ailesi merkezde yaşıyor ama aslen arapgirliler.
sizinkiler de mi malatyalı?
Oooo ne şanslısın saadet.Bende düşünüyorum ama yokki yakınlarda spor salonu.Yan bina değil ama yakın çevremizde havuz var yüzme kursuna gideyim diyorum ama hem dikişlerim iyileşene kadar kış gelir malum havuz mikrop kapma olasılığı yüksek,hemde bebeğe kim bakar o sırada onu düşünüyorum.
bende eşimde malatyalıyız canım eşimin ailesi merkezde yaşıyor benimkiler istanbulda ama malatyada tejdede evimiz var senede 2-3 defa gidiyoruz eşin tejde yi bilir .
ben sormuştum.olmuyor demişti doktor..sporla toparlanıcak o dedi.kiminin göbek kısmı yağları çok oluyormuş..yani nasıl nereye toplansın dedi doktor
evet canim ben sansliyim hemen yan binada aylik uyelik zannedersem bir soricam bebekten sonra uye olurum esim aksam 5.30 da geliyo yemekten sonra veya once bir saat giderim ayrica araba ile 5 dakika yuzme havuzu ust kati spor salonu yine devlete ait ama ozelden daha temiz daha sik aylik uyelikte gerekmiyo her gittiginde 5 euro odiyip giriyosun yani 5 tl gibi dusun sen bakicam dogumdan sonra hangisi daha iyi olur ona gore karar vericem ..
evet eşim biliyormuş. zaten üniversiteye kadar malatyadaymış. o yüzden herşeyini biliyor.
hatta abileri de orada oturuyorlarmış önceden.
ben 3-4 gün kalabildim. kısmetse doğumdan sonra 40ı çıkınca falan gitmek istiyorum. eşimin babaanneleri dedeleri teyzeleri falan var. kısacası küçük bir kısım hariç akrabaları hep oradalar. onlar da görmüş olsunlar.
aman ya ben de... kısmetse sağlıkla bir doğsun da gezmesi kolay :)
ben sormuştum.olmuyor demişti doktor..sporla toparlanıcak o dedi.kiminin göbek kısmı yağları çok oluyormuş..yani nasıl nereye toplansın dedi doktor
bencede gobek toparlama gibi bir sey mumukun olmasa gerek yani olsa tum kadinalr yaptirir dimi ? hangi kadin yapma dursun gobegim benimle yasasin derki demez tabiki kizlar spor spor spor ben yorumalri okuyorum cogu kiside anne gobegi kaliyor ama spor deyince aman kim yapiyorki diyorlar yani yapan %10 kadin bebek gelince ev isi yemek bebek sorumlululugu sporu seriyorlar sonuctada gobek kacinilmaz yani ..
bencede gobek toparlama gibi bir sey mumukun olmasa gerek yani olsa tum kadinalr yaptirir dimi ? hangi kadin yapma dursun gobegim benimle yasasin derki demez tabiki kizlar spor spor spor ben yorumalri okuyorum cogu kiside anne gobegi kaliyor ama spor deyince aman kim yapiyorki diyorlar yani yapan %10 kadin bebek gelince ev isi yemek bebek sorumlululugu sporu seriyorlar sonuctada gobek kacinilmaz yani ..
canım arkadaşım yaptırmış 4 aylıktı bebeği hiç göbeği yoktu,doktoru demişki çoğu doktorlar bu konuda özensiz demiş bakıyolar genç ve zayıf ir bayansa toparlamaya çalışıyolarmış,kilolu ve yaşıda geçmişse özensiz dikiyolarmış
öyle bişey olmasa benim doktorum yok derdi benim doktorum kendiside 2 sezeryan olmuş toparlatmış hiç göbeği yoktu manken gibi kadın valla
kızlar bişey sorucam, biraz önce yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum, aynı hastane ve aynı doktor bizimkisi. diyoki doktor tamam da,hastaneden hiç memnun kalmadım, hemşirelerden filan. gayet phalaı özel bi hastane burası aslında, ne dersiniz çok önemlimidir hemşireler filan...moralim bozuldu yaa, bu saatten sonra ne yaparım??
kızlar bişey sorucam, biraz önce yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum, aynı hastane ve aynı doktor bizimkisi. diyoki doktor tamam da,hastaneden hiç memnun kalmadım, hemşirelerden filan. gayet phalaı özel bi hastane burası aslında, ne dersiniz çok önemlimidir hemşireler filan...moralim bozuldu yaa, bu saatten sonra ne yaparım??
acaba fark falan mı veriyorlar. ben vermeye razıyım yeter ki gitsin göbegim
canım benim doktorum hallederiz merak etme yağları aşağı çekerek dikeriz doğuma yakın hatırlat dedi :)
ama ilk sezeryanın özensiz yapılmışsa ben naparsam yapayım toparlayamam dedi
neden öyle bişey yok demişki seninki sonuçta karın germe ameliyatı nasıl yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?