ben dün aldım Braun Termoscan IRT 4520 106 tl ödedim.
kardesim hastanede braun marka kullanıyoruz dedi o yüzden braun almıstım
Anladım canım. Bende aynen senin gibi yemeklerden sonra yürüyorum. Kalori kaybetmeyince malesef düşmüyor.bol su içmek lazım. birde sade maden suyunun içine bir dilim limon atıyorum onu içiyorum o da düşürüyormuş, günde bir bardak çay içiyorum onun içinede çubuk tarçın atıyorum, he birde :) salatanın kabuklarıda çıkmasını engelliyormuş aklında olsun meloşcum. Az kaldı allahın izniyle bşr doğursak kanamalarımız başlasada rahatlasak valla.
ben dün aldım Braun Termoscan IRT 4520 106 tl ödedim.
kardesim hastanede braun marka kullanıyoruz dedi o yüzden braun almıstım
şaşırdım ya braunun kulaktan ölçeri kötümüdür o dereceler uzun sürer diye almak istemiyordum
Saadet alemsin yaw... sen olmasan neye güleriz biz
Bak hareketlerine dikkat et orda... ing.ler tüm türk kadınlarını senin gibi zannedecekler delikafadulden
delikafadulden delikafadulden
yuse sende benim gibisin canım.
aynen bende boynunun bi tarafında kordon gelmiş doktor endişelenme dedi bana anlat şimdi.
bende yakında bi renkliye girip bakıcam ne var ne yok.
içim rahat etmiyo yaa.
genelde braun öneriyolar demmeki iyi...
nerden aldın eşime söyledim alalım hemen dedi doğum çantama koyucam
eşimin mümessil arkadaşları var bize tansiyon ölçer ve şeker ölçer veriyolar
bi sorsun ateş ölçerde varmıymış bedavaya gelsin oda :))) ama iyiyse tabi markası farklı bişiyse istemem
canım ben e-bebekten aldım. ertesi gün geldievet canım fiyatlar 90 la 100 arası değişiyor netten baktım bende bir araştıralım bakalım bende öyle alırım
ay benımkıde bana hala öyle diyo sexsisin fln bazen dıyorum bu benı kandırıyo beni böyle oyalıyo kendisi günü gün ediyo ama bazende diyorum böyle seven adam yapar mı ay ne bilim öfff
lila canım valla sen hamaratsın benım evde iyice tozlandı yemeğimde yok ama yapıcak halımde yok oturdugum yerde sıcak basıyor
vallhi hiç sorma bende aynı snin gibi yim hiç bukadar iradeli olacağımı zennetmiyodun şekerin düşmesine ne yardımcı oluyosa hepsini yapıyorm yürüş az yemek sık sık öğn atlatmıyorm elimden geleni yapıyorm allhtan hayırlısıyla bi sağ salim doğursk az kaldı ben normak doğurursam 7 haftam kaldı
ben cok kaşımıştım ondan tırnak izi gibi zaten çatlaklarım
saltanat yok evet ben de farkındayım:uhm:
canım ben e-bebekten aldım. ertesi gün geldi
ben annenin üzüntü ve stresinden bebeğin etkileneceğine inanmıyorum:hulya:
saltanat yanlis hatirlamiyorsam aramizda ilk anne olacaklarimizdan biriydi coka z zamani kalmis olmali acaba dogurdumu ins her sey yolundadir uzun suredir yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?