2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkaadslar doktorunuz kaburga batmasi icin ne diyo ben hep sirt ustu yatiyorum yan yatiyorum canim dahada agriyo genelde karisik uyurum zaten yana donerim saga donerim sola ama bu aralar sadece sirt ustu yatiyorum canim yaniyo cunku

ayşecim takma canım, o yapma dediklerini yapsanda birşey olmazda demekki onlarda fazlasıyla koruma içgüdüsüyle hareket ediyorlar.

saadetcim bu gidişimde bize yasakladı ilişkiyi,

ayşecim kızım 3 yaşında ama akıl yaşı snaırım daha fazla, anlatmayla bitmez, her sabah kalkıp karnımı öpüyor, günaydın kardeşim uyuyup büyüdünmü diyor :) çok hevesli bir an önce doğsun istiyor, annecim ben ona oyuncaklarımın hepsini vericem beraber oynarız başka ablalar gibi ben kardeşimin elinden çekip almıcam diyor, birde yanağından öpmicekmiş mikrop kapmasın diye bacağından veya kolundan öpecekmiş zillim benim

kızlar bebek nevresim takımı aldınız mı hangi marka kaç tl ye aldınız:uhm:

haklısın canım ama bunaltıyolar işte ,
ayy kızın daha küçükmüş erken olmuş ama olsun beraber büyürler,çok akıllı kızın yaaaa

gullesu canim hangimizin hayati toz pembeki heleki bazen dahada zorlasir hayat hep yokus cikarsin cikarsin bitmez zorluklar hep ust uste gelir hepimiz iyi kotu szeyelr yasiyoruz bende bazen kendimi cok ama cok yanliz hissediyorum surda olsem kismeyi aylardir gormeden olucem kendimi bazen cok yanliz hissediyorum ama hayat bu sabredicez iyi gun kotu gun geciricez kendini hic uzme canim sikilma kneidne hep donemde teselli ver allah hepimize yardim eder her zorlukta canim kendine bebisine uiyi bak bak o gelsin her sey naisl guzel olucak nasil :):)

peki göğüs pompası aldınızmı ben elektrikli almayı düşünüyorum.medelanınkini.alan varmı.iyi midir.:uhm:

amaaaan ya...al al eksik bitmiyo.battık ki ne battık:1shok:kafamçokkarıştı

peki göğüs pompası aldınızmı ben elektrikli almayı düşünüyorum.medelanınkini.alan varmı.iyi midir.:uhm:

ben aldim ama elektrikli degil normal pompa bu markayi aldim :) kullanirmiyim bilmiyorum ama ins kullanirim gogusme bakamiyorum dokunamiyorum icim hos oluyo naisl emzirecem bilmem :)

Eklentiler

• $avent-breast-pump.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…