ben bekarken rahatsızlığımddan dolayı yaptırmıştım
ama bişiy diyiymmi sancı esnasında ne yaparlarsa yapsınlar tınlamıyosun
bana sonda taktıılar herkez acı verici bişiy olduğunu söylüyo ama ben hatırlamıyorum bile çünkü o sırada sancı çekiyodum
ayyy saadet alemsin vallahi okurken güldüm yemin ederim :)))
ya ne oluyor bu siteye en son kaldığım sayfadan giricem ama yok en son sayfa açılıyor yedi kafayı iyice site
arkadaslar evet cig kofte yaptim yani canim cekiyordu burda bulma imkanim olmadigi icinde bari deniyim dedim bulgur aldim koftelik sicak suyla ilattim ince ince sogan dogradim maydonoz ve yesil sogan hepsini karistirdim ustune kimyon karabiber ve iki halsanmis patates ekledim gorunus ok sorun yok ama tadinda bir problem var bahartlar ben burdayim olmadim olmadim diyo denedim gercek soyluyo olmamis igrenc artik turkiyeye geldigimde yerim en aizndan igrenc olunca istegim kacti :)
sen sezeryandan önce bide sancı mı çektin
saadet bak ayşenin tarifini yap robota at yorma hiç kendini
at beş dkda yapsın sana :))) benimde canım çekti yaaa
ayy canım bizim restrantımız var ayrıetten memleket malatya oldğu için iyi anlıyoruz
imkan olsa kargoyla yollardım sana canım benim :)
canım bulguru ıslatma rendelenmiş soğan ve 2 parça buz ile iyice yoğur
başka bir yerde zeytinyağı,salça,biber salçası,pulbiber,karabiber,kimyondan oluşan bi sos hazırla sosu bulgura yavvaş yavaş yedir
daha sonrada maydanoz yeşilsoğanı ekle
patateside fazla koymuşsun bi tane küçük yeterdi tadını bozmuştur
sagol aysecigim ne sanslisin vallahi restrantiniz var haaaa keske benim esiminde olsaydi hep yerdim valla burda turk yemekelri yapan bir yer var ama et sanki plastik yedim kustum yani igrenc bunalrin et pisirip patatesle yeektem baskada yemek anlayislari yok benim canimda duruyo duruyo nerde zor bulunur sey var onu cekiyo haftayada bunu deniyim yiyim sagol canim :) bana bu tarifi ozelden mesaj atsana sakliyim :)
robotta pratik olsun diye zaten yormasın kendini azcık lezzetini alsın yeter ona zaten
amaa bende çok güzel çiğköfte yaparım bi yoğururum macun gibi olur birde lezzetli ımmmmhh:)))
eşine yoğurttursun erkek kuvvetiyle güzel olur çiğköfte gerçi eşi türk değil ne anlar o :)))
ohhh nevin valla sürekli yediğim şey canım istedi be nerelisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?