mopsy ılık bi duş al hareketlenir.ben hareketleri yavaşlarsa hemen duşa giriyorum.zaten bizimki su sesini çok seviyor.mutfakta musluğu açınca başlıyor tekmelemeyehihoyyyt
hımm)))oyat güzel canım.ama oda kışın güzel.yazın orda kızamık olursunuz kaplıcada:)
kışın biz gidip kalmıştık hafta sonu 2 gün zaten oteller var orda....
kaplıcada yüzmüştüm hattaozaman 3-4 aylık hamileydim.bişi olmamıştı ama yarım saat kalmıştım...
olar inegöl tarafında...tam tersi yani ankarayolu istikametinde.
dr bana bide sırt üstü yatmak yasak dedi
artık ilişki yasağınız başladı dedi
kapi susu tamam kizlar ama abarti seyler bana iste gormemisin bebegi olmus tutmus p.koparmis lafini getiriyor gerci benimkinin pipiside yokkapi susu burda kimse bilmiyo evde kullanicam hastaneye tasimicam abarti seyleride sevmem ama seven yapsin tabi bu benim sahsi gorusum..
ciddenmi cnm...deneyeyim.ben genelde buz gibi su yapıyorum duman çıkıyo sanki vucudumdanşakkıdı
saadetcim şu paranın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) euro hesaptan tl çıkış yapılamaz burdaki sistemlere göre, ancak eşinin tl hesabı varsa bankacı euroyu tl ye çevirip tl hesaptan şekercinin tl hesabuına parayı gönderebilir. dediğim gibi açıkta bekliyormuş demek para. inş kısa sürede çözümlenir
sırtüstü yatmak neden yasak acaba.ben yan yatarken hafif yüzüstü yatıyomuşum gibi oluyor.yavrumu ezicem diye korkuyorum.ohaoldumsmile
kızlalr internettende bakın sırtüstü yatmaak iyi değil en iyi pozisyon sol tarafa yatmak zaten insan boğulcak gibi oluyo sırtüstü yatınca
artık yana yatmakatan yanlarım acıdı
diyorum yatağın ortasını deliyim yüz üstü yatıyım
acayip özledim yüz üstü yatmayı
çok geçmişolsun gullesu.nazarmı değdi noldu..geçmişolsnnn
artık yana yatmakatan yanlarım acıdı
diyorum yatağın ortasını deliyim yüz üstü yatıyım
acayip özledim yüz üstü yatmayı
canım tabi sen tecrübelisin bilirsin ama bizim ağzımız yandı ya bidefa o yüzden çok takıntılıyız şimdi eşime söyleidm kapı süsünü bütün odalara yapıyolarmış diye ben söktürtürüm diyor moralim bozuldu bu kadar kafaya takılmazki tamam nazar denen şey var zaten ziyaretçi istemiyoruz kim görcekki bi süsten nolcak
yani böyle attığımız her adımda sanki şunu yaparsak bebeğe bişiy olcak yaklaşımları yokmu beni deli ediyooo((
saol mopsy bilmiyorum yaa ama çok aksilik yaşadım artık kaldıramıyorum ve o kadar yalnızım ki canım çok sıkkın çokkkkk :gitme:
cnm sakınan göze çöp batarmış bu kdr da üzerine titremese daha iyi sen öyle söyle eşine
saol mopsy bilmiyorum yaa ama çok aksilik yaşadım artık kaldıramıyorum ve o kadar yalnızım ki canım çok sıkkın çokkkkk :gitme:
bu sabah kızımda annecim bana dön dedi, ona dönersem sağıma yatmış oluyorum, kızım karnım ağrıyor dönünce dedim, neyse 1 saat geçti ben kalktım su içtim gene yattım, uyandı diyorki anne bu tarafa yatma karnın ağrır :))))
bu arada kaçtım toplantıdan, 2 arkadaş girdi idare ediyorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?