2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gişdeyimde yemek yapayım.
aaa sabah beri hiç kalkmadım burdan ev dandini...

öpüldünüz kızlar....

bende çatlak yok şükür
annem aradı bana bakmaya işten izin alamamıştı ya yrn için izin almış ama neden bilin baalım kuzenimin pazara nikahı var onlara yardıma :) pehhhh

yusecim öyle düşünme canım lohusalık depresyonu denen şey hikaye
helede ilk çocuğunu doğurmuşsan bu dünyanın en güzel duygusu
çirkinde olsa güzelde olsa herşey Allahtan ve evlat kokusu hiçbişeye benzemez
ben daha narkozdan ayılmamıştım bile heryeri bulanık görüyodum
annem getirdi bebeği mememe dayadı oda birden şapur şapur çekmeye başladı
birden ayıldım şok oldum anne emiyoooo demişim o anda :)
annemde tabi emcek kızım dedi ve o andan sonra sürekli emzirmek istedim bebeğimi
o kadar hoşuma gidiyorduki anlatamam kimse bana dolunmasın istiyodum o anda

inşallah bidaha yaşıcam o duyguları ...

benim açılım 105 çıkıyor ama tokluk 193 çıktı ama ben kendim ölçmüyorum inş. diyet sonrası inmiştir kaça inse kurtarır bilmiyorum snır 120 imiş :eyvahedigeldismile

ben cok kaşımıştım ondan tırnak izi gibi zaten çatlaklarım

ateş ölçer aldım ben bekonun alnından ölçmeli.
3 tane oldu elimde ateş ölcer.
biri bu biri klasik biride ince lcd ekranlı bişiy.
benim gibi panik karı hepsinide çantasında taşır...

ya bende alıcamda kulaktan ölçülenmi daha iyidir alından mı ?
hatta hastane çantama bile koyucam nolur nolmaz

Anladım canım. Bende aynen senin gibi yemeklerden sonra yürüyorum. Kalori kaybetmeyince malesef düşmüyor.bol su içmek lazım. birde sade maden suyunun içine bir dilim limon atıyorum onu içiyorum o da düşürüyormuş, günde bir bardak çay içiyorum onun içinede çubuk tarçın atıyorum, he birde :) salatanın kabuklarıda çıkmasını engelliyormuş aklında olsun meloşcum. Az kaldı allahın izniyle bşr doğursak kanamalarımız başlasada rahatlasak valla.

Son düzenleme:
ateş ölçer aldım ben bekonun alnından ölçmeli.
3 tane oldu elimde ateş ölcer.
biri bu biri klasik biride ince lcd ekranlı bişiy.
benim gibi panik karı hepsinide çantasında taşır...

yani bebeğe hemen lazım olabilir bende alıyım o zaman hazır bulunsun canım

Kızlar bir arkadaşım alından ve kulaktan ölçen aletlerin bazen yanlış olduğunu söyledi bende kararsız kaldım hatta kız şu dereceler varya onlardan almış onu kullanıyordu.

lila canım valla sen hamaratsın benım evde iyice tozlandı yemeğimde yok ama yapıcak halımde yok oturdugum yerde sıcak basıyor

ayy kızlar 2-3 gündür acayip halsizim karnım geriliyor iyice şişti ağırlaşmaya başladık
şimdi gözümü kaldıramıyorum yatıyorum uyuyamıyorum ayy ne gündüz uyuyabiliyorum ne de gece

çıplak uyumak çok seksi olmaz mı bu göbekle :)

15 gündür eşim beni çıldırtıyo... Kendimi beğenmez olmuştum:gitme:
Sabah uyanmış...beni seviyodu uyandım...
Canım ailem benim diye göbüşümü seviyo... Aşkım halaa sexysin diyo sabah sabah delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Dün kıyamet kopacaktı..yeni ev inşaatına yardım etti... biraz yoruldu... konuşma fırsatımız olmadı kurtuldu.. sabahta böyle uyandırınca erteledim şimdilik...
Ne bebeğimize beşik aldı...nede ilgileniyo .. işkolik klava:

canm geçer inş bende yaptım 1 haftalık diet diyetisyene gitmiştim ve düşmüştü ama benm senin kadar hiç yükselmedi sonra şeker aleti aldım dr her şeyden ye az ye günde 5 defa açlık ve tokluk şekerini olç dedei listeye yaz dedei yazdım götrdüm çok behendi aç kalma sık sık ye her şeyden ye bide canm tarçın bi çay kaşığı sütünr cayına katark iç günde bi 2 defa şekerin düşmesine yardımcı oluyo hatta düşürüyo ve mısır haşlanmı bide kara yemiş şu kiraza benziyo hem calsiyumu bol hemde şekerini düzenliyo imş ünsülüne gerek kalmaz

Ülkede akik satışları patlarmış hehehesempatiksalakcinni Bu arada nasılsın, bebiş nasıl??

iyiyiz melekcim. benim kardesimin ismide melek :)

esim ameliyat olustu bu aralar kendimi unuttum onunla ugrasıyoruz. kayınvalidemlerde kalıyoruz. artık evime gecmek istiyorummmm. sen nasılsın?

Kızlar bir arkadaşım alından ve kulaktan ölçen aletlerin bazen yanlış olduğunu söyledi bende kararsız kaldım hatta kız şu dereceler varya onlardan almış onu kullanıyordu.

şaşırdım ya braunun kulaktan ölçeri kötümüdür o dereceler uzun sürer diye almak istemiyordum

annerm bakkalla iliskiniz falanmi var diye sorardi :)
Saadet alemsin yaw... sen olmasan neye güleriz biz
Bak hareketlerine dikkat et orda... ing.ler tüm türk kadınlarını senin gibi zannedecekler delikafadulden
delikafadulden delikafadulden

ya bende alıcamda kulaktan ölçülenmi daha iyidir alından mı ?
hatta hastane çantama bile koyucam nolur nolmaz

ben dün aldım Braun Termoscan IRT 4520 106 tl ödedim.
kardesim hastanede braun marka kullanıyoruz dedi o yüzden braun almıstım

ay benımkıde bana hala öyle diyo sexsisin fln bazen dıyorum bu benı kandırıyo beni böyle oyalıyo kendisi günü gün ediyo ama bazende diyorum böyle seven adam yapar mı ay ne bilim öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…