Ysm..Annem ilk aydan beri kremle derdi dinlemezdim sözünü..şimdi çatlama fobisi başladı bende
ben korkudan avcumu kaşıyamaz oldum... delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ysm..Annem ilk aydan beri kremle derdi dinlemezdim sözünü..şimdi çatlama fobisi başladı bende
ben korkudan avcumu kaşıyamaz oldum... delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kayınvalidemler nasıl hamilelik gecirirsen bebekte dogunca öyle olur. kendini dinleme stres yapma diyor. bebegini cok seversen sütün gelir bilemem neee laf yetistirmemek içi hııı diyip geciyorum
bu gun yemegi kocam yapcak eve gelince ben rahatim bu gun ama hafta sonu anneni babani davet edelim dedim ne yapsam diye dusnuyorum simdiki menum bu naisl sizce?
1-tavuklu tel sehriye corbasi
2-kolay ciog kofte
3-bulgur pilavi
4-firinda patatesli kofte
cay icin cevizli kurabiye ve maydonuzlu peynirli pogaca tabi bu tarifleri inetrnetten doktum bilmiyorum denicem ins guzel olurlar kesinlikle aci biber kulanmicam kararbiberde dikkatli olucam bu adamlar azicik biber yeseler coka ci diyolar hic bana benzemiyolar
canım cig köftede bulgur oluyor bulgur pilavındada olacak birini değiştirsen
hepsi guzel hepsini al :)
butterfly yastık çok kullanışlıya benziyor canım
:Saruboceq: İnşallah rabbim tadıyla yaşatır bu kez... Sağlıkla gelir annesine inş yüsraaan!!yusecim öyle düşünme canım lohusalık depresyonu denen şey hikaye
helede ilk çocuğunu doğurmuşsan bu dünyanın en güzel duygusu
çirkinde olsa güzelde olsa herşey Allahtan ve evlat kokusu hiçbişeye benzemez
ben daha narkozdan ayılmamıştım bile heryeri bulanık görüyodum
annem getirdi bebeği mememe dayadı oda birden şapur şapur çekmeye başladı
birden ayıldım şok oldum anne emiyoooo demişim o anda :)
annemde tabi emcek kızım dedi ve o andan sonra sürekli emzirmek istedim bebeğimi
o kadar hoşuma gidiyorduki anlatamam kimse bana dolunmasın istiyodum o anda
inşallah bidaha yaşıcam o duyguları ...
tamam tariflere bakiyim degistiririm birini dogru diyosun internete bakiyim baska ne yapabilirim :)
Bozo tansiyonun düşmüştür.ayy kızlar 2-3 gündür acayip halsizim karnım geriliyor iyice şişti ağırlaşmaya başladık
şimdi gözümü kaldıramıyorum yatıyorum uyuyamıyorum ayy ne gündüz uyuyabiliyorum ne de gece
ayse.20 canım benım pek anlamam ama 3. resimde bebeğin başı desteksiz öyle mi oluyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?