ben burdakilerin soyle genel psikolojisine baktigimda dogumdan sonraki yorumlari hayal edebiliyorum :)
nevin: bebegim geldi kucagima aldim herseye yetti aci macisi kalmadi dicek tecrubede var tabi :)
mopshy: aman hic korktugum gibu degilmis hemen dogurdum kolaymis seneye yendien dogururum valla bu gazla dicek
bozo : orta kivamda gidicek dogurup donicek anlaticak tek tek ..
ben: oldum bittim popom yirtildi cigliklar attim cikan sey buna degermi bilmem maymun gibi kiz bu bebek canimi cok yakti :)
Kızlar şeker pembeyle konuştum hala hastanede 3.doz ciğer geliştirici iğnesini olmuş çok acı çekiyor nst'de sancı çıkıyormuş Dua edelim kızlar sağlıklı gelsin esma meleği
kızlar ben geldim bugün iş yerinde son günümdü izne ayrıldım. yarın sabah doktora gidecez raporumu alacam
evet canım sezeryan mecbur artııı sezeryan tarihinden de önce oluyomuşşcanım bu dediğin şeyi bende okumuştum...sanırım normal doğumu etkiliyormuş.yani sezeryan yapılmak zorunda kalıyormuşsun
saol kızılcıkcım inş hayırlı haberler verebilirim sizlere cumayaCanım inşallah normale dönmüştür de bi sorun çıkmaz.
İnşallah hepinizin bebeği zamanında ve sağlılı gelir dünyaya.
hayırlısıyla kavuşsun inş meleğine canım dularımız şeker pembeyle....Kızlar şeker pembeyle konuştum hala hastanede 3.doz ciğer geliştirici iğnesini olmuş çok acı çekiyor nst'de sancı çıkıyormuş Dua edelim kızlar sağlıklı gelsin esma meleği
Kızlar şeker pembeyle konuştum hala hastanede 3.doz ciğer geliştirici iğnesini olmuş çok acı çekiyor nst'de sancı çıkıyormuş Dua edelim kızlar sağlıklı gelsin esma meleği
ayy yarın sabah dr gidcez bu gece beni uyku tutmaz sabahın köründe dikilirim ayağa çok merak ediyorum kaç kilo oldu
ayy yarın sabah dr gidcez bu gece beni uyku tutmaz sabahın köründe dikilirim ayağa çok merak ediyorum kaç kilo oldu
sağol sevcan .deneyeceğim o zaman bende pekmezi.
zaten döt göbek aldı başını gitti az daha büyüse nolur:)
günaydınn dün akşam ütülerin yarısını yapabildim 2 saat sürdü, kalanını bugün yapıcam, klima çalışmasına rağmen ben badimi çıkardım öyle ütü yaptım acayip ter döktüm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?