2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar korseyi bende düşünüyorum diğer sezeryanımda 20 gün sonra falan takmaya başlamıştım ama o zamana kadar olan oldu yani hemen takmak gerekiyor toparlanması için sezeryan için özel korse mi alcaz

nasıl korse alıcan alttan giymeli mi yoksa sadece karın için mi?

bugün benim dr hastasını gördüm geçen gittiğimde hamileydi bugün gördüm bebeğiyle gelmiş fazla karnıda yoktu minicikti bebeği

hastane kapısının süslenmesi benim ödeyeceğim ücrete dahilmiş. odasınıda ben süslicem bebeğin ve benim yatağımın baş ucuna mavi tül bağlarım, birde mavi beyaz balonlar olur, bizim hasteneye gelen çok oluyor haliyle ben istiyorum süslemeyi, ztn nolcak iki balon bi tülden

hemşireye sordum neler getiriyim dedim hasta bezi getiriyim mi dedim orkid getirsen yeter dedi bi takım pijoma bide bebeğe takım dedi zaten 1 gece kalıcaz öğlen oluyormuş sezeryan sabaha çıkarırlar

nasıl korse alıcan alttan giymeli mi yoksa sadece karın için mi?

bugün benim dr hastasını gördüm geçen gittiğimde hamileydi bugün gördüm bebeğiyle gelmiş fazla karnıda yoktu minicikti bebeği

benim diğer sezeryanımdan kalan sadece göbek korsesi var alttan giymeli diil
ama hemen giyilmiyo dikişleri acıtıyo zarar verir falan allah korusun
ama eğer sezeryan için özel hemen ameliyattan sonra takılan bişiy varsa alırım

sıcaklardan bebeğin hareketleri yavaşlayabilirmi kızlar.dün benim bebek pek hareket etmedi.akşam babası konuştu konuştuda zar zor bir iki döndü ama hareketsizdi yani.
busabahta hafif yani.ben konuştumda hareket etti.
hareketleri yavaşladı nedense.sıcaktanmı acaba

ayy karıstırmısım. simdi geldi esim oylat diyormus

ben geçen e.bebek ten bebişe küvet falan almaya gitmiştim orda gördüm sezeryan korsesi diye..
fiyatıda vardı baya..ama işe yarıyormu bilemem...kullanan varmı ki

çikolatacım ben nst ye gittiğimde odaların kapısında hemen hemen hepsinde vardı yuvarlak içinde bebek tüllerle süslenmiş ve balonlar vardı kapıda baya süslüydü

bende parayla kendin yaptırıyosun sandım ücretin içindemiymiş
ücretsiz osla bilene biz yaptırmayız zaten ziyaretçi gelmicek
eşim gösterişten kaçalım diyor nazara taktı kafayı

ayy karıstırmısım. simdi geldi esim oylat diyormus

hımm)))oyat güzel canım.ama oda kışın güzel.yazın orda kızamık olursunuz kaplıcada:)
kışın biz gidip kalmıştık hafta sonu 2 gün zaten oteller var orda....
kaplıcada yüzmüştüm hattaozaman 3-4 aylık hamileydim.bişi olmamıştı ama yarım saat kalmıştım...
olar inegöl tarafında...tam tersi yani ankarayolu istikametinde.

bozo sezaryanda o kadar erken çıkarmıyorlar benim bildiğim bu zamana kadarda tanık olduğum 2 gün kalınıyor ? öğlen doğum yapıp sabaha çıkarabilmeleri için normal doğum yapmış olman lazım, onlar öyle dediyle öyledir ama bana tuhaf geldi

bazen benimki de öğlen sıcaktan mayışıyor galiba akşam çıldırıyor
ne zaman dr gitsem karnıma jeli dökseler orda tepinmeye bir başlıyor karnım inip çıkıyor

öyle dedi dr 1 gece kalıcaksın dedi

ayşecim onlar ztn süslüyorlar kapıyı, ücrete dahil, ne kadarda olsa ben seviyorum hoş duruyor, içinede dediğim gibi ben bi kaç balon ve tül eklerim çok güzel olur

mopsy ılık bi duş al hareketlenir.ben hareketleri yavaşlarsa hemen duşa giriyorum.zaten bizimki su sesini çok seviyor.mutfakta musluğu açınca başlıyor tekmelemeyehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…