2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsy ılık bi duş al hareketlenir.ben hareketleri yavaşlarsa hemen duşa giriyorum.zaten bizimki su sesini çok seviyor.mutfakta musluğu açınca başlıyor tekmelemeyehihoyyyt

ciddenmi cnm...deneyeyim.ben genelde buz gibi su yapıyorum duman çıkıyo sanki vucudumdanşakkıdı

simdi baktım netten hep kaplıcalar var bizede bu zamandan sonra yasak. bursayı unutalım en iyisi

bende hastahaneye taşımıcam yani komik geliyor nedense...bizimde çok iş arkadaşımız falan çok zitaretçi olur ...oyüzden hiçç takmayı düşünmüyorum ..birtek sehpanın üzrine bebek çikolatası kurabiyesi olan büyük bir tabak bırakacağız...evde kullanırım kapı süsünü..hastahane odası banada abartı geliyor biraz..

kızlar merhaba ,

doğum iznime ayrıldım oh ne ala derken dün geziye gittik .gezinin sonunda ben ayağımı burktum :gitme: eşim hemen hastaneye götürdü acile ama bişey yapamadılar sadece yarı alçı yaptılar o kadar gecem hiçiyi geçmedi bu arada doktorumun asistanı bebeişimi kontrol etti Allaha şükürler olsun bebeişim iyi Alalhım beterinden saklasın dedim öyle teselli buldum sabah ortopediciye gittim kendi doktoruma ordaki kadın doktoruna sorduk hiçbirşey olmaz röntgen çekicez mecburen dediler kurşun yelek giydirdiler eşim yazık ona rağmen yinede karnımı elleriyle sardı onunda babalık duygusu işte. çok küçük bir kırık varmış alçıya aldılar 2 hafta kalacak .kızlar dikkat edin gerçekten o kadar zor oluyor ki 2 gündür sinirimden ağlıyorum .
sağolsun kayınvalidem ilgileniyor eşim ilgileniyor kızımda yavrum elinden geleni yapıyor ama annemlere söylemiyorum biliyorum şimdi kalkıp gelseler beni deli edecekler (pek anlaşamıyoruzda) o yüzden kendi kendime ya da onların yardımıyla bişeyler yapmaya çalışıyorum.

morelim çok bozuk çoookkkkkk:gitme:

ciddenmi cnm...deneyeyim.ben genelde buz gibi su yapıyorum duman çıkıyo sanki vucudumdanşakkıdı

bende bacaklarım ve ayagımı sagul suyla geri kalan yerleri ılık suyla yıkıyorum. banyodayken cok rahatım ama cıkınca yine aynı :)

kızlalr internettende bakın sırtüstü yatmaak iyi değil en iyi pozisyon sol tarafa yatmak zaten insan boğulcak gibi oluyo sırtüstü yatınca

cikolata esimin tl hesabi yok adam burali yani tl hesabini ne yapicak ama sekerler tl olunca oda dekonta tl yazmis hatta ikis efer sormus sorun yok euro tlye cevirilip karsi hesaba yatirilacak denilmis ama o is oyle olmuyormus iste ne bizim hesapta ne sekercinin hesbainda oyle acikta simdi o poara geri gelicek euro olarak geri gidicek bakalim kac gun alicak yani euroyu koskoca iki banka tlye ceviremiyormu bizi bu kadar ugrastiriyorlar anlamis degilim ..

kızlalr internettende bakın sırtüstü yatmaak iyi değil en iyi pozisyon sol tarafa yatmak zaten insan boğulcak gibi oluyo sırtüstü yatınca

artık yana yatmakatan yanlarım acıdı
diyorum yatağın ortasını deliyim yüz üstü yatıyım
acayip özledim yüz üstü yatmayı

cnm sakınan göze çöp batarmış bu kdr da üzerine titremese daha iyi sen öyle söyle eşine

saol mopsy bilmiyorum yaa ama çok aksilik yaşadım artık kaldıramıyorum ve o kadar yalnızım ki canım çok sıkkın çokkkkk :gitme:

canım çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin olacağı varmış üzülme sıkıntı yapma kendine cnm

bu sabah kızımda annecim bana dön dedi, ona dönersem sağıma yatmış oluyorum, kızım karnım ağrıyor dönünce dedim, neyse 1 saat geçti ben kalktım su içtim gene yattım, uyandı diyorki anne bu tarafa yatma karnın ağrır :))))

bu arada kaçtım toplantıdan, 2 arkadaş girdi idare ediyorlar beni

cnm sakınan göze çöp batarmış bu kdr da üzerine titremese daha iyi sen öyle söyle eşine

yok bacım anlatamadım 8 aydır burnumdan getirdi sadece eşim değil herkez aynı
yok kıyafet alma yok karnını kimsye gösterme yok doğum yapacağın tarihi kimsye söyleme

tamam nazar haktır ve vardır dua edersin insanlara ballandıra ballandıda anlatmazsın
ama bu kadarda olmazki farkında değiller beni üzüyolar kötü günlerimi hatırlatıyolar
aman dikkat et şunu yapma bunu yapma derken sanki bunları yaparssan bebeğe bişiy olcak gibisine geliyooo

saol mopsy bilmiyorum yaa ama çok aksilik yaşadım artık kaldıramıyorum ve o kadar yalnızım ki canım çok sıkkın çokkkkk :gitme:

canım çok geçmiş olsun.bebeklerimiz gelince yalnızlık bitecek.moralini yüksek tut.bebeğine bişey olmasın.opuyorumnanaktan

ayyyy ne kadar düşünceli kızın :))) kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…