- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
11 kilo aldım.34. haftann içindeyim.
Günaydın..
Ayyy ütüden nefret ediyorum çikolota. Allah kolaylık versin.
aynen canım, en sevmediğim ev işi ütü, neyseki bizde bazen eşim, bazende gelen yardımcı bayan yapıyor :) ama bebeğiminkileri ütülemek her ne kadar terletsede çok zevkli
Ayy sen bebişinkilerimi yaptın! onları bende kendim yapıcam.
Sanırım herkes yaptı bende izine çıkınca yapıcambirsürü işim var daha. Eksikler için çarşıyada çıkıcam. Sen ne güzel halletmeye başladın darısı bana artık.
Ayy sen bebişinkilerimi yaptın! onları bende kendim yapıcam.
Sanırım herkes yaptı bende izine çıkınca yapıcambirsürü işim var daha. Eksikler için çarşıyada çıkıcam. Sen ne güzel halletmeye başladın darısı bana artık.
bende tamamladım diyordum dün son eksikliklerin listesini çıkardım daha alınacak şeyler var, çok şükür çoğu bitti azı kaldı, tekstil türünde alınacak hiç bişi yok herşey tamam, bakım ürünleride aynı şekilde, büyükler kaldı, birde bebek şekeri kapı süsü vs. onlarıda bi kaç hafta içinde halletmek istiyorum mümkünse doğum iznine ayrılınca sadece dinlenmek istiyorum
HEPİNİZE GÜNAYDIN..
ben de izne çıkınca yıkayıp ütülüycem oğluşun cicilerini.
çarşıya çıkacaklar için havuzlu hanı şiddetle tavsiye ederim.
piyasaya göre %30 daha ucuz. tabi ben çalıştığım için baktığım web sitesi fiyatları ile kıyas yapabildim. belki daha ucuz mağazalar falan da vardır bilemem.sempatiksalakcinni
bir de pompa işini ne yaptınız kızlar ya?
ben doğumdan sonra işi bırakçam o yüzden manuel yeter diye düşündüm.
medela elektrikli pilli alıcaktım ama madem çalışmayacağım o kadar paraya kıyamıyorum
HEPİNİZE GÜNAYDIN..
ben de izne çıkınca yıkayıp ütülüycem oğluşun cicilerini.
çarşıya çıkacaklar için havuzlu hanı şiddetle tavsiye ederim.
piyasaya göre %30 daha ucuz. tabi ben çalıştığım için baktığım web sitesi fiyatları ile kıyas yapabildim. belki daha ucuz mağazalar falan da vardır bilemem.sempatiksalakcinni
bir de pompa işini ne yaptınız kızlar ya?
ben doğumdan sonra işi bırakçam o yüzden manuel yeter diye düşündüm.
medela elektrikli pilli alıcaktım ama madem çalışmayacağım o kadar paraya kıyamıyorum
merhaba kızlar günaydın
Günaydın kızlar, hava ne güzel değil mi kapalı, serin...
Bende aslında almak istiyorum süt sağmaama dediğin gibi az parada değil. Belki bende işe başlarsam alırım öncesinde senin gibi manuel pompayla yapmaya çalışıcam birde bazılarının pompaya bile ihtiyacı olmuyor bebek emmeyi öğrenince zaten geliyormuş süt. İnşallah öyle olur bizlerinde. Madem işi bırakıcaksın hiç alma derim ben.
kızlar biz geldilk dün akşam hastaneden çıktık az daha doğum yapıomuşum öle dediler tekrar celestone oldum dün 2 doz ishale dikkat edi doğumu tetikliyormuşş
aak dün başliomuş doğum neyseki drdurdular geciktirdiler yani doğum heran olabilir o yüzden yatıom sürekli dün berbattı ancak deli gibi cnm acıodu bağıramadım bile eşim korkucak die ebeer çok dirençlisin doğurucan gıkın çıkmıo dediler ağlamaktan başka bişi olmuyo inanın korktum çnk daha erken die biraz daha zorlicaz çok şükür sancılarla suyum gelmediinden idare edios
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?