canim dogru diyosun 40.haftaya kadar beklemeyiz insallah 38.hafta gayet iyi zaten saglik kosullari tamamen saglanmis bebek gelmeye hazir oluyo o ay senin bebeginde yaklasik 4 kiloyu bulur 38.haftada insallah fazla bekletmez sezeryanmi olucaksin normalmi dusunuyorsun sen simdi ? hayirlisi olsun hepimiz icin insallah saglikla alalim kucakalrimiza bu kaadr emeklerimize degsin :)
Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.
bence senin bebiş sevimli ve candan olacak. hem beyaz tavsan cok iyiymiş. siyah cirkin tavsan kötü bir kadına isaretmiş. o yüzden sanslısın beyaz oldugu için :)
kızlar selam nasılsınız...
ben doğumla kafayı yedim galiba..
rüyamda doğum yapıyorum ama kocaman beyaz bira tavşan doğuruyorum:roflol::roflol:
sinir oldum 9 ay bu sıkıntıyı çekip doğura doğura tavşan doğurdum yaaa)))))))hahahahahaha...
sonra bu toppikten aak canım sende doğum yapmışsın ama ikiz bebeklerin var yanında bitanede tavşan vardı yine bebeklerini emziriyordu...allah allah diyorum bu ne yaa...
meğer tavşan doğuyormuş bebek emzirmek için ama bende bebek falan yoktu kocaman tavşan vardı sadece))))hiç annelik yapmak istemedim tabii napim ben tavşanııı))off kabusgibiydi..şimdi anlatınca çok komik ama kafayı yiyorum galiaaa:roflol:
canım sezeryan yada normal olacagı daha belli değil. sonhaftalar belli olur dedi doktorum. 2 hafta sonra gidecem belki o zaman bisey söyler. Ama her ikisinde de epidüral düşünüyorum. kardesim anestezi doktoru dogumuma o da girecek. epidüral yaptır abla en saglıklısı o dedi. genel düşünmüyorum o yüzden. genelde bebegin beyin fokniyonlarını etkileme riski varmıs. 9 ay sabrettik 1 gün dişimizi sıkarız artık.
hayirlisi olsun canim kardesininde anestezi doktoru olmasi seni cok rahatlatir sana moral olur onun agzindan uzman yorumlarini dinlemek epidural burdada kullanilan tek yontem normal veya sezeryan bende olucam mecbur hayirlisi insallah hepimize :)
sag tarafimdaki batma fecid evam ediyo oturamiyorum bu gun oglenden sorna kuzey irlandaya gecicem 2 saat yaklasik otobuse binicem nasil oturucam bilmem yani sag gogsumden vuruyo aci sag sirtimdan cikiyo ayrica akintim var ayrica ishalim hepsi var ama is gezmek olunca beni tutana ask olsun esim aksama gecicekti isi var deidmki ben otobusle oglen gidiyim alisveris yapiyim aksam birlikte donelim tamam dedi kardesimi ariyorum alisveris listesi hazirlicam telefonu acmiyo yine
sag tarafimdaki batma fecid evam ediyo oturamiyorum bu gun oglenden sorna kuzey irlandaya gecicem 2 saat yaklasik otobuse binicem nasil oturucam bilmem yani sag gogsumden vuruyo aci sag sirtimdan cikiyo ayrica akintim var ayrica ishalim hepsi var ama is gezmek olunca beni tutana ask olsun esim aksama gecicekti isi var deidmki ben otobusle oglen gidiyim alisveris yapiyim aksam birlikte donelim tamam dedi kardesimi ariyorum alisveris listesi hazirlicam telefonu acmiyo yine
canım bu arada ne oldu ev işiniz. evini esyalarını kardesine verecek misin?
çok iyi anlıyorum. kalkıp su almaya mecalim olmasa daakannehir alışveriş ve gezmek diyinde enerji yaratıveriyorum birden hihoyyyt
durumu eşim de farketti ne yazık ki ne zaman hastayım yorgunum desem. hadi kalk capacity e gidelim diyor. :)
:) benim dogumum kalabalık olacak gibi. fotografcı bir arkadasım var eger gece olmazsa o da girecek dogumuma. bebişimle benim dogum fotograflarımı cekecek.
aaaaa simdi hatırladımm doktora sezeryan olursa karın toplama yapabilir mi diye soracaktım. tühhhh unuttum
bende hormonlarımın çok değiştiğini hissediyorum buaylarda...
durup duruken çok moralim bozuluyor konuşmak bile istemiyorum..
hatta bazen banyoya gidip ağlıyorum yüzümü yıkıayıp çıkıyorum..olan bişey yok ama çok sinirlerim yıpranıyor sanki
:) benim dogumum kalabalık olacak gibi. fotografcı bir arkadasım var eger gece olmazsa o da girecek dogumuma. bebişimle benim dogum fotograflarımı cekecek.
aaaaa simdi hatırladımm doktora sezeryan olursa karın toplama yapabilir mi diye soracaktım. tühhhh unuttum
ben çok şanslıyım. benim kocişim de fotoğrafçı doğuma her halukarda girecek yani :))) aslında işi bu değil ama fotoğraf konusunda başka da kimseye güvenemem. çektiği fotoları görseniz ne demek istediğimi anlardınız.
aslan kocişim benimŞeniz
bizim yan binada kadinalr icin spor salonu var ben fiyatlarini ogreniyim bu gun yan ev zaten geciveririm aksam bir saat dogumdan sonra ins toparlanir got gobek :)
hahaha benim kocamda tam bir fotograf canavari tum fotograflari katlediyo soyle ne zaman bir fotografimi cek desem yamuk yumuk cekiyo karanlik cekiyo hep cirkin hep cirkin gecen aldim elinden cekme ya birak vazgectim dedim aliyorum otomatik kendim cekiyorum yine ne sanslisiniz valla :) benim bebek resimlerim feci olucak galiba fitigrafci isterim belki ama hastanedemi olur eve gelincemi olur bilmem konisiyim bir esimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?