2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dün aldım Braun Termoscan IRT 4520 106 tl ödedim.
kardesim hastanede braun marka kullanıyoruz dedi o yüzden braun almıstım

genelde braun öneriyolar demmeki iyi...
nerden aldın eşime söyledim alalım hemen dedi doğum çantama koyucam
eşimin mümessil arkadaşları var bize tansiyon ölçer ve şeker ölçer veriyolar
bi sorsun ateş ölçerde varmıymış bedavaya gelsin oda :))) ama iyiyse tabi markası farklı bişiyse istemem

vallhi hiç sorma bende aynı snin gibi yim hiç bukadar iradeli olacağımı zennetmiyodun şekerin düşmesine ne yardımcı oluyosa hepsini yapıyorm yürüş az yemek sık sık öğn atlatmıyorm elimden geleni yapıyorm allhtan hayırlısıyla bi sağ salim doğursk az kaldı ben normak doğurursam 7 haftam kaldı

Saadet alemsin yaw... sen olmasan neye güleriz biz
Bak hareketlerine dikkat et orda... ing.ler tüm türk kadınlarını senin gibi zannedecekler delikafadulden
delikafadulden delikafadulden

hehehehe kiz bunalr zaten sasiyolar bana esim benden cok korkuyo ben kiskancim bide bunalr genel olarak rahatalr yani esleri olmadan arkadas gruplari var aksamalri cikiyorlar gecen esimin yegenine deidmki benim esim ben olmadan gece cikamaz bende o olmadan cikmam cocuk kiz arkadasi var hala facebook sayfasinda eski kiz arkadasinin resmi var diyorumki kiz arkadasin allahtan sizin gibi turk kizi aninda birakir seni siz cok kiskancsiniz diyo oyleyiz dedim valla hemen cikiyoar haftasinda aileleri ile tanistiriyolar benim kzi kardesim iki yildir bir cocukla cikiyo babam daha ismini bilmez anlatiyorum bakiyolar tanisiyolar ayriliyolar sonra yeni biri geliyo yinew aile merasimi dedimki ciddi olduklarinizi tanistirin ananizla babanizla bu ne boyle cocuk oyuncagi gibi :)

yuse sende benim gibisin canım.
aynen bende boynunun bi tarafında kordon gelmiş doktor endişelenme dedi bana anlat şimdi.
bende yakında bi renkliye girip bakıcam ne var ne yok.
içim rahat etmiyo yaa.

Ben çok üzüldüm yaa bebeğimi öyle görünce....Önceki muayenemde gülüyordu oğlum..:gitme:
1gün önce... hem eşimi özledim
hem kardeşimle tartıştım
hemde yoruldum
Demekki bebekler gerçekten etkileniyor kızlar dikkat edin..

Bu arada..bebişler etkileniyor deyince aklıma geldi
DATLUM ne yaptı acaba...Umarım iyidir

evet canım fiyatlar 90 la 100 arası değişiyor netten baktım bende bir araştıralım bakalım bende öyle alırım
canım ben e-bebekten aldım. ertesi gün geldi

ay benımkıde bana hala öyle diyo sexsisin fln bazen dıyorum bu benı kandırıyo beni böyle oyalıyo kendisi günü gün ediyo ama bazende diyorum böyle seven adam yapar mı ay ne bilim öfff

burda bir esimin arkadasi dogum yapmisti kadinda lohusalik depresyonu varmis gerci kadin hastalik hastasi bir seydi hamileyken surekli agrim vars ancim var yarisini hastanede gecirdi hamileligin diyoki bana surekli kendimi uzgun hissediyorum agliyorum bebek bazen yabanci gibi geliyo siskoyum diye aynaya bakmiyorum falan diyo acaba boyle bir seymi ciodden lohusalikd epresyonu yoksa kadin nazmi yapiyo :)
ben korkuyorum diyorum bana diyoki ben dogurduysam dunyadaki her kadin dogurur korkma bakiyorum cidden cok nazli bir tip dogru dedim kadina guluyo :)

ben ates olcer almadim daha kendime almistim bir ara bulabilirsem onu kullanirim bir ara sinirlensem uzulsem atesim cikiyodu bebek gibi sonra gecti ates olcer elimde dolasiyodum nerdkei bakiyim ben bir belki bulurum olmazsa alirim..

lila canım valla sen hamaratsın benım evde iyice tozlandı yemeğimde yok ama yapıcak halımde yok oturdugum yerde sıcak basıyor

bu gun yemegi kocam yapcak eve gelince ben rahatim bu gun ama hafta sonu anneni babani davet edelim dedim ne yapsam diye dusnuyorum simdiki menum bu naisl sizce?

1-tavuklu tel sehriye corbasi
2-kolay ciog kofte
3-bulgur pilavi
4-firinda patatesli kofte
cay icin cevizli kurabiye ve maydonuzlu peynirli pogaca tabi bu tarifleri inetrnetten doktum bilmiyorum denicem ins guzel olurlar kesinlikle aci biber kulanmicam kararbiberde dikkatli olucam bu adamlar azicik biber yeseler coka ci diyolar hic bana benzemiyolar

Bende hep tatlılara bakıp ahh ahh diyorum şu karnımdaki olmasaydı dinlemezdim ama hep onu düşünüyorum. hatta geçen canım ......... tatlısı istedi ağladım ağladım yicem diye. Bir hafta sonra kayınvalideme söyledim onlarda kayınpederimle kuyruk kuyruğa takışıp Bursa da diyet tatlı yapan yer arayıp bulmuşlar. Nasıl duygulandım hem ağladım hem yedim.
Az kaldı gerçekten sen benden öndesin :) sağlıklı bi doğsalarda başka bişey istemiyorum.

ben cok kaşımıştım ondan tırnak izi gibi zaten çatlaklarım

Ysm..Annem ilk aydan beri kremle derdi dinlemezdim sözünü..şimdi çatlama fobisi başladı bende

ben korkudan avcumu kaşıyamaz oldum... delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım ben e-bebekten aldım. ertesi gün geldi

ya bide şu yastıklar konusunda ne diyosunuz hiç bi bilgim yok hangisinden alıcam çeşit çeşitler

bu yüz üstü dönerse boğulmasın hava alsın ve kusarsa kusmuğunu yutmasın diye boğulma önleyici yastık,

buda yan yatış yastığı

buda güvenli yatış yastığı,

hangisini alcaz ?

ben annenin üzüntü ve stresinden bebeğin etkileneceğine inanmıyorum:hulya:

kayınvalidemler nasıl hamilelik gecirirsen bebekte dogunca öyle olur. kendini dinleme stres yapma diyor. bebegini cok seversen sütün gelir bilemem neee laf yetistirmemek içi hııı diyip geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…