2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben inanmıyorum buna... dünyadaki herkes mükemmel hamilelik geçirmiyor.
çocuğun karakter yapısındandır.
herkesin görüşü farklı tabi.

ben hamieleik basindan bu yana sicak su torbasi kullaniyorum ayakalrima koyuyorum kolay uyumak icin patlamaz tabi kaynar su koyarsan elinde patlar oda bom diye patlamiyo su sizdiriyo anliyosun kenardan patlamis nbombami kiz bu ? ayrica ilik su koyicaksin bebek ilik diye rahat uyucak :)

ay benımkıde bana hala öyle diyo sexsisin fln bazen dıyorum bu benı kandırıyo beni böyle oyalıyo kendisi günü gün ediyo ama bazende diyorum böyle seven adam yapar mı ay ne bilim öfff
merak etme yalan değildir..
benimki kandırmıyordur..
Çünkü 15 gündür yüzümdeki lekelere demediğini bırakmadı...
Benim aşkımda benim gibi gel git akıllı lülülülülülü

amin canım inşallah hepimizde yaşarız anneliğin bütün güzelliklerini
bir kez tadını alınca sonrası bambaşka oluyor onunla ilgili bişey hayal ettiğimde gözlerim doluyor

o emme anı ne kadar aklımda kalmışki sürekli onu söylüyorum :)

canım yastığı sen eklemişsin görmedim bende eklemişim çikolata kullanmışmı bunu güzelmiymiş ?

saadet benım popodaki çatlaklarda aynen öyle ama aşağı kısımları yeni çatladığı için kırmızı kırmızı işte

canım bencede bulgur pilavı yerine pirinc pilavı yap. tavuk suyundan yaparsın cok lezzetli olur. karnım acıktııı yaaa

[QUOTE=sevcan...;14238708] Az kaldı allahın izniyle bşr doğursak kanamalarımız başlasada rahatlasak valla.

Sevcan bu ne demek?
Ben bişi bilmiyorum kusura bakmayın[/QUOTE]

regli olalım demek istemiş galiba
bence böyle çok rahat sancı yok bişey yok ne güzel

ben cikolatadan sonra aldım canım. ilk cocugu için kullandı diye aklımda kalmıs

ya bi arkadaşım gece ayaklarına koymuş gece birden batlamış ayağı çok feci yanmıştı
tabi kaynar su koymucaz ılık olcak haklısın hem dışarda değil yastığın içine gömülü sızdırsa bile içeri sızdırır ama yinede korktum işte

ben inanmıyorum buna... dünyadaki herkes mükemmel hamilelik geçirmiyor.
çocuğun karakter yapısındandır.
herkesin görüşü farklı tabi.

valla benim arkadasimi hamileyken imam nikahli evliydi adam sokaga atti resmen adam cok zengindi tutmus mankenlemi iliskisi varmis neymis kizda farkedince gece disari atmis karisma bana istemiyorum senide bebgide dedi atti sokaga kizin ailesi yoktu arkadasinda kalmis iki gun sonra adam ev tuttu buna kiralik hamilelik boyunca sadece ev kirasini odedi kiz calisamadi malum karni burnunda adam ne geldi ne gitti arada kapidan yabanci gibi para birakiyo binbir laf edip gidiyodu gidiyodu kiz dogurdu bebek buyudu 2.5 yasinda bebek dogdu adam gormeye gelmedi aldir sana dedima ldirmadin diyomus halen simdi adam kanser olmus kizda nasil asik hala anlatamam adam hala cin neyi var neyi yok bosandigi karisina satis yapmis adam olsede cocuga kurus yok kiz bu sartlarda dogirdu tek basina hastaneye gitti annesi babasi vefat etmis kimsesiz bir tip kimler ne hamilelikler geciriyo bir sey olmaz korkmayin bizim psikolojimizden :)

kızlar oda ve banyo termometresi içinde arzumun ördek şeklinde olan ürünü varya onu almayı düşünüyorum siz naptınız?

ben kaynar suyu bir kere elime aldim esim gordu jesussss dedi o bunu derse ben bir halt yiyorum demektir elimden aldi kaynar su koyulurmu buna ilik su koyucaksind edi tamam dedim simdi hep o hazirliyo getiriyo :)

butterfly sana geldi sanırım dimi bu yastıkk? bende dün siparişini verecektim sonra bi araştırayım sevi bebnin ürünleri nerede satılıyor görüp öyle alayım dedim...tesadüf aradığım numarada a city outlet teki çiko mağazasıymış elimizde yok ama getirtiriz dedi... fiyatı nette 40 eğer pazarlık yapacaksak geleyim dedim yoksa netten alacaktımm yaparız bişeyler dediler...hem yakın yaa bizde bi ara uğrayıp alıcazz..boyu falan nasıl büyük mü ? bi de bu bebek karyolasının içine de giriyormu ?

[/COLOR]

Sevcan bu ne demek?
Ben bişi bilmiyorum kusura bakmayın

regli olalım demek istemiş galiba
bence böyle çok rahat sancı yok bişey yok ne güzel [/QUOTE]

bende regl dönemimi hiç özlemem herhalde. burdaki kızlarda bana özeniyor. wc ye gidrken orkidi nereye koyacagımızı sasardık :) ohhh unuttum o stresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…