kasma canım kendini..aslında benım doktorda doğumdan pek konuşmuyor ama ben devamlı konuyu açıp duruyorum:)
buarada sezeryanda göbek kalmadan dikme diye bişey varmı dedim .hayır yok öyle bişey dedi...hiç olurmu öyle şey falan dedi.:)sporla toparlancak göbek dedi.
sonra bana hiç korkma en konforlu şekilde geçireceksin doğumunu dedi..dikişlerde uyuturum seni hiç vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın falan dedi...
sonra sondayı epiduralden sonra takarız..bide lavmanı sana ben vericem kendin yaparsın dedi:)bende doğumumda kendim yapmıştım daha rahat falan dedi:))
saadetcim lavman falan hertürlü doğumda yapılıyormuş...heleki normal doğumda daha riskli yaniıkınırken utanç verici bi durum olmaması için yapılması gerekiyor...
sezeryandada yapılıyormuş...ben kendim yapacakmışım oh içim rahatladı yani...öyle kimseye popomu dönüp açamam yaa baya kötü yani..doktordA KADIN OLDUĞUNDAN anlıyo derdimden oda kendi yapmış:)ben sana vericem dedi:)
evet canim ya igne cok inceymis gordum ama korkarsam bayiltiyorlarmi bilmem su dogum klubu gununde iste pratik yaptiracaklar aklima her geleni soriyim yani korkudan acimasa bile ani bir hareket yapma riskim var ates olcerken hemsirenin elini tutan ben ondada belki yerimden falan kalkar oynarim kacmaya falan calisirim korkuyorum ben diye :) ben hatirliyorum 16 yasinda falandim hasta oldum igne verdi doktor baktim geliyo kactim 4.sokakta babam kucakladi geri donduk hastaneye tuvalaet gidicem soz kacmam dedim kitledim kendimi tuvalete bir saat babam bak o kapiyi kirarim o igneyi yersin ustunede dayak yersin diyince cikmistim ustume babam oturdu annem bacaklarima oturdu hemsire oyle vurdu igneyi bana insallah kacmam hastaneden sokakta dogururum :)
valla bence çok şanslısınn yaa..kıymetini bil dr unun bak sana ne güzell anlatıyoo en azından başına gelecekleri biliyorsunn sondayı taktırmak bile mese bak onda bile canını yakmıcakkk ....bence daha fazla düşünmeeee herşey senden yana sana bi sakin olması kalıyoo hihoyyyt ablam genel yaptı ilk gün tabiki sıkıntısı oldu ama ertesi gün eve geldik ve gayet iyiydii oturması kalkmasıı...... dikiş pansumanını yapıyodukk başka ağrı sızısı hiçç olmadıı ki canı çokkk tatlıdırr.. ben 1 hafta kalabiildim yanında hiç şikayeti yoktuu vallaa tek sorunu emzirirken bizim prenses canını yaktı biraz o kadar:roflol:
mosphy ben popoma bir sey sokamama yani kendimde sokamam baskasinada izin vermem acir ya lavman popodanmi yapiliyor yokmu surubu ilaci falan dusundunmu kendin nasil yapicaksin ?
oznur ablanda sezeryanmi oldu ?
slm güzel anneler...
dr dan geldik.Kızım maşallah 2 kg olmuş.dr a yine kordonunu sordum.Hocam ben sorun olmaz demiştim dedi tekrar baktı.Ama benim içim hiç rahat değil.Dr umun bu kadar rahat olması çokta hoşuma gitmiyor.Netten araştırdım biraz çünkü...Renkli usgden yine bişey anlayamadık.Aslında kızım çok tatlı durmuştu.Eliyle yüzünü kapatmış birde kordonuda çenesini kapatmıştı.Resmimizi alamadık.Dr ben ne yapayım diyor:roflol: :roflol:
Benim için yüzünde çok ödem var dedi.Kan ve idrar tahlili istedi.Zaten idrar yolu iltahabım var.Yine ilaç verecek ama ben kullanmak istemiyorum.Yarın çıkacak sonuçları.
Birde doğum iznimi yazdırdım.
valla bence çok şanslısınn yaa..kıymetini bil dr unun bak sana ne güzell anlatıyoo en azından başına gelecekleri biliyorsunn sondayı taktırmak bile mese bak onda bile canını yakmıcakkk ....bence daha fazla düşünmeeee herşey senden yana sana bi sakin olması kalıyoo hihoyyyt ablam genel yaptı ilk gün tabiki sıkıntısı oldu ama ertesi gün eve geldik ve gayet iyiydii oturması kalkmasıı...... dikiş pansumanını yapıyodukk başka ağrı sızısı hiçç olmadıı ki canı çokkk tatlıdırr.. ben 1 hafta kalabiildim yanında hiç şikayeti yoktuu vallaa tek sorunu emzirirken bizim prenses canını yaktı biraz o kadar:roflol:
mopshy baktim simdi lavman boyle yapiliyormus kafayi yedim kahkaha atiyorum allahim basimiza neler gelicek neler gorucez daha got bas ortada olucak koru yarabbim :)
Mopsycim kızım 33+4 çıktı aslında ultrasonda.Kilosuna bende biraz şaşırdım ve sevindim.Yeğenimle beraber gitmiştik.Hala bebeğin saçları var diyor.Ultrasonda belli olmaz diye biliyordum ama maşallah seninki kendini göstermiş..akannehiripekyolcum gözünaydın canım bizimkide cumartesi günü 1900gr dı.az gibi geldi bana 2 kg bile olmamış nedense:ecrin_bebek:
bizimkininde kordunu omuzudaydı canım.sizinki boynundamı??kimi kordonu tutup emiyormuş...dr öyle hikayeler anlattı bize:)
bizimkide çok zor poz verdi yarım saat uğraştık dürttük tık yok.doktordan çıkıncxa hareketlendi inatçı cadı)hahahah
ama bi poz yakaladık dilini çıkardı bize...dalga geçiyor gibi:)
bizde bizimkinin saçları varmış doktor öyle dedi...keltoş değilmiş yani:)
maşallah kızına canım.
bende öğretmenim.2 hafta sonra alıcam raporu.sen ne yazdırdın.doğum öncesi izni mi.çalışamaz raporumu.5 hafta daha çalışabilir yazacak bizimki.oysaa biz tatideyiz.biz yazalım da ssk ayarlar dedi.
ipekyol 2 kg masallah bebegine canim ..
maşallah ipekyol, bende yarın gidicem kısmetse. kilosunu merak ediyorum oğlumun. raporu bende yarın alacağım kısmetse. ama ben çalışabilirlik raporu alacağım. sen ayrıldın mı, devam ediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?