2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende inanırım taşların enerjisine.
mavi kalsedonum var mesela burç taşım boynuma takıyorum 2 haftada 1 çiçek saksımın toprağına bırakıyorum 2 gün kalıyor orada sonra tekrar takıyorum boynuma...

bi uzman böyle demişti.
kötü enerji onda toplanıyor eğer toprağa bırakmazsan hiç bişiye yaramaz taş o kötü enerjiyi atamaz tekrar vücuduna salar buda seni rahatsız eder demişti.
toprak o enerjiyi çekiyormuş.

hafta sonu beypazarı na gitmiştik bi sürü değişik taşlar vardı adam anlatıyodu herkese şunun şuna faydası var falan diye değişik kolyeler broşlar yüzükler falan vardıı sıcakta takı fazla kullanmadığım için ( büyük halka küpelerim hariç onlar vazgeçilmezim ) bakmadan geçtimm keşke baksaymışım..neyse buralardan buluruz artıkkk..

Dün bebişim teyzeyle babaya show yaptı...
Resmen hareketlerini izlediler... Göbeğim pıt pıt atıyor.... Kıvrılıyor.... bitaraftan diğer tarafa kayıyor...
ev halkını eğlendirdi bebeğim dün gece...
Dün ev satın aldık..Marangozların makinalarının sesini duydu ...nasıl kımıldıyor bana rahat vermedii...Sese aşırı duyarlıymış dün o gürültüde anlamış oldum...
2 büyük korkumdan birini yenmiş oldum
Kulakları ve gözleri :gitme:

bende takı sevmem hatta hiç sevmem.
alyansımı bile takmam ki benim alyansım çok kalın rahatsız edici...
anca bi yere çıkarken eşim hatırlatırsa takarım :)))

kolumdaki künye daha 3 günlük eminim sıkılınca atarım onuda.
depresyon zamanlarımda kalsedonumu takarım 2 hafta taşır toprağa bırakırım.

bunun dışında takmam saat yüzük küpe vs..
anca biyere gideceksek onuda eve gelir gelmez üstümü çıkarmadan takıları çıkarırım.

zaten yok öyle altın setim bileziğim falan.
tek altınım alyansım :)
altını hele hiç sevmiyorum hemde hiç...

canım ben dogumdan önce cok zayıftım ama bacaklarımın arkasında catlak vardı. üzülme orası cok dikkat cekmiyor. benimde popomda catlak var. tanga giymediğim sürece sorun olmaz :)

bende cok zayıftım canım 56 ile hamile kaldım 68 dim gecen hafta buna vücud ne yapsın çatlar tabi

nası yani kulakları anladım da gözlerini nasıl anladım yusem ?

vallahi çok sevindim, herkes gün almaya başladı bayaa üzüldüm yanii...20 ağustos bile var galiba aramızda...neyse bizim doğum zamanları aşşayukarı aynı galiba :)

Evet o 20 Ağustos ben oluyorum. Hatta daha erken olacak diye ödümüz kopuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

kızlar ya arka bacaklarımda kırmızı kırmızı kocaman çatlamışlar cok üzüldüm .. popomda , göğüsümde çatladı

canim bende gecen hafta farkettim popomda olmus birde yanmimda daha onceden iki tane vardi simdi sanki dahada buyuduler gogsumde karnimda yok daha ama cok moralim bozuldu gittim kendime yeni krem aldim birde kocaman firca aldim popomu kasiyorum suya girip faydasi olcagini sanmam ama oyle duymustum fircalamak iyi geliyormus dioye o kadars ey surdum yinede popom catladi genetik bu catlak galiba annemde varmi yokmu hatilamiyorum vucudunu pek gostermez kimseye ama benim catlaklar kirmizi degil sari esmer oldugumdan galiba

hayirli olsun canim eviniz :)
ben hala sesi duyuyormu duymuyormu anlamiyorum :)

bende tanga giymem ama kizlar plaja gittiniz bikini giydiniz gozukuyor yani bide kendiniz goruyosunuz o var ben gordukce icim karariyo kardesim iyiki gormuyo onun vucudu cok guzel ayyyy igrenc olmussun der bana biliyorum zaten artik ponun yaninda soyunuop giyinmicem 38 bedenken bile sisko diyodu bana simdi oldum dana gorse sen ne oldun boyle der hamilelik falanda anlamiyo o evlensin hamileyken cok merak ediyorum onu insallah gorucem o gunleri

anladııııım saadet anladım beeen...
bak naptım şimdi biliyonmu küçük bi kulaklığı taktım bilgisayara son ses açtım anne karnında bebeğe sarkılar miziklerini.
kulaklığı karnıma dayadım dikkatle bekledim.
alt tarafa dayadım şimdi kafası ordaya hani.
ortadaydı hoppp sağa kulaklığın tam altına kaydı bebek :)))))))
nasıl kahkaha atmışım ama :))))

gecede şu göz testini yapalım bari kızlar.
hani artık görmeye duyarlıymışya bebekler.
dışardan gelen ışığı görüyolarmış ya
gece krnımıza ışık tutalım.
ışığı tuttuğumuz tarafa gelecek mi?

geçmiş sayfalarda ondan bahsetmişti kızlar bizde deneyelim ....

melek 53 ile hamile kaldim 64 oldum 2 ayda kac kilo daha alirim bilmem cok bir seyde yemiyorum eskiden daha cok sey yerdim haftada bir cerez bira falan icerdim gerci bir sise ama daha cok zararli seyelr yerdim eskiden simdi yemin sabah normal kahvalti aksam yemegi arada salata kilo aliyorum surekli neden anlamiyorum

Canım evin hayırlı uğurlu olsun. Allah gününü görmek nasip etsin. Benim göbeğim de kıvrılıyor falan, ablam karnıma kumanda koydu, kızım nerdeyse düşürecekti. Sese duyarlı bebişlerimiz maaşallah. Ama gözlerini bilememsırnaşık şey

yuse bu gece bende deniyim hic boyle seyelr denemedim deniyim bakalim yapicakmi benimki tekmeleri cok sert hissediyorum yemekten sonra o kadar canimi yakiyo bazen ..

En topalak hamile benim heralde. 59la hamile kaaldım, 74 oldum. Ufff nasıl gidecek bu kilolar...

canım aramızda nerdeyse 2 hafta var 2 haftada bakalım ben kaç kılo daha alıcam ... valla ciddi bi diyet yapmak lazım yoksa kalırmış bu kilolar akannehir naparız o zaman

ben denize gitmek istiyorum ya ne zaman hava isincak ben denize gitcem burda esim agustos eylul deniz havasi burda diyo bekliyorum ama umudum yok hala yagmur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…