ben de hastanede süsletmiycem zaten hastaneye kimse gelmiycek
evde odası için aldım yapıcam
kızlar korseyi bende düşünüyorum diğer sezeryanımda 20 gün sonra falan takmaya başlamıştım ama o zamana kadar olan oldu yani hemen takmak gerekiyor toparlanması için sezeryan için özel korse mi alcaz
ne aldın..bizim bitek kapı süsümüz var..başka süs görmedim oda için.
çiçekçiden aldım yuvarlak içinde bebek var
tülünü almadım o kaldı onuda alınca takıcam
nasıl korse alıcan alttan giymeli mi yoksa sadece karın için mi?
bugün benim dr hastasını gördüm geçen gittiğimde hamileydi bugün gördüm bebeğiyle gelmiş fazla karnıda yoktu minicikti bebeği
Canım çok sağol, içimi rahatlatın bayaa...ben de seviyorum hastaneyi ve beğeniyorum ama işte kötü bişiy duyunca, insanız yahu etkileniyorum hemen..
sağol
valla canım ulubat gölünde bişi yok yani ben söyleyeyeim .ne bileyim yinede siz bilirsiniz...
bide bursanın içinde değil karacabeyde bu göl.yarım saat 45 dk uzaklıkta falan..
genelde tatlısu balığı tutmak isteyenler ulubat gölüne gider bursada..sazan falan gibi..bulanık b, suyu var gölün..bide kuşcenneti var ama kuş hiç görmedim))herhalde onunda bir mevsimi falan var...
ama 1-2 gün görmek için gitmek istiyorsanız gidin tabi görmüşolursunuz ama dediğim gibi bursa karacabeyde bu göl..
hastane kapısının süslenmesi benim ödeyeceğim ücrete dahilmiş. odasınıda ben süslicem bebeğin ve benim yatağımın baş ucuna mavi tül bağlarım, birde mavi beyaz balonlar olur, bizim hasteneye gelen çok oluyor haliyle ben istiyorum süslemeyi, ztn nolcak iki balon bi tülden
ayy karıstırmısım. simdi geldi esim oylat diyormus
sıcaklardan bebeğin hareketleri yavaşlayabilirmi kızlar.dün benim bebek pek hareket etmedi.akşam babası konuştu konuştuda zar zor bir iki döndü ama hareketsizdi yani.
busabahta hafif yani.ben konuştumda hareket etti.
hareketleri yavaşladı nedense.sıcaktanmı acaba
bozo sezaryanda o kadar erken çıkarmıyorlar benim bildiğim bu zamana kadarda tanık olduğum 2 gün kalınıyor ? öğlen doğum yapıp sabaha çıkarabilmeleri için normal doğum yapmış olman lazım, onlar öyle dediyle öyledir ama bana tuhaf geldi
çikolatacım ben nst ye gittiğimde odaların kapısında hemen hemen hepsinde vardı yuvarlak içinde bebek tüllerle süslenmiş ve balonlar vardı kapıda baya süslüydü
bende parayla kendin yaptırıyosun sandım ücretin içindemiymiş
ücretsiz osla bilene biz yaptırmayız zaten ziyaretçi gelmicek
eşim gösterişten kaçalım diyor nazara taktı kafayı
sıcaklardan bebeğin hareketleri yavaşlayabilirmi kızlar.dün benim bebek pek hareket etmedi.akşam babası konuştu konuştuda zar zor bir iki döndü ama hareketsizdi yani.
busabahta hafif yani.ben konuştumda hareket etti.
hareketleri yavaşladı nedense.sıcaktanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?