomda catlak var. tanga giymediğim sürece sorun olmaz :)
Dün bebişim teyzeyle babaya show yaptı...
Resmen hareketlerini izlediler... Göbeğim pıt pıt atıyor.... Kıvrılıyor.... bitaraftan diğer tarafa kayıyor...
ev halkını eğlendirdi bebeğim dün gece...
Dün ev satın aldık..Marangozların makinalarının sesini duydu ...nasıl kımıldıyor bana rahat vermedii...Sese aşırı duyarlıymış dün o gürültüde anlamış oldum...
2 büyük korkumdan birini yenmiş oldum
Kulakları ve gözleri :gitme:
vallahi çok sevindim, herkes gün almaya başladı bayaa üzüldüm yanii...20 ağustos bile var galiba aramızda...neyse bizim doğum zamanları aşşayukarı aynı galiba :)
kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı
Resmen hareketlerini izlediler... Göbeğim pıt pıt atıyor.... Kıvrılıyor.... bitaraftan diğer tarafa kayıyor...
Dün ev satın aldık..Marangozların makinalarının sesini duydu ...nasıl kımıldıyor bana rahat vermedii...Sese aşırı duyarlıymış dün o gürültüde anlamış oldum...
bende cok zayıftım canım 56 ile hamile kaldım 68 dim gecen hafta buna vücud ne yapsın çatlar tabi
Canım kendine çok dikkat et, diyetini aksatma. Bebeğin nasıl olsa gelişir, senden beslenir. Maaşallah kuzuna
anladııııım saadet anladım beeen...
bak naptım şimdi biliyonmu küçük bi kulaklığı taktım bilgisayara son ses açtım anne karnında bebeğe sarkılar miziklerini.
kulaklığı karnıma dayadım dikkatle bekledim.
alt tarafa dayadım şimdi kafası ordaya hani.
ortadaydı hoppp sağa kulaklığın tam altına kaydı bebek :)))))))
nasıl kahkaha atmışım ama :))))
gecede şu göz testini yapalım bari kızlar.
hani artık görmeye duyarlıymışya bebekler.
dışardan gelen ışığı görüyolarmış ya
gece krnımıza ışık tutalım.
ışığı tuttuğumuz tarafa gelecek mi?
geçmiş sayfalarda ondan bahsetmişti kızlar bizde deneyelim ....
En topalak hamile benim heralde. 59la hamile kaaldım, 74 oldum. Ufff nasıl gidecek bu kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?