2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadasla rhepiniz kirmizi diyosunuz benim popomdakiler resmen sapsari neden acaba ?

Canım çatlaklar ilk etapta kırmızı kırmızı oluyorlar daha sonra beyazlıyorlar.Belki senin çatlakların daha önce çıktı sen farketmeden şimdide rengi değişmiştir.Bence seninkide çatlaktır.

Yuse güle güle otursun annenler. Hayırlı olsun.

SAolun kızlar...Darısı tez zamanda bizlere inş...içinde sağlıkla huzurla..güzel bebişlerle oturabileceğimiz bi ev nasip etsin hepimize rabbim..

Saadet ben korkuyorum şimdi...oğluma hasret bırakır bu teyzeler beni kaydirigubbakcemile3
Gelir oğlumu kaçırırlar benden...

Baba bişi almadı...Küçük teyze çok hevesli bi sürü cici aldı...
Anneme diyomuşki :
anne nolur bebeğe sen bak.... eve geldimmi ilk onu görim evde..bizde kalsın zemuszemus

benim de kedim var, 8 senelik yaşamında ayağı toprağa bir kere bile değmediği için ve royal canın kuru mamadan başka hiçbirşey yemediği için toksoplazma taşıyıcılığı riski % 0..

cig et yemedigi surece baska hasta bir kedilye mmunasebeti olmadigi surece risk 0 arkadaslar aldiginiz sebzelerdende bu hastaligi kapma riskiniz var iyice yikanmadigi surece disarda salata yiyosunuz iyice yikanmismi diye sordunuzmu hic ? yikanmamis sebzelerden bu hastaligi kapma riskiniz evdeki kediden kapma riskinizden cokd aha buyuk benim veterinerim asialri olmus disarda hasta kediyle iletisimi olmayan bir kedi tuy yumagi gibi zararsizdir der //
ben bide tutup tutup opuyorum dayanamiyorum :)

yaa zaten cahil insandan korkacaksın okadar baskı yaptılarki kumunu ben değitirmiyodum hep eim ilgileniyoduee hazı maa yiyodu kediler çiğ et yerse toksoplazma üretirmiş hiç öle bir durumyoktu ama eşimde baskılardan dolayı endişelendi bişey olacak diyee hatta eşime seni anlatıyorum geçen yazmıssın ya bebek arabasına çıkmış yatmış sninkiler diyee :) nası güldüm eşime anlattı ba herkes besliyo asıl sakınan göze çöp batar ama işte biey olsa kabak beim başıma patlıycak hep snen yüzünden oldu diyecekler şimdilik hayvan olayın ara verdim amaAllah nasip ederde bahçeliibir evim olursa yine köpek alıcam golden onunda adını daisy koyucam istiyorum ki kızım hayvan sevgisi ile büyüsün arkada gibolsun ..

Canım çatlaklar ilk etapta kırmızı kırmızı oluyorlar daha sonra beyazlıyorlar.Belki senin çatlakların daha önce çıktı sen farketmeden şimdide rengi değişmiştir.Bence seninkide çatlaktır.

catlak oldugundan eminim zaten galiba bunalr eskiden vardi kalcamda iki tane yanlarimda iki tane bunalr kilo alinca daha belli hale geldiler galiba sapsari oldualr yabnlarimdaki zaten vardi eskiden simdi daha belirgin demkki kalcamdaki iki tanede eskdien vardi deri genisledikce belirgin oldualr vucuma bakiyorum baska hic bir yerde kirmizi bir sey yok yada catlak popoda iki tane deprem cizigi gibi birde sag yanimda iki tane ins yenileri olmaz her gun uc kere yaglaniyorum ama son aylarda risk fazla tabi..

benim esimin abisinin vbir kopegi var bahcede duruyor eve fazla girmiyor ama o kadar guizelki kocaman bembeyaz bayiliyorum kopek almak istemiyorum simdi ama bir ikis eney kadar dusnucem simdilik uc keidm var biri zaten eve arada ugruyo yemek icin bahcede disarda bunalr bebek daha evdeler disari yasak :) ama burda sokak hayvani yok cop yok her yer yemyesil o yonden sansliyim ben simdi disari cikiyim gezsinler bahcede 20 dk sonra gelicem yine bye ..

evet bu taksoplasma korkumdan salam sosis sucuk yiyemedim.
bide çiğ ete elimi sürememiştim...

sadece hayvanlardan değil.
sebzeden,meyveden (yıkanmadığında)
çiğ etten kapma ihtimalimizde var.

bu toksoplazmada ilk 3 ayda çok teklikeli çükü bebeğin organ gelişimi olduğu için...

Saolsun k.validen seni sakinleştirmeye çalışmış alkisalkisalkis
Gayet doğalmış bu dönemde ruyalar

Napalım olucağı varsa olsunlar yapacak bişey yok anne olmak kolay değil.Benim karnımda çok çıktı çatlaklar ama takmıyorum kafaya taksam ne olacakki geçecekmi.Hem sadece bendemi var bu çatlaklar bütün anne olan arkadaşlarıma bakıyorum hepsinin çatlağı var.Bendeki olağan dışı bir durum değil yani diye düşünüyorum ve iç canımı sıkmıyorum

kızlar herkes ateş ölçer aldımı bebek için yoksa daha sonra mı alıcaksınız ? ben braun kulaktan düşünüyorum ama siz ne yapıcaksınız?

bende çatlak oluşmadı acba varda göremiyormuym ama karnın çok acıyo san ki çerde yara varmış gibi o acıyan yerlermde haften bi kaşıntı oluyo aca catlaklarmı oluşuyo

Canım benim doktorum şekerin ani düşürülmemesi gerektiğini söylüyor sürekli. Yüksek olması tamam kötü ama ani düşüşler bebek ölümlerine yol açıyor o yüzden hep yanında kesme şeker taşı düştüğünü hissedersin titreme ve terleme olur o zaman at ağzına dedi. Tabi bu düşüşler 100 den aşağı olduğunda tehlikelidir sonuçta açlık sınırı 110 ya.

Lil@ bende lohusa depresyondan korkuyorum walla
geçen eşim yurt dışından geldiğinde başka bi dr randevu aldım bebeğimi görsün diye
o gelecek diye temizlik...ütü..pazar...bide kardeşimle tartıştım
eşim geldi renkliye girdim
bebişin suratı asık....kordon yüzünün yarısına gelmiş...baskı yapmış...dudakları kocaman olmuş..görüntüde net değildi

Bebişi gördüm bi an soğudum..acaba doğarsa..........çirkin olursa...acı çekersem sevmemmi diye korkuyorum

Bende çıktı zaten ilk tahlillerde ilk günden beri salam sosis ağzıma deydirmedim hala....canımda istemiyo çok şükür zararlı olduğunu bildiğim iiçin sanırım..

sucukta artık 1 en fazla 2 kez iyice pişirip yedimm onu canım çok çekmişti..artık yemem zaten...dr um kedi ve köpekten uzak durmamı söylediii
en önemliside sabzeleri 10 dk sirkeli suda bekletiyorum..onu hiç ihmal etmedimm ve dışarda salata yemiyorum allaaha şükür şimdilik bişey olmadıı 2 ayı da atlatırız umarım..

bende çatlak oluşmadı acba varda göremiyormuym ama karnın çok acıyo san ki çerde yara varmış gibi o acıyan yerlermde haften bi kaşıntı oluyo aca catlaklarmı oluşuyo

Aman kaşıma çatlaklar kaşıntı yapıyor ilk etapta sonrada kaşıdıkça açılıyor yarıklar.En azından derin olmaz çatlakların.Ben kaşındığı halde hiç kaşımıyorum ama yinede çıktılar ama derin değiller.

ateş ölçer aldım ben bekonun alnından ölçmeli.
3 tane oldu elimde ateş ölcer.
biri bu biri klasik biride ince lcd ekranlı bişiy.
benim gibi panik karı hepsinide çantasında taşır...

canım 1 hafta önce tokluk 193 çıktı kendim diyet yapıyordum doktor 1800 kalorilik liste verdi 1 hafta uy gel dedi yarın gidicem inş. inmiştir yoksa inisülün dedi SABAH 1 su bardağı diyet süt şekersiz-2 kiprit kutusu kadar diyet peynir-3 ince dilim kepek ekmek- domates -salatalık KUŞLUK 1 porsiyon meyve ÖĞLE 1 kase çorba 4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği -yağsız salata-4 yemek kaşığı kurubaklagil 3 dilim ince kepekli ekmek yada 6 kaşık pilav İLKİNDİ 1 porsiyon meyve 1 kiprit kutusu kadar diyet peynir 1 ince dilim kepekli ekmek AKŞAM 3 köfte kadar et,tavuk yada balık 4- 4 yemek kaşığı kadar sebze yemeği- yağsız salata-1 su bardağı diyet yoğurt- 3 ince dilim kepek ekmek GECE 2 porsiyon meyve 1 ufak elma -12 adet kiraz-15 iri üzüm -ince bir dilim kavun yada karpuz-orta boy şeftali-3 kaysı 1 porsiyon demek

yuse sende benim gibisin canım.
aynen bende boynunun bi tarafında kordon gelmiş doktor endişelenme dedi bana anlat şimdi.
bende yakında bi renkliye girip bakıcam ne var ne yok.
içim rahat etmiyo yaa.

yok canm benm kendiliğinden ani düşen bişey değil ben 20 dakikalık bi yürüyüş yapıyrm şekem tokluk 112 oluya bazen 110 125 130 107 yemelerden sonra takip ediyorm açlık çok şükür hep normal gitti toklukda bazen kaçırıyorm ondan oluyo drm dmi,şdti ban yemeklerden sonra kısa yüryüşler yapamlirsin şekerini düşürür dmişti doğruda bazen 16 17 çık bi iki defa yüryüşle kontrol altına aolmaktan bahsettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…