2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben banyo tarmometresi, göğüs pompası almayı düşünmüyorum şimdilik... duruma göre alacağım göğüs pompasını.
banyo termometresine de gerek görmüyorum kendimce.
geleneksel banyo suyu sıcaklığını dirsek değdirerek anlama yöntemini düşünüyorum

regli olalım demek istemiş galiba
bence böyle çok rahat sancı yok bişey yok ne güzel

bende regl dönemimi hiç özlemem herhalde. burdaki kızlarda bana özeniyor. wc ye gidrken orkidi nereye koyacagımızı sasardık :) ohhh unuttum o stresi[/QUOTE]

benim hic sancim olmazdi hemde her ayin ayni gunu olurdum oynamazdi regl olurdum tuvalette farkederdim kardesimde sancidan olur gunelrce orkid kutulari bosalir yatar ilk iki gun ben sansliyim ..

tam ölcüleri simdi aklımda değil ama karyolaya girer. ben 40tl almıstım. aldıklarım 100 tl yi gectiği için kargo vermedim. sadece bunu alacak olsan kargoyla pahalıya gelir canım.

kızlar bide emzirme yastığı var internetten baktım çeşit çeşit hangi birini alcaz yahu ve nereye koycaz onları :))

ya kızlar ben banyo tarmometresi, göğüs pompası almayı düşünmüyorum şimdilik... duruma göre alacağım göğüs pompasını.
banyo termometresine de gerek görmüyorum kendimce.

ben ördek seklimde aldım suyun içinde oynar. gögüs pompasınıda medela almayı düşünüyorum. iş yerinde cok kişiden ismini duydum. klinik bir ürünmüş. tabi bebegim dogsun sagmak zorunda oldugum zaman alacam

kayınvalidemler nasıl hamilelik gecirirsen bebekte dogunca öyle olur. kendini dinleme stres yapma diyor. bebegini cok seversen sütün gelir bilemem neee laf yetistirmemek içi hııı diyip geciyorum

Butter eşimle nişanlıyken dini nikahımız yapıldı
imam bana demişmti ki
Hamileyken güzel davran ..yumuşak huylu ol vsvsv... bebek senin huyunu alır dedi..
Elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama bebişim benim gibi cadı olcak heralde

Regl olmuyoruz ama... regl dönemlerimizde (yani bu hafta) sinir stres...gerginlik...duygusallık...son gaz devam...zavallı adama çatacaktım dün..kendimi hazırladım...kurtuldu neyse

Selam kızlar herkesi bir alışveriş telaşı sarmış ne güzel.Yastıktı,termometreydi ...Ben daha bir mendil bile almadım.İkinci çocuğun verdiği bir rahatlık var galiba.Ağustos'un ortasında almayı düşünüyorum.Artık herşey kolay eskiden bir ordan alırdık bir burdab.Şimdi özel bebek mağazaları var herşeyi alıp çıkıyorsun bir çırpıda.Hata kaza erken doğarsa yandık tabii.

canım kayınvalidemde öyle diyor ama oda sıcaklığı için nasıl olsa alıcam almışken ikisini bir arada alıyım diye düşündüm

eşim bana da aldırmadı
eskiden termometremi varmış dedi dirseğinle bakarsın dedi kaydirigubbakcemile3

regli olalım demek istemiş galiba
bence böyle çok rahat sancı yok bişey yok ne güzel

bende regl dönemimi hiç özlemem herhalde. burdaki kızlarda bana özeniyor. wc ye gidrken orkidi nereye koyacagımızı sasardık :) ohhh unuttum o stresi[/QUOTE]

Bende sizler gibi diyordum aynen :)) takiiii şeker çıkana kadar.

bende regl dönemimi hiç özlemem herhalde. burdaki kızlarda bana özeniyor. wc ye gidrken orkidi nereye koyacagımızı sasardık :) ohhh unuttum o stresi

benim hic sancim olmazdi hemde her ayin ayni gunu olurdum oynamazdi regl olurdum tuvalette farkederdim kardesimde sancidan olur gunelrce orkid kutulari bosalir yatar ilk iki gun ben sansliyim ..[/QUOTE]

ben komalara girerdim resmen
ilk 3 gün yatıyorum

ben genelde sakin olmaya calsıyorum ama patlayıncaa köpürüyorum. sonra salya sümük agla :)

benim hic sancim olmazdi hemde her ayin ayni gunu olurdum oynamazdi regl olurdum tuvalette farkederdim kardesimde sancidan olur gunelrce orkid kutulari bosalir yatar ilk iki gun ben sansliyim ..

ilk 3 gün yatıyorum[/QUOTE]

bende agrı kesici igne vurulmadan iyilesmezdim

yuse canım ben fırçayı mesajla çektim sabah dayanamadım hehe aramadıda daha dün akşam yürüyüşe cıkıcaktık 2 gündür erteliyodu uyuya kaldı bende uyuyamıyorum ya o koltukta horladıkça sinir oldum sabahda tabi öperek uyandırdı hatasını biliyo beyfendı öğlen aradı açmadım sonra sinirlendim msj attım rahatladım tabi oda sonra aramadı

ay aynen yaaa ben uyuyamayınca onun horul horul uyuması sinirimi bozuyoo :)

yasemincim dün ağdaddan konuşmuştuk ya ben dün yapmayı başardımşakkıdı

ilk 3 gün yatıyorum[/QUOTE]

sen benim kizkardesim gibisin demekki kardesim doktora gitti suya atilan bir agri kesici verdi tamam kesiyo ama kalici cozum degilki cok uzulurdum o agladikca ..ben tum adetim boyunca sadece 3 veya bilemeidm 4 orkid kullanirken o iki kutuyu bitirirdi bide kansiz cansiz bir sey incecik ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…