2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bence çok şanslısınn yaa..kıymetini bil dr unun bak sana ne güzell anlatıyoo en azından başına gelecekleri biliyorsunn sondayı taktırmak bile mese bak onda bile canını yakmıcakkk ....bence daha fazla düşünmeeee herşey senden yana sana bi sakin olması kalıyoo hihoyyyt ablam genel yaptı ilk gün tabiki sıkıntısı oldu ama ertesi gün eve geldik ve gayet iyiydii oturması kalkmasıı...... dikiş pansumanını yapıyodukk başka ağrı sızısı hiçç olmadıı ki canı çokkk tatlıdırr.. ben 1 hafta kalabiildim yanında hiç şikayeti yoktuu vallaa tek sorunu emzirirken bizim prenses canını yaktı biraz o kadar:roflol:

mosphy ben popoma bir sey sokamama yani kendimde sokamam baskasinada izin vermem acir ya lavman popodanmi yapiliyor yokmu surubu ilaci falan dusundunmu kendin nasil yapicaksin ?

hahahah)))bende ilkokuldayken dişçi koltuğundan kaçmıştım..doktor iğneyi bana gösterdi.bende bi hızla atladım koltuktan kaçtım.annemle babam yakalayamaıştı beni:)sonra alışveriş yaptığımız markete saklanmıştım orda bulmuşlardı ama onlarda korkmuş:)hahahah...bide markete babam soruyor bende marketçi adama işaret yapıyorum sus söyleme diye))ahahahahha
sonra oraya götürmediler işte....
valla epiduralde en önemli şey kıpırdamamakmış...

oznur ablanda sezeryanmi oldu ?

mosphy ben popoma bir sey sokamama yani kendimde sokamam baskasinada izin vermem acir ya lavman popodanmi yapiliyor yokmu surubu ilaci falan dusundunmu kendin nasil yapicaksin ?

bilmiyorum valla....bende sokamam ama..başkasının sokmasından iyidirdelikafadulden
nasıl yapıcaz ben hiç hayatımda görmedim nasıl bişi..belkide ilaçtır

mosphy bir arkadasim dogum yapmisti 2 sene once kiza icme hamilelikte dedik burmus durmus son gun icmis tabi dogum sancisinin baslicaginida bilmiyor gece sen git hastaneye doktora demis alkolluyum sabah hastaneden geldi hic bir sey hissetmedim diyo doktor cok kizmis ama sonra bana dediki sen bak bebege su faturasi yatirip gelicem gece dogrud sabah fatura yatirmaya gitti :) ne yapsam bendemi icsem kafam kiyakken dogursam :) birde kizin kimsesi yoktu annesi babasi olmus kcoasida bosandi hamileyken tek basina taksi ile gitmis tek basina taksi ile donmusbebekle hayret etmistim cidden..

mopshy baktim simdi lavman boyle yapiliyormus kafayi yedim kahkaha atiyorum allahim basimiza neler gelicek neler gorucez daha got bas ortada olucak koru yarabbim :)

Eklentiler

• $lavman-uygulamasi.webp
    3 KB · Görüntüleme: 27
eski formlara bakiyorum bir arkadas dogum cok zevkliydi keske herkesin yerine ben dogrsam keske her ay dogursam demis ben versemde benim yerimede o doguirsa ben bebegi sevsem :)

maşallah ipekyol, bende yarın gidicem kısmetse. kilosunu merak ediyorum oğlumun. raporu bende yarın alacağım kısmetse. ama ben çalışabilirlik raporu alacağım. sen ayrıldın mı, devam ediyor musun?

inşallah bizimde çok acımız sancımız olmaz.evt sadece doktora teslim olmak kalıyor...
allaha dua etcez artık..doktorda şöyle dedi bana.
canım bak sakin ol hep iyi düşün.anne olmak kolay değil bikere bazı acılar yaşayacaksın bunların olmaması imkansız dedi..ama elimizden geldiğince bişeyden kaçınmaacağız ne ağrıkesiciden nede seni rahatsız edecek şeylerden dedi..işte lavmanı sondayı bile rahatsız olmayacağın şekilde yapıcaz dedi..
ama bazı şeyler allahtan bol bol dua et dedi...
mesela şöyle bi örnek verdi.bi doktor arkadaşlarının karısı doğum yapacakmış..diyor ki üzerine titriyoruz yani herşey mükemmel ekip çok iiyibi aksilik yok sondası lavmanı herşey güzel.ama nasıl olduysa ekipten birisi sondaya takıldı ve şişmiş sonda çıktı dedi...maffolduk dediiidelikafadulden
şanssızlık yani...allahım öyle şeylerden korusun...
kendindende örnedelikafaduldenk verdi 3. çocuğunu doğuruken herşey çok iyiymiş ama sonra idrar enfeksiyonu olmuş çok sıkıntı çekmiş acı çekmiş falan...
inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasibetsin alahım:Saruboceq:

eşimede diyorum ayy nasıl olcak sondaya falan birisi takılmış baksana diyorum...
eşimde diyor e doktor açık sözlü herşeyi negüzel anlattıyor .bari söyleyeyimde bişey olmayacak desin sana rahatla diyor:))

kızlar ben bugün doğum iznimide aldım.analık raporu dedikleri raporu...
süresiz izin gözüküyor raporda..doğumdan 8 hafta sonra hastahaneye gidip kapattırıyormuşum raporu...
doğumdan sonra 2 ay izinliymişim demek.

Mopsycim kızım 33+4 çıktı aslında ultrasonda.Kilosuna bende biraz şaşırdım ve sevindim.Yeğenimle beraber gitmiştik.Hala bebeğin saçları var diyor.Ultrasonda belli olmaz diye biliyordum ama maşallah seninki kendini göstermiş..akannehir

ipekyol 2 kg masallah bebegine canim ..

maşallah ipekyol, bende yarın gidicem kısmetse. kilosunu merak ediyorum oğlumun. raporu bende yarın alacağım kısmetse. ama ben çalışabilirlik raporu alacağım. sen ayrıldın mı, devam ediyor musun?

tşk ederim kızlar.Kızıma bir ...Ben özelde çalıştığım için 8 haftalık izne ayrıldım.Zaten 1 aya yakındır normal izindeydik.Bundan sonrada doğum iznine ayrıldık.doğumdan sonrada yurtdışına gidecez nasip olursa...

ipekyolcum saçları bende ultrasonda belli olmaz biliyordum...eşim sordu doktora doktorda bu ultrasonda siyah beyaz belli oluyordedi...kafasının üzerini gösterdi...baya var saç dedi:))
4 boyutluyla bakıyor..

selam kızlar
cuma günü dr a gidices iple çekiorum çok heyecanlıyım
en son gittiğimizde eşinin doğum kanalında olduğunu arkasından bebeğinde kanala girdiğini takibe alınması gerektiğini sölemişti dr
netten araştırdım plasenta previa deniomuş
sezeryandanda önce alınması gerekebilir yazıyo
en son dr a gittiğimizde 28+5 di şimdi cuma günü 31+5 olcak bu saate kadar bebek normale döndü döndü dönmedi erken ihtimali var
dua edin kızlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…