saadet benım popodaki çatlaklarda aynen öyle ama aşağı kısımları yeni çatladığı için kırmızı kırmızı işte
regli olalım demek istemiş galiba
bence böyle çok rahat sancı yok bişey yok ne güzel
butterfly sana geldi sanırım dimi bu yastıkk? bende dün siparişini verecektim sonra bi araştırayım sevi bebnin ürünleri nerede satılıyor görüp öyle alayım dedim...tesadüf aradığım numarada a city outlet teki çiko mağazasıymış elimizde yok ama getirtiriz dedi... fiyatı nette 40 eğer pazarlık yapacaksak geleyim dedim yoksa netten alacaktımm yaparız bişeyler dediler...hem yakın yaa bizde bi ara uğrayıp alıcazz..boyu falan nasıl büyük mü ? bi de bu bebek karyolasının içine de giriyormu ?
ya kızlar ben banyo tarmometresi, göğüs pompası almayı düşünmüyorum şimdilik... duruma göre alacağım göğüs pompasını.
banyo termometresine de gerek görmüyorum kendimce.
ya kızlar ben banyo tarmometresi, göğüs pompası almayı düşünmüyorum şimdilik... duruma göre alacağım göğüs pompasını.
kayınvalidemler nasıl hamilelik gecirirsen bebekte dogunca öyle olur. kendini dinleme stres yapma diyor. bebegini cok seversen sütün gelir bilemem neee laf yetistirmemek içi hııı diyip geciyorum
geleneksel banyo suyu sıcaklığını dirsek değdirerek anlama yöntemini düşünüyorum
geleneksel banyo suyu sıcaklığını dirsek değdirerek anlama yöntemini düşünüyorum
benimde canim cekti karnimda ac gidiyim bir seyelr aliyim mutfaktan bu ara cemen yiyorum paso nasilda kokuyo esim varken yemiyorum o yuzden o yokken yiyiyorum :)
regli olalım demek istemiş galiba
bence böyle çok rahat sancı yok bişey yok ne güzel
eşim bana da aldırmadı
eskiden termometremi varmış dedi dirseğinle bakarsın dedi kaydirigubbakcemile3
bende regl dönemimi hiç özlemem herhalde. burdaki kızlarda bana özeniyor. wc ye gidrken orkidi nereye koyacagımızı sasardık :) ohhh unuttum o stresi
Butter eşimle nişanlıyken dini nikahımız yapıldı
imam bana demişmti ki
Hamileyken güzel davran ..yumuşak huylu ol vsvsv... bebek senin huyunu alır dedi..
Elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama bebişim benim gibi cadı olcak heralde
Regl olmuyoruz ama... regl dönemlerimizde (yani bu hafta) sinir stres...gerginlik...duygusallık...son gaz devam...zavallı adama çatacaktım dün..kendimi hazırladım...kurtuldu neyse
benim hic sancim olmazdi hemde her ayin ayni gunu olurdum oynamazdi regl olurdum tuvalette farkederdim kardesimde sancidan olur gunelrce orkid kutulari bosalir yatar ilk iki gun ben sansliyim ..
yuse canım ben fırçayı mesajla çektim sabah dayanamadım hehe aramadıda daha dün akşam yürüyüşe cıkıcaktık 2 gündür erteliyodu uyuya kaldı bende uyuyamıyorum ya o koltukta horladıkça sinir oldum sabahda tabi öperek uyandırdı hatasını biliyo beyfendı öğlen aradı açmadım sonra sinirlendim msj attım rahatladım
benim hic sancim olmazdi hemde her ayin ayni gunu olurdum oynamazdi regl olurdum tuvalette farkederdim kardesimde sancidan olur gunelrce orkid kutulari bosalir yatar ilk iki gun ben sansliyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?