2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3 ay saadet bi alemsin kaydirigubbakcemile3

Kızlar şeker pembeyle konuştum hala hastanede 3.doz ciğer geliştirici iğnesini olmuş çok acı çekiyor nst'de sancı çıkıyormuş Dua edelim kızlar sağlıklı gelsin esma meleği

Kızlar şeker pembeyle konuştum hala hastanede 3.doz ciğer geliştirici iğnesini olmuş çok acı çekiyor nst'de sancı çıkıyormuş Dua edelim kızlar sağlıklı gelsin esma meleği

allah yardımcısı olsun
bebeğine sağsalim kavuşsun inşallah vakti ve saatinde

canım bu dediğin şeyi bende okumuştum...sanırım normal doğumu etkiliyormuş.yani sezeryan yapılmak zorunda kalıyormuşsun
evet canım sezeryan mecbur artııı sezeryan tarihinden de önce oluyomuşş
Canım inşallah normale dönmüştür de bi sorun çıkmaz.
İnşallah hepinizin bebeği zamanında ve sağlılı gelir dünyaya.
saol kızılcıkcım inş hayırlı haberler verebilirim sizlere cumaya
hayırlısıyla kavuşsun inş meleğine canım dularımız şeker pembeyle....

ayyy canım Allah kolaylık versin inşallah bir avazda kurtulur doğumu kolay olur inşallh
dua edelim hepberaber

ayy yarın sabah dr gidcez bu gece beni uyku tutmaz sabahın köründe dikilirim ayağa çok merak ediyorum kaç kilo oldu

seker pembem ya insallah allahin izniyle atlaticak bu zor gunleri dualarimiz onunla seker pembem canim benim insallah bebegini saglikla kucagina alirsin acilarin biter bir an once allah hepimize yardim etsin

günaydın herkese.
dün doktorun isteğiyle kan sayımı ve idrar tahlili yaptırdım.kanım 9.5 çıktı.doktor doğum olsa bu değerle kan vermemiz gerekebilir dedi.kan hapını sabah akşam içicem artık.
kızlar doktor pekmez yeme boşuna kalori dedi.
malatyanın salkımında kuruyan kuru üzümü varmış.ondan al ara öğünlerde ye dedi.
bilginiz olsun.pekmez yerine kuru üzüm !

Günaydın :))
Boden geçmiş olsun gerçekten kan değerin çok düşükmüş. Benim abimde sağlıkçı, yengeminde hamileliğinin 7. ayında kanı böyle çıkmıştı hatta şimdiden kan verelim demişlerdi abim kabul etmedi ve hergün pekmez yedirdi yengeme, bir kasenin içine pekmez ve ceviz yapıyorlardı ekmekle gün içerisinde ara ara yiyordu. Çok iyi geldi kalori falan ama doğal sonuçta ve çabuk etkili.

Şeker pembe dularımız seninle!

sağol sevcan .deneyeceğim o zaman bende pekmezi.
zaten döt göbek aldı başını gitti az daha büyüse nolur:)

günaydınn dün akşam ütülerin yarısını yapabildim 2 saat sürdü, kalanını bugün yapıcam, klima çalışmasına rağmen ben badimi çıkardım öyle ütü yaptım acayip ter döktüm :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…