bozocum gözünaydın canım negüzel maşşallah bebişine...2kg geçmişsiniz maşşallah maşşallah...
butterflycım ben buralıyım..neden sordun gölü canım..
Sağol canım...arkadaşım yeni doğum yaptıda benim yapcağım hastanede, doğumdan birgün sonra hemşirelerin özellikle bebekle hiç ilgilenmediklerini falan anlattı, moralim bozuldu da...
biz geldik
kızım 2075 grm olmuş şaşırdım ben 2 kilonun altında bekliyordum
33 hafta çıktık
benim hesaplamama göre 43 cm olmuş
dr yine krem verdi
artık 2 hafta da bir gidicez bidaha ki gidişimizde nst ye giricez
sezeryanda karını toplamayı sordum benim bi yöntemim var onu yaparız dedi
hastane odasına baktım tek kişik gayet güzel odası var
saol canım
ya ben korseyi sorucaktım dr unuttum
maşallah canım bizde bu karına taktık kafayı koca göbekli olammak için uğraşıyoruz
neymiş o yöntem söylesinde bizim doktorlarımızda yapsın :))
tabiki bünyeyle akasıda var sporda yapmak gerekiyo,tabiki estetik cerrahı değiller sonuçta kadın doğumcu yani estetikçi gibi yapamaz :) ama bir nebzede olsun doktorların elinde olan bişey var diye inanıyorum ben
daha önce bi doktora gitmiştim kocaman karnı vardı annemde doktora dediki sizdemi hamilesiniz kadın hayır dedi sezeryanımı meslektaşım bi profosöree yaptırdım güzel yapamadı böle göbek kaldı falan dedi....
demekki doktorun elinde olan bişey var azcıkda olsa
sezeryan korsesi diye bişi varmış amabilmiyorumkismile
sarkma olmaz dedi bişeyler anlattı usg de bakarken ben salak salak ekrana bakıyordum
aaa biliyormusun Özel gop hastanesini, senin duyumların nasıl o zaman?
iyi gibi sanırım hı?
40 ytl karşılığı odayı kapıyı felan süslüyormuş hastane.bana uygun geldi.kendim uğraşmıcam.sizce nasıl?
kızlar bu hastahane odasına kapı süsünden başka ne takılıyor..hastahane odasını süslemek bana biraz uzak geldi nedense....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?