2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel anneler
şeker pebme merak ettim dün geceden beri seni çok şükür doğurmamışsın
inşallah birazcık daha sabreder kızın ....
bu arada kaç kilo bebeişin ?

canım geçmiş olsun doktoorun tam üstüne basmış benim memleketim malatya kara üzümün kurusu süper kan yapıyo çekirdekleriyle birlikte yiceksin....

bide aaktardan onun çekirdeğiyle keçiboynuzu pekmezini macun yap ye eltim yedi kanı yükseldi....

dallı üzüm diyorlar. eşim malatyalı. ben eşeklik ettim yemedim. kayın validem kışın getirmişti ne güzel.
kurtlandı attım
kansere falan da çok iyi diye duydum. çekirdekleri ile tıkır tıkır yiyeceksin

ayy bize o dallı kara üzümden köyden ne gelirdi yemezdim ne kadar faydalıymış meğer
hamileliğğimin ilk aylarında kayınbabam getirdi birazcık yedim...
kanım iyi benim ama yinede şifa olsun die bebişe

eşin neresinden cnm :)

mrb kızlar,
bizde doktordan geldik simdi. raporumu aldım iş yerine verdim. artık izinliyim.
2.350gr olmus kızım. boyunu söylemedi bende sormayı unuttum
2 hafta sonra tekrar gidecez. nts bagladılar normal dedi doktorumuz.

seker pembem insallah biraz daha sabreder bebegin. 1 hafta bile 200-300 gr fark ediyor.
senin için dua edecez. Allahım insallah yardımcımız olur.

ailesi merkezde yaşıyor ama aslen arapgirliler.
sizinkiler de mi malatyalı?

kızlar biz geldilk dün akşam hastaneden çıktık az daha doğum yapıomuşum öle dediler tekrar celestone oldum dün 2 doz ishale dikkat edi doğumu tetikliyormuşş

çok geçmiş olsun şeker pembe, ishal nasıl doğumu tetikliyomuş anlamadım. geçen tüm hafta ben de öleydim de..tetikliyomuş derken ne ilgisi varmış yani? ishal olmak erken doğum belirtisi miymiş?

butterfly masallah bebegine kilosu cok iyi senin bebek 4 kiloyu gecer galiba gelmeye :) masallah masallah bende iki gun sorna ogrenicem kac kilo olmus benimki kocaman oldular :)

kızlar selam nasılsınız...
ben doğumla kafayı yedim galiba..
rüyamda doğum yapıyorum ama kocaman beyaz bira tavşan doğuruyorum:roflol::roflol:
sinir oldum 9 ay bu sıkıntıyı çekip doğura doğura tavşan doğurdum yaaa)))))))hahahahahaha...

sonra bu toppikten aak canım sende doğum yapmışsın ama ikiz bebeklerin var yanında bitanede tavşan vardı yine bebeklerini emziriyordu...allah allah diyorum bu ne yaa...
meğer tavşan doğuyormuş bebek emzirmek için ama bende bebek falan yoktu kocaman tavşan vardı sadece))))hiç annelik yapmak istemedim tabii napim ben tavşanııı))off kabusgibiydi..şimdi anlatınca çok komik ama kafayı yiyorum galiaaa:roflol:

mopshy sen cok yasa kiz insallah ne yapicam tavsani demis hahahaha tabi 9 ay sabret sabret tavsan gor gayet haklisin bende dun 9 ay bekleyip maymun gibi bir sey dogurmiyim simdi demistim onun gibi oldu dimi insan guzel bir sey bekliyo bu kadar emege cabaya yazik merak etme mopshy tavsan dogurmazsin insan neslinde simdiye kadar boyle bir olay olmamis bizdede olmaz korkma hahaha ne komik ruyaymis seninki kendine gelelememissin daha gecmis olsun canim sana ne diyeyim simdi delikafaduldendelikafadulden

mopshy korkam ben dun dogum analizi yaptim sen dogracan gelicen buraya aman ne kolaymis dogurmak doktorumda cok iyidi simdi gaza geldim seneye valla bu gazla bir daha dogururum dicen korkma bense tamam zit kicim yirtildi bagirdim cagirdim yapmam daha dicem galiba :)

butterfly masallah bebegine kilosu cok iyi senin bebek 4 kiloyu gecer galiba gelmeye :) masallah masallah bende iki gun sorna ogrenicem kac kilo olmus benimki kocaman oldular :)

tskler canımcım. zamanında dograsa 4 kiloya yakın olur diyor doktorumda. ama ben 38. haftadan sonra bebegimi kucaklamak istiyorum 40. haftaya kadar beklemesin. bugün doktor 40-41. haftalarda dogum yapanların oranı %5 dedi. bizimkide 38den sonra gelir galiba

ve kızlar günde en az 1 tane maden suyu içmek gerekiyormus. magnezyum ve kalsiyum eksikliği olanlar 2 tane içsin. benim bacaklarımdaki kramplarım artmıstı günde 2 tane iç dedi doktorum

kaydirigubbakcemile5
:)))))) dogum korkumuz var ya sacma sapan seyler görüyoruz. :) internetten baktın mı tavsan ne demekmiş. dur bakayım yorumlayım rüyanı

Bende sürekli kabuslar görmeye başladım doğumla ilgili.Dün gece rüyamda bebeğim doğmuş ama ben bir türlü emziremiyorum onu.Sürekli emzirmek için uğraşıyorm ama yok sütüm gelmiyor 1-2 damla falan geliyor.Sabah bir uyandım sıkıntıdan sırılsıklam olmuşum.

canim dogru diyosun 40.haftaya kadar beklemeyiz insallah 38.hafta gayet iyi zaten saglik kosullari tamamen saglanmis bebek gelmeye hazir oluyo o ay senin bebeginde yaklasik 4 kiloyu bulur 38.haftada insallah fazla bekletmez sezeryanmi olucaksin normalmi dusunuyorsun sen simdi ? hayirlisi olsun hepimiz icin insallah saglikla alalim kucakalrimiza bu kaadr emeklerimize degsin :)

Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.

bence senin bebiş sevimli ve candan olacak. hem beyaz tavsan cok iyiymiş. siyah cirkin tavsan kötü bir kadına isaretmiş. o yüzden sanslısın beyaz oldugu için :)

hahahahah)))süper vallaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…