selam kızlar
cuma günü dr a gidices iple çekiorum çok heyecanlıyım
en son gittiğimizde eşinin doğum kanalında olduğunu arkasından bebeğinde kanala girdiğini takibe alınması gerektiğini sölemişti dr
netten araştırdım plasenta previa deniomuş
sezeryandanda önce alınması gerekebilir yazıyo
en son dr a gittiğimizde 28+5 di şimdi cuma günü 31+5 olcak bu saate kadar bebek normale döndü döndü dönmedi erken ihtimali var
dua edin kızlar......
kizlar cig kofte yaptimmmm :)
sonuc : igrenccccccccccc benim yapicagim cig kofte bu kadar olur bir tane yiyemedim midem bulandi :)
kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun canım
selam kızlar
en son gittiğimizde eşinin doğum kanalında olduğunu arkasından bebeğinde kanala girdiğini takibe alınması gerektiğini sölemişti dr
en son dr a gittiğimizde 28+5 di şimdi cuma günü 31+5 olcak bu saate kadar bebek normale döndü döndü dönmedi erken ihtimali var
dua edin kızlar......
mopshy baktim simdi lavman boyle yapiliyormus kafayi yedim kahkaha atiyorum allahim basimiza neler gelicek neler gorucez daha got bas ortada olucak koru yarabbim :)
selam kızlar
dua edin kızlar......
ugrastigima yaniyorum bir saat yogurdum da yogurdum bari bir tane yiyebilseydim yok olmadi yine
bende yaşadım onu (lavman) çok iğrenç çok zor bişey ya bi ondan korkuyorum doğumdan korkmuyorum
sezeryanı bende bilmiyorum yapmazlar dimi ameliyat gibi akşamdan yemiyorsun belirli bi saatten sonra
gerek kalmıyo galiba lavmana
galiba benim kızımda erken gelirse sezeryan yapar dr
canım demekki kişiyee göre değişiyor ben hiç öle kötü bişey olduğunu hatırrlamıyorum
yapar yapmaz bağırsaklarımda hareketlenme olmuştu gerisi malum direk lavaboyaa :)
canım sen doğumdamı yaptırdın yoksa rahatsızlığındamı anlamadım
doğumda galiba sancılarla karıştığı için daha zor oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?