kızlar etkilenmez olurmu oda bi canlı hissediyor duyuyor
benim bi arkadaşımın bebeği yanında azcık yüksek sesle konuşsan dudağını büküyodu
yada en ufak bişeyde ağlıyodu bende bu kız niye bu kadar nazlı annesi dedim
hamileliğim şok ağlayarak geçti dedi babsı vefat etmiş
merak etme yalan değildir..ay benımkıde bana hala öyle diyo sexsisin fln bazen dıyorum bu benı kandırıyo beni böyle oyalıyo kendisi günü gün ediyo ama bazende diyorum böyle seven adam yapar mı ay ne bilim öfff
canım yeni doğan bebeklerin başına destek gerekmiyo zaten konulsada çook ince bir yastık konulur
kanamalarımız başlasada rahatlasak valla.
:Saruboceq: İnşallah rabbim tadıyla yaşatır bu kez... Sağlıkla gelir annesine inş yüsraaan!!
Tadına bakmışsın..Siz bizden daha hevesle bekliyorsunuz bu yüzden..
Bu emzirme hikayeni daha önce de yazmıştın..çok hoşuma gitmişti....hayal edip gülümsüyordum
bu gun yemegi kocam yapcak eve gelince ben rahatim bu gun ama hafta sonu anneni babani davet edelim dedim ne yapsam diye dusnuyorum simdiki menum bu naisl sizce?
1-tavuklu tel sehriye corbasi
2-kolay ciog kofte
3-bulgur pilavi
4-firinda patatesli kofte
cay icin cevizli kurabiye ve maydonuzlu peynirli pogaca tabi bu tarifleri inetrnetten doktum bilmiyorum denicem ins guzel olurlar kesinlikle aci biber kulanmicam kararbiberde dikkatli olucam bu adamlar azicik biber yeseler coka ci diyolar hic bana benzemiyolar
[QUOTE=sevcan...;14238708] Az kaldı allahın izniyle bşr doğursak kanamalarımız başlasada rahatlasak valla.
amin canım inşallah hepimizde yaşarız anneliğin bütün güzelliklerini
bir kez tadını alınca sonrası bambaşka oluyor onunla ilgili bişey hayal ettiğimde gözlerim doluyor
o emme anı ne kadar aklımda kalmışki sürekli onu söylüyorum :)
canım yastığı sen eklemişsin görmedim bende eklemişim çikolata kullanmışmı bunu güzelmiymiş ?
ben hamieleik basindan bu yana sicak su torbasi kullaniyorum ayakalrima koyuyorum kolay uyumak icin patlamaz tabi kaynar su koyarsan elinde patlar oda bom diye patlamiyo su sizdiriyo anliyosun kenardan patlamis nbombami kiz bu ?ayrica ilik su koyicaksin bebek ilik diye rahat uyucak :)
ben inanmıyorum buna... dünyadaki herkes mükemmel hamilelik geçirmiyor.
çocuğun karakter yapısındandır.
herkesin görüşü farklı tabi.
Sevcan bu ne demek?
Ben bişi bilmiyorum kusura bakmayın
ya bi arkadaşım gece ayaklarına koymuş gece birden batlamış ayağı çok feci yanmıştı
tabi kaynar su koymucaz ılık olcak haklısın hem dışarda değil yastığın içine gömülü sızdırsa bile içeri sızdırır ama yinede korktum işte
[/COLOR]
Sevcan bu ne demek?
Ben bişi bilmiyorum kusura bakmayın
canım bencede bulgur pilavı yerine pirinc pilavı yap. tavuk suyundan yaparsın cok lezzetli olur. karnım acıktııı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?