2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ailesi merkezde yaşıyor ama aslen arapgirliler.
sizinkiler de mi malatyalı?

bende eşimde malatyalıyız canım eşimin ailesi merkezde yaşıyor benimkiler istanbulda ama malatyada tejdede evimiz var senede 2-3 defa gidiyoruz eşin tejde yi bilir .

evet canim ben sansliyim hemen yan binada aylik uyelik zannedersem bir soricam bebekten sonra uye olurum esim aksam 5.30 da geliyo yemekten sonra veya once bir saat giderim ayrica araba ile 5 dakika yuzme havuzu ust kati spor salonu yine devlete ait ama ozelden daha temiz daha sik aylik uyelikte gerekmiyo her gittiginde 5 euro odiyip giriyosun yani 5 tl gibi dusun sen bakicam dogumdan sonra hangisi daha iyi olur ona gore karar vericem ..

bende eşimde malatyalıyız canım eşimin ailesi merkezde yaşıyor benimkiler istanbulda ama malatyada tejdede evimiz var senede 2-3 defa gidiyoruz eşin tejde yi bilir .

evet eşim biliyormuş. zaten üniversiteye kadar malatyadaymış. o yüzden herşeyini biliyor.
hatta abileri de orada oturuyorlarmış önceden.
ben 3-4 gün kalabildim. kısmetse doğumdan sonra 40ı çıkınca falan gitmek istiyorum. eşimin babaanneleri dedeleri teyzeleri falan var. kısacası küçük bir kısım hariç akrabaları hep oradalar. onlar da görmüş olsunlar.
aman ya ben de... kısmetse sağlıkla bir doğsun da gezmesi kolay :)

ben sormuştum.olmuyor demişti doktor..sporla toparlanıcak o dedi.kiminin göbek kısmı yağları çok oluyormuş..yani nasıl nereye toplansın dedi doktor

canım benim doktorum hallederiz merak etme yağları aşağı çekerek dikeriz doğuma yakın hatırlat dedi :)
ama ilk sezeryanın özensiz yapılmışsa ben naparsam yapayım toparlayamam dedi
neden öyle bişey yok demişki seninki sonuçta karın germe ameliyatı nasıl yapılıyor?

aak bilgiler için tskler. benimde bu aralar sık sık tansiyonum düşüyor. banada doktorum bol sıvı tüket özellikle maden suyu iç demişti.

süpermiş ya

ahh be bahsettik şimdi özledim ben memleketimi :)
bu yaz gidemedim hamileyim diye annemler şuan ordalar keyfini çıkartıyolar
bende kurban bayramına götürmek istiyorum bebişimi kısmet olursa
dediğin gibi sağlıkla doğsunda herşey kolay

ben sormuştum.olmuyor demişti doktor..sporla toparlanıcak o dedi.kiminin göbek kısmı yağları çok oluyormuş..yani nasıl nereye toplansın dedi doktor

hadi yaaa
burdan bzı arkadaslar yaptıracak. neredeyse büyük cogunlukta topluyorlar diye duymustum. bizimkide yapmaz galiba. en azından organları tepmesinler. onlar daha sonra bagırsak sorunu yaratıyormus

bencede gobek toparlama gibi bir sey mumukun olmasa gerek yani olsa tum kadinalr yaptirir dimi ? hangi kadin yapma dursun gobegim benimle yasasin derki demez tabiki kizlar spor spor spor ben yorumalri okuyorum cogu kiside anne gobegi kaliyor ama spor deyince aman kim yapiyorki diyorlar yani yapan %10 kadin bebek gelince ev isi yemek bebek sorumlululugu sporu seriyorlar sonuctada gobek kacinilmaz yani ..

ben kararlıyım göbegimden kurtulacam. bu yasıma kadar göbeksiz yasadım bundan sonra da bi sekilde verecem.

siyah kedim yine bebek arabama goirmis uyuyo yani evde koyicak yer bulamiyorum uyumasi sorun degil uyusun ama beyaz olan o uyuyunca gelip arabayi tirmikliyo tirmiklama aleti aldim onu tirmiklamiyo benim bebek arabami tirmikliyo ya

kızlar bişey sorucam, biraz önce yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum, aynı hastane ve aynı doktor bizimkisi. diyoki doktor tamam da,hastaneden hiç memnun kalmadım, hemşirelerden filan. gayet phalaı özel bi hastane burası aslında, ne dersiniz çok önemlimidir hemşireler filan...moralim bozuldu yaa, bu saatten sonra ne yaparım??

canım arkadaşım yaptırmış 4 aylıktı bebeği hiç göbeği yoktu,doktoru demişki çoğu doktorlar bu konuda özensiz demiş bakıyolar genç ve zayıf ir bayansa toparlamaya çalışıyolarmış,kilolu ve yaşıda geçmişse özensiz dikiyolarmış

öyle bişey olmasa benim doktorum yok derdi benim doktorum kendiside 2 sezeryan olmuş toparlatmış hiç göbeği yoktu manken gibi kadın valla

acaba fark falan mı veriyorlar. ben vermeye razıyım yeter ki gitsin göbegim

canim sende gidiyorsundur doktora onemli olan senin hosnut olup olmaman herkesin begenisi farkli belki arkadasin cok zor memmun olan zor bir insandir senin hic izlenimin yokmu doktorunla hastanenle onemli olan o bence yani ben bir hastanede bir doktor icin 50 tane iyi 30 tane kotu yorum duyarim bu demek degildirki hastane doktor facia bazi insanalr cok ama cok zor memmun olur kulp takar kisiden kisiye degisen sen git konus yeniden genel bir izlenim edinmeye calis olmadi bakaresin caresine uzulme :)

canım bi hastane hakkında kimse sorarsan sor herkez çok iyi demez kimisi memnun kalıyor kimisi kalmıyor
hastanenin adı ne canım ?

acaba fark falan mı veriyorlar. ben vermeye razıyım yeter ki gitsin göbegim

yok fark falan ödenmiyormuş sadece doktorundan rica ediyosun
valla bende razıyım bi şekilde göbek kalmaması için uğraşıcam kilolarımıda vericeem
zaten çok zayıf sayılmam bide doğum kilolaarı kalırsa üstümde şişko olabilirim

bilmiyorum canım bana yokolmaz öyle şey dedi.bünyeyle alakalı bişey..kiminin göbek yağları çok fazla ben onu göbek kalmadan dümdüz yapamam dedi.ayrıca deri okadar elestaik bişey ki kendini toparlıyor sporla yardımcı olacaksın dedi...
bide estetiğe giren bişey alanımı bakalım nasıl oluyor benimde pek mantığım almadı..ozaman herkez doğum yapıyorum diye estetiğide soksun araya bedavadan))
..benim doktorda 3 doğum yapmış incecik uzun boylu çok hafif göbek var ama..ben biraz daha araştıracağım bakalım tanıdık bir doğum doktorumuz var ona soracağım bide

ayse.20 bakarsın denk geliriz malatyada :)

ben çıkıyom. malum işteyim. yakalanmamak lazım.
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…