2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim insallah bebekelrimiz soyle 3-4 haftada daha bekler aceleci davranmazlar gecmis olsun bebekelrimiz artik buyuduler yasam sanslari cok yuksek hic uzulme erken gelsede artik gucluler ama insallah 3-4 hafta daha sabrederler dun sancim vardi esim diyoki merak etme buyudu artik dedim dogruda beklesin 3 hafta daha sonra gelsin benimd eisime gelir valla :) gecmis olsun canim..

canım bu dediğin şeyi bende okumuştum...sanırım normal doğumu etkiliyormuş.yani sezeryan yapılmak zorunda kalıyormuşsun

Selam kızlar önceki mesajlar yine silinmiş,anlamadım gitti ne oluyor bu siteye yaaa.

Mopsy,İpekyol Kızlar maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar
Sağlıklı olmalarına çok sevindim.

Kızlar lavmandan korkmayın inanın bana korkacak hiç bir şey yok.
Ayrıca o resimdeki pozisyonda çok kötü yaa delikafadulden
Ben eşimden biliyorum korkulacak bir şey olmadığını.
Eşim barsak hastası ve her sene kolonoskopi olmak zorunda.
Operasyon öncesi lavman yapılıyor ve acı falanda yok yani.
Sadece tek eksiği sürekli tuvalete gitmeniz gerekiyor ve çok gazlı oluyor okadar yani.
O resimdeki pozisyon hamileler için geçerli olabilir bilmiyorum ama eşimi hep yan yatırıp yapıyorlar.
Şişe gibi bir şey ucu ince uzun,o makattan içeri sokulup şişe sıkılarak içindeki ilaç boşaltılıyor hepsi bu.

Son düzenleme:
kız saadet çiğköftemi yoğurdum maşallah sana :))
robota atsaydın yorulmazdın hiç

kızlar ben sezeryana girdiğimde karnım açtı bana lavman falan yapmadılar
daha öncesinde bekarken bağırsaklarım durmuştu hastalanmıştım
acile gittik hemşire yan yat dedi yattım kilodumu indirdi soğuk bişiy geldi nasıl oldu anlamadım
acı ffalan yok utancak bişiyde yok bence

bende yaşadım onu (lavman) çok iğrenç çok zor bişey ya bi ondan korkuyorum doğumdan korkmuyorum

Canım inşallah normale dönmüştür de bi sorun çıkmaz.
İnşallah hepinizin bebeği zamanında ve sağlılı gelir dünyaya.

bende yaşadım onu (lavman) çok iğrenç çok zor bişey ya bi ondan korkuyorum doğumdan korkmuyorum

canım demekki kişiyee göre değişiyor ben hiç öle kötü bişey olduğunu hatırrlamıyorum
yapar yapmaz bağırsaklarımda hareketlenme olmuştu gerisi malum direk lavaboyaa :)

sezeryanı bende bilmiyorum yapmazlar dimi ameliyat gibi akşamdan yemiyorsun belirli bi saatten sonra
gerek kalmıyo galiba lavmana
galiba benim kızımda erken gelirse sezeryan yapar dr

sezeryanı bende bilmiyorum yapmazlar dimi ameliyat gibi akşamdan yemiyorsun belirli bi saatten sonra
gerek kalmıyo galiba lavmana
galiba benim kızımda erken gelirse sezeryan yapar dr

evet bende öyle biliyorum zaten benimki planlı sezeryan olacağı için 8 saatlik açlıkla gidicem ameliyata bağırsaklar boş oluyor gerek kalmıyor

canım demekki kişiyee göre değişiyor ben hiç öle kötü bişey olduğunu hatırrlamıyorum
yapar yapmaz bağırsaklarımda hareketlenme olmuştu gerisi malum direk lavaboyaa :)

canım sen doğumdamı yaptırdın yoksa rahatsızlığındamı anlamadım
doğumda galiba sancılarla karıştığı için daha zor oluyo :)

canım sen doğumdamı yaptırdın yoksa rahatsızlığındamı anlamadım
doğumda galiba sancılarla karıştığı için daha zor oluyo :)

ben bekarken rahatsızlığımddan dolayı yaptırmıştım
ama bişiy diyiymmi sancı esnasında ne yaparlarsa yapsınlar tınlamıyosun
bana sonda taktıılar herkez acı verici bişiy olduğunu söylüyo ama ben hatırlamıyorum bile çünkü o sırada sancı çekiyodum

ya ne oluyor bu siteye en son kaldığım sayfadan giricem ama yok en son sayfa açılıyor yedi kafayı iyice site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…