2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canım, en sevmediğim ev işi ütü, neyseki bizde bazen eşim, bazende gelen yardımcı bayan yapıyor :) ama bebeğiminkileri ütülemek her ne kadar terletsede çok zevkli

Ayy sen bebişinkilerimi yaptın! onları bende kendim yapıcam.
Sanırım herkes yaptı bende izine çıkınca yapıcam birsürü işim var daha. Eksikler için çarşıyada çıkıcam. Sen ne güzel halletmeye başladın darısı bana artık.

bende tamamladım diyordum dün son eksikliklerin listesini çıkardım daha alınacak şeyler var, çok şükür çoğu bitti azı kaldı, tekstil türünde alınacak hiç bişi yok herşey tamam, bakım ürünleride aynı şekilde, büyükler kaldı, birde bebek şekeri kapı süsü vs. onlarıda bi kaç hafta içinde halletmek istiyorum mümkünse doğum iznine ayrılınca sadece dinlenmek istiyorum

HEPİNİZE GÜNAYDIN..

ben de izne çıkınca yıkayıp ütülüycem oğluşun cicilerini.
çarşıya çıkacaklar için havuzlu hanı şiddetle tavsiye ederim.
piyasaya göre %30 daha ucuz. tabi ben çalıştığım için baktığım web sitesi fiyatları ile kıyas yapabildim. belki daha ucuz mağazalar falan da vardır bilemem.sempatiksalakcinni

bir de pompa işini ne yaptınız kızlar ya?
ben doğumdan sonra işi bırakçam o yüzden manuel yeter diye düşündüm.
medela elektrikli pilli alıcaktım ama madem çalışmayacağım o kadar paraya kıyamıyorum

İş süslere kalsın canım hepsi olur. Birde zevkle insan yapıyor dimi hepsini. Bende belki önümüzdeki hafta yapmaya başlarım. :)

slm cnm ben anlamadım pompa dediğin sütle ilgili bişey mi neden alıyosun

Bende aslında almak istiyorum süt sağma ama dediğin gibi az parada değil. Belki bende işe başlarsam alırım öncesinde senin gibi manuel pompayla yapmaya çalışıcam birde bazılarının pompaya bile ihtiyacı olmuyor bebek emmeyi öğrenince zaten geliyormuş süt. İnşallah öyle olur bizlerinde. Madem işi bırakıcaksın hiç alma derim ben.

Günaydın kızlar, hava ne güzel değil mi kapalı, serin...

kızlar valla bu sene Allha yüzümüze baktı. hava haziran sonuna kadar serindi. geçen haftadan önceki hafta da serindi.bugün de böyle miss.

10 gündür sıcaktan çook bunalıyordum. bugün ilaç gibi geldi.
inşalah eylüle kadar böyle idare ederiz. :Saruboceq:

kızlar biz geldilk dün akşam hastaneden çıktık az daha doğum yapıomuşum öle dediler tekrar celestone oldum dün 2 doz ishale dikkat edi doğumu tetikliyormuşş

popma alma nedenleri şöyle sıralanabilir:
-ilk günler sütüm gelmezse çoğaltmak için
-ya da ilk günler süt gelir de bebeğim emmezse ilk gelen kıymetli sütleri saklayıp kaşıkla besleyebilmek için
-sonrasında sütüm çok gelir de bebek tamamını emmezse fazlasını sağıp saklayıp dışarda ya da sonra emzirmenin zor olduğu zamanlarda kullanabilmek için. emilmeyen fazla süt çok ağrı yapıyormuş zaten.

çok neden var yani.

bir hafta öncesine kadar bebek 6 aylık olana kadar çalışmayacaktım. şimdi ise bebek en azından 2,5-3 olana kadar çalışmamaya karar verdim. bırakacak kimsem yok çünkü
elektrikli pompadan vazgeçtim. hem çalışmayıp hem de ekstra masraf yapamam çünkü. ama en azından yukarıdaki gibi durumlarda kullanmak için ucuzundan bir manuel pompa alıyım diyorum. netten baktığım kadarıyla 15-20 lira falan hatta 7-8 liraya bile var. acaba hangisi kullanışlıdır?
kkdan araştırdım da biraz, chicco nun manueli içn iyi demişler sanırım.
önerisi olan varsa kabulumdur.boshayallersmile

kızlar biz geldilk dün akşam hastaneden çıktık az daha doğum yapıomuşum öle dediler tekrar celestone oldum dün 2 doz ishale dikkat edi doğumu tetikliyormuşş

geçmiş olsu tebessümcüm. az daha sık dişini.
peki doğum zamanı için bir şey dedi mi ahmet bey?

Allah yardımcın olsun şekerpembe..hayırlı zamanda Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.... Dualarım seninle cnm

aak dün başliomuş doğum neyseki drdurdular geciktirdiler yani doğum heran olabilir o yüzden yatıom sürekli dün berbattı ancak deli gibi cnm acıodu bağıramadım bile eşim korkucak die ebeer çok dirençlisin doğurucan gıkın çıkmıo dediler ağlamaktan başka bişi olmuyo inanın korktum çnk daha erken die biraz daha zorlicaz çok şükür sancılarla suyum gelmediinden idare edios

ah be güzelim. senin de şanssızlığın mı diyim ne diyim.
peki sebep ne? kusura bakma ben yoğunluktan kkya takılamadım hiç başlarda. daha önceki durumunu anlattıysan da bilmiyorum.

uzan rahatla tv seyret, ya da bir film koy. ya da bir roman oku. seni zorlamıyacak rahatlatacak şeyler yap. düşündükçe durumun daha da zorlaşır.şansına hava da serin.

gunaydin kizlar nasilsiniz ?

tebessum canim cok gecmis olsun az kaldi az daha sik disini agrin sizin olmuyordur insallah cok uzuldum valla dun agrisi var dediler taktim kafama allahim bize yardim et sirayla gidiyoruz doguma dedim ins hayirlisi olur hepimiz icin canim dikkat et kendine opt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…