2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ysm..Annem ilk aydan beri kremle derdi dinlemezdim sözünü..şimdi çatlama fobisi başladı bende

ben korkudan avcumu kaşıyamaz oldum... delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 canım bu sıcaklarda cok kaşındırıyor insanı terliyoruz ya ben gece göbeğimide kaşıyorum heralde şimdilik orda bişi gözükmüyor ama mutlaka orasıda çatlar

Ysm..Annem ilk aydan beri kremle derdi dinlemezdim sözünü..şimdi çatlama fobisi başladı bende

ben korkudan avcumu kaşıyamaz oldum... delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben hamile oldugumu anladiktan sonra hep ama hep kremlendim popomdakileri sayamzsak karnimda gogsumde yok simdilik ama popom haric tabi :)
ben cok dikkatliydim cunku benim halamin bir gun gobegini gordum elm sokagi fredinin yuzu gibi tum cocuklukta korkum oldu kadin genc daha iki cocugu var allahm korku filminden cikmis gelmis gibiydi burus burus ayrica catlak ayrica esmer hepsi bir arada ayrica kirismis kadin ne yapsa gecmiyo feci ama saka degil hep cocuklugumdan bu yana o gobek resmi aklimda bu sebebtende dikkatli oldum ins benzemez bizimki ona b en kocasi gordukce korkmuyormu diye merak ederdim halam genc birde yasli olsa neyse ..

hepsi guzel hepsini al :)

kayınvalidemler nasıl hamilelik gecirirsen bebekte dogunca öyle olur. kendini dinleme stres yapma diyor. bebegini cok seversen sütün gelir bilemem neee laf yetistirmemek içi hııı diyip geciyorum

ben yoğun stres yaşadığım için 8. haftadan itibaren (anneme sapasağlam arı gibi dolanırken 4. evre akciğer kanseri teşhisi kondu + akabinde 3 gün içinde yatalak oldu ve hala öyle) pek inanmıyorum, zira ALLAH korusun bebeğim etkilense ne olacağı malum...

canım cikolata almıstı bende onun aldıgından aldım. o daha önce kullanmıs galiba.
resmini ekleyim.

Eklentiler

• $cok_fonksiyonlu_yatis_yastigi.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 32
kızlar etkilenmez olurmu oda bi canlı hissediyor duyuyor
benim bi arkadaşımın bebeği yanında azcık yüksek sesle konuşsan dudağını büküyodu
yada en ufak bişeyde ağlıyodu bende bu kız niye bu kadar nazlı annesi dedim
hamileliğim şok ağlayarak geçti dedi babsı vefat etmiş

canım cig köftede bulgur oluyor bulgur pilavındada olacak birini değiştirsen

benim cilt rengim bu renk catlaklarda aynen bunun gibi sari ama bu kadar cokd egil iki yada uc tyane popomda sol yanimda yok sag yanimda yanlarimda iki tane ins daha fazla olmaz

Eklentiler

• $catlak.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 41
hepsi guzel hepsini al :)

yaaa alırımda bunların hangisini ne zaman kullancaz :)))
diyelim boğulma yastığını kuullandık ama aynı zamandada yan yatırmak istiyoruz
ama ben hepsinin bir arada bulunanını buldum çok fonksiyonlu gaz için karın kısmında sıcak su torbası bile var ama ben korktum ondan ya patlarsa :1shok:

:Saruboceq: İnşallah rabbim tadıyla yaşatır bu kez... Sağlıkla gelir annesine inş yüsraaan!!
Tadına bakmışsın..Siz bizden daha hevesle bekliyorsunuz bu yüzden..

Bu emzirme hikayeni daha önce de yazmıştın..çok hoşuma gitmişti....hayal edip gülümsüyordum

benim esim uzulunce sinirlenince bebek etkilenir diyo ama yani hasta dogar anlaminda degil oda uzulur diye sinirlenme diyede bebek sinirli dogmasin diye diyo galiba korkuyo adam ne yapsin saclasri dik dik catik kasli bebek dogsa halimiz ne olur dimi omur boyu cekc ek huysuz sirin..

ayy kızlar 2-3 gündür acayip halsizim karnım geriliyor iyice şişti ağırlaşmaya başladık
şimdi gözümü kaldıramıyorum yatıyorum uyuyamıyorum ayy ne gündüz uyuyabiliyorum ne de gece
Bozo tansiyonun düşmüştür.
bende dün öyleydim

Allah korusun insallah patlamaz. cikolata kullanmıs canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…