2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar evet cig kofte yaptim yani canim cekiyordu burda bulma imkanim olmadigi icinde bari deniyim dedim bulgur aldim koftelik sicak suyla ilattim ince ince sogan dogradim maydonoz ve yesil sogan hepsini karistirdim ustune kimyon karabiber ve iki halsanmis patates ekledim gorunus ok sorun yok ama tadinda bir problem var bahartlar ben burdayim olmadim olmadim diyo denedim gercek soyluyo olmamis igrenc artik turkiyeye geldigimde yerim en aizndan igrenc olunca istegim kacti :)

sen sezeryandan önce bide sancı mı çektin

ay doğum konuşunca heyecanlanıyorum ben ya şu günlerde geçse ya sağlıkla zamanında kavuşsak minişlerimize
şekerde bütün gün hastanedeydi az önce konuştuk şimdi hafiflemiş biraz sancıları dr eve yollayacakmış
öğlenki ntsye göre doğuma alırlar diyordu ama şimdi iyiymiş.

ben burdakilerin soyle genel psikolojisine baktigimda dogumdan sonraki yorumlari hayal edebiliyorum :)

nevin: bebegim geldi kucagima aldim herseye yetti aci macisi kalmadi dicek tecrubede var tabi :)
mopshy: aman hic korktugum gibu degilmis hemen dogurdum kolaymis seneye yendien dogururum valla bu gazla dicek
bozo : orta kivamda gidicek dogurup donicek anlaticak tek tek ..
ben: oldum bittim popom yirtildi cigliklar attim cikan sey buna degermi bilmem maymun gibi kiz bu bebek canimi cok yakti :)

ayy canım bizim restrantımız var ayrıetten memleket malatya oldğu için iyi anlıyoruz
imkan olsa kargoyla yollardım sana canım benim :)

canım bulguru ıslatma rendelenmiş soğan ve 2 parça buz ile iyice yoğur
başka bir yerde zeytinyağı,salça,biber salçası,pulbiber,karabiber,kimyondan oluşan bi sos hazırla sosu bulgura yavvaş yavaş yedir
daha sonrada maydanoz yeşilsoğanı ekle
patateside fazla koymuşsun bi tane küçük yeterdi tadını bozmuştur

saadet bak ayşenin tarifini yap robota at yorma hiç kendini
at beş dkda yapsın sana :))) benimde canım çekti yaaa

saadet bak ayşenin tarifini yap robota at yorma hiç kendini
at beş dkda yapsın sana :))) benimde canım çekti yaaa

aslında robotta olmaz çiğköfte dediğine elinin lezzeti gircek ama hamilesin şimdi yoğururken karnını zorlama at robota :)

nevin benimde canım çekti eşime söliyim akşam getirsin dicemde bizimkiler etli yapıyo yemem ben yasakkkk

sagol aysecigim ne sanslisin vallahi restrantiniz var haaaa keske benim esiminde olsaydi hep yerdim valla burda turk yemekelri yapan bir yer var ama et sanki plastik yedim kustum yani igrenc bunalrin et pisirip patatesle yeektem baskada yemek anlayislari yok benim canimda duruyo duruyo nerde zor bulunur sey var onu cekiyo haftayada bunu deniyim yiyim sagol canim :) bana bu tarifi ozelden mesaj atsana sakliyim :)

yogururum ben bir seycik olmaz zaten bir eyrim aciyo dedigimde esim diyoki hamileyim demiyosun her hareketi yapmaya calisiyosun aksama agriular basliyo soyleniyosun :) gecemn oryantel yapiyodum hamileyken komik gozkuyo diye kedielrle oynuyorum yatagin altina falan giriyorum surunerek esim kiziyo :)

robotta pratik olsun diye zaten yormasın kendini azcık lezzetini alsın yeter ona zaten
amaa bende çok güzel çiğköfte yaparım bi yoğururum macun gibi olur birde lezzetli ımmmmhh:)))

ayy canım kıyamam oralarda bizim türk yemekleri bulunmazki bizim canımız bişiy istiyo bulunuyo seninki bulunmaz Allah yardımcın olsun
gönderiyorum tarifi :)

robotta pratik olsun diye zaten yormasın kendini azcık lezzetini alsın yeter ona zaten
amaa bende çok güzel çiğköfte yaparım bi yoğururum macun gibi olur birde lezzetli ımmmmhh:)))

eşine yoğurttursun erkek kuvvetiyle güzel olur çiğköfte gerçi eşi türk değil ne anlar o :)))
ohhh nevin valla sürekli yediğim şey canım istedi be nerelisin sen

eşine yoğurttursun erkek kuvvetiyle güzel olur çiğköfte gerçi eşi türk değil ne anlar o :)))
ohhh nevin valla sürekli yediğim şey canım istedi be nerelisin sen

sagol canim :)
yok esim yogurmasin zaten ne yemek yapsam ne koydun nasil yaptin gecen dedimki ufff zikkiimn kokunu ye her seyi sorma ye iste bakti suratima what ? ( ne ) diye sordu canim benim guzel seyelr var icinde ye sorma dedim ama seviyo turk yemeklerini nasil sevmez bizim mutfagimiz gibisi varmi cin lokantalari var heryerde burda iki kere gittim kaynanam seviyo diye allahim igrenc yemekler tavuk istedim ac kaldim resmen onu bile yiyemedim sosu sekerli idi :) bende cikiyorum simdi esim geldi disari alisverise gidicez kendinize iyi bakin kizlar iyi aksamalr hepinize..

kızlar ben geldim bugün iş yerinde son günümdü izne ayrıldım. yarın sabah doktora gidecez raporumu alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…