2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım ulubat gölünde bişi yok yani ben söyleyeyeim .ne bileyim yinede siz bilirsiniz...
bide bursanın içinde değil karacabeyde bu göl.yarım saat 45 dk uzaklıkta falan..
genelde tatlısu balığı tutmak isteyenler ulubat gölüne gider bursada..sazan falan gibi..bulanık b, suyu var gölün..bide kuşcenneti var ama kuş hiç görmedim))herhalde onunda bir mevsimi falan var...
ama 1-2 gün görmek için gitmek istiyorsanız gidin tabi görmüşolursunuz ama dediğim gibi bursa karacabeyde bu göl..

Sağol canım...arkadaşım yeni doğum yaptıda benim yapcağım hastanede, doğumdan birgün sonra hemşirelerin özellikle bebekle hiç ilgilenmediklerini falan anlattı, moralim bozuldu da...

gidiş yönüde şöyle.bursadan balıkksire doğru yolalacaksın.
izmiryoluna doğru yani...zaten bursadan çıkınca yarım saat sonra tabelalar var karacabey ulubat gölü falan

Sağol canım...arkadaşım yeni doğum yaptıda benim yapcağım hastanede, doğumdan birgün sonra hemşirelerin özellikle bebekle hiç ilgilenmediklerini falan anlattı, moralim bozuldu da...

cnm bunu bence doktoruna ilet, senin için bunun önemli olduğunuda söyle, doğuma girmedende hatırlat daha bi özel ilgi göstereceklerdir, o hastane bizim en iyi müşterilerimizden

maşallah canım bizde bu karına taktık kafayı koca göbekli olammak için uğraşıyoruz
neymiş o yöntem söylesinde bizim doktorlarımızda yapsın :))

maşallah canım bizde bu karına taktık kafayı koca göbekli olammak için uğraşıyoruz
neymiş o yöntem söylesinde bizim doktorlarımızda yapsın :))

sarkma olmaz dedi bişeyler anlattı usg de bakarken ben salak salak ekrana bakıyordum

inşallah canm

sarkma olmaz dedi bişeyler anlattı usg de bakarken ben salak salak ekrana bakıyordum

pardon cnm şimdi gördüm yazını yarım ay şekilnde kesii yapıcakmış zaten tüm sezeryanlar öyle diye biliyorum benimkide öyle dümdüz değil kıvremlı hafiften

40 ytl karşılığı odayı kapıyı felan süslüyormuş hastane.bana uygun geldi.kendim uğraşmıcam.sizce nasıl?

aaa biliyormusun Özel gop hastanesini, senin duyumların nasıl o zaman?
iyi gibi sanırım hı?

biliyorummm bende kızımda ayrıntılı ultarasonu o hastanede yaptırdım çok güzel bir hastane, arkadaşımda sürekli oraya gidiyor, başka bi arkadaşım sigarayı ordaki tedaviyle bıraktı ben hastane ve hizmetleriyle ilgili kötü bişi duymadım

kızlar korseyi bende düşünüyorum diğer sezeryanımda 20 gün sonra falan takmaya başlamıştım ama o zamana kadar olan oldu yani hemen takmak gerekiyor toparlanması için sezeryan için özel korse mi alcaz

kızlar bu hastahane odasına kapı süsünden başka ne takılıyor..hastahane odasını süslemek bana biraz uzak geldi nedense....

bende korse takicam sezeryanda olsam normalde denicem zorlasada takicam valla :)
kizlar evi tamamen temizledim tertemiz oldu kedilerimin tuvaletini dgeistirdim ufff ya terledim bir dus aliyim hazirlaniyim esim sonra gezmeye gidicem :)

Canım çok sağol, içimi rahatlatın bayaa...ben de seviyorum hastaneyi ve beğeniyorum ama işte kötü bişiy duyunca, insanız yahu etkileniyorum hemen..
sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…