kısss saadet resim eklemişsin şişkoyum diye incecik bacakların var neren şişko ben napıyım boru gibi oldu bacaklarım
yok canm benm kendiliğinden ani düşen bişey değil ben 20 dakikalık bi yürüyüş yapıyrm şekem tokluk 112 oluya bazen 110 125 130 107 yemelerden sonra takip ediyorm açlık çok şükür hep normal gitti toklukda bazen kaçırıyorm ondan oluyo drm dmi,şdti ban yemeklerden sonra kısa yüryüşler yapamlirsin şekerini düşürür dmişti doğruda bazen 16 17 çık bi iki defa yüryüşle kontrol altına aolmaktan bahsettim
Aman kaşıma çatlaklar kaşıntı yapıyor ilk etapta sonrada kaşıdıkça açılıyor yarıklar.En azından derin olmaz çatlakların.Ben kaşındığı halde hiç kaşımıyorum ama yinede çıktılar ama derin değiller.
ateş ölçer aldım ben bekonun alnından ölçmeli.
3 tane oldu elimde ateş ölcer.
biri bu biri klasik biride ince lcd ekranlı bişiy.
benim gibi panik karı hepsinide çantasında taşır...
yok canm benm kendiliğinden ani düşen bişey değil ben 20 dakikalık bi yürüyüş yapıyrm şekem tokluk 112 oluya bazen 110 125 130 107 yemelerden sonra takip ediyorm açlık çok şükür hep normal gitti toklukda bazen kaçırıyorm ondan oluyo drm dmi,şdti ban yemeklerden sonra kısa yüryüşler yapamlirsin şekerini düşürür dmişti doğruda bazen 16 17 çık bi iki defa yüryüşle kontrol altına aolmaktan bahsettim
ateş ölçer aldım ben bekonun alnından ölçmeli.
3 tane oldu elimde ateş ölcer.
biri bu biri klasik biride ince lcd ekranlı bişiy.
benim gibi panik karı hepsinide çantasında taşır...
çıplak uyumak çok seksi olmaz mı bu göbekle :)
canım 1 hafta önce tokluk 193 çıktı kendim diyet yapıyordum doktor 1800 kalorilik liste verdi 1 hafta uy gel dedi yarın gidicem inş. inmiştir yoksa inisülün dedi SABAH 1 su bardağı diyet süt şekersiz-2 kiprit kutusu kadar diyet peynir-3 ince dilim kepek ekmek- domates -salatalık KUŞLUK 1 porsiyon meyve ÖĞLE 1 kase çorba 4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği -yağsız salata-4 yemek kaşığı kurubaklagil 3 dilim ince kepekli ekmek yada 6 kaşık pilav İLKİNDİ 1 porsiyon meyve 1 kiprit kutusu kadar diyet peynir 1 ince dilim kepekli ekmek AKŞAM 3 köfte kadar et,tavuk yada balık 4- 4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği- yağsız salata-1 su bardağı diyet yoğurt- 3 ince dilim kepek ekmek GECE 2 porsiyon meyve 1 ufak elma -12 adet kiraz-15 iri üzüm -ince bir dilim kavun yada karpuz-orta boy şeftali-3 kaysı 1 porsiyon demek
Ülkede akik satışları patlarmış hehehesempatiksalakcinni Bu arada nasılsın, bebiş nasıl??
Kızlar bir arkadaşım alından ve kulaktan ölçen aletlerin bazen yanlış olduğunu söyledibende kararsız kaldım hatta kız şu dereceler varya onlardan almış onu kullanıyordu.
Saadet alemsin yaw... sen olmasan neye güleriz bizannerm bakkalla iliskiniz falanmi var diye sorardi :)
ya bende alıcamda kulaktan ölçülenmi daha iyidir alından mı ?
hatta hastane çantama bile koyucam nolur nolmaz
şaşırdım ya braunun kulaktan ölçeri kötümüdür o dereceler uzun sürer diye almak istemiyordum
15 gündür eşim beni çıldırtıyo... Kendimi beğenmez olmuştum:gitme:
Sabah uyanmış...beni seviyodu uyandım...
Canım ailem benim diye göbüşümü seviyo... Aşkım halaa sexysin diyo sabah sabah delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Dün kıyamet kopacaktı..yeni ev inşaatına yardım etti... biraz yoruldu... konuşma fırsatımız olmadı kurtuldu.. sabahta böyle uyandırınca erteledim şimdilik...
Ne bebeğimize beşik aldı...nede ilgileniyo .. işkolikklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?