2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşecim onlar ztn süslüyorlar kapıyı, ücrete dahil, ne kadarda olsa ben seviyorum hoş duruyor, içinede dediğim gibi ben bi kaç balon ve tül eklerim çok güzel olur

sana sormadan direk süslüyolar öylemi neyse iyi oldu bu :)
kendimiz yaptırıyo olsaydık eşim yaptırmazdı zaten zziyaretçi gelmicek ne gereği var nazar değer gösteriş olmasın falan diyodu....

bu şekildede niye yaptınız deyip söküp atcaak hali yok :)

ay en sonunda dr a sorulacaklar listeside yapıcam :)) yanına gidince unutuyorum kaydirigubbakcemile3

korse sorulacak
karın germe oluyormuymuş sorulacak
odalara bakılacak
fiyata neler dahil diye liste alınacak
...
....

yazayım bunları bari bir yere :)

kızlar bu hastahane odasına kapı süsünden başka ne takılıyor..hastahane odasını süslemek bana biraz uzak geldi nedense....

bendende o kadar hastane odasini niye susliyim bebegin gelince kendi odasini suslerim gormeye gelen olur diye 3 gun icin hastane odasi suliyemem valla :) kendi sahsi gorusum tabiki bu :)

mopsy ılık bi duş al hareketlenir.ben hareketleri yavaşlarsa hemen duşa giriyorum.zaten bizimki su sesini çok seviyor.mutfakta musluğu açınca başlıyor tekmelemeyehihoyyyt

ayyy canım aynen benimkide seviyor su sesini oynuyor farkettim bende :)))

evet seninde dikkatini çekmiş canım, her odanın kapısını süslüyorlar haliyle kimse nazara gelmez :teytey:

ben sorucağım çoğu şeyi unuttum
eşimde dediki ben sana yaz dedim diyor
sen niye hatırlamadın dedim

bende hep soracaklarımı unutuyorum bebişimi görünce aklım duruyo
odaları gördüm karın toparlamayı sordum
koreseyi sorayım
bide fiytata neler dahil diye neden sorucaksın girişteki fiyat verme odasınamı gidiceksin ?

valla ben süslicem, atla deve değilya bi iki balon ve tülden nolcak, altı üstü 10 dakikamı alır, birde bizde ziyaretçi çokkk oluyor, en az 20 kişi gelecektir bu da en az rakam :) bankadanda müdürler gelicek benimde içimde heves zaten, o yüzden gerekli görüyorum

dr bana bide sırt üstü yatmak yasak dedi

artık ilişki yasağınız başladı dedi

kapi susu tamam kizlar ama abarti seyler bana iste gormemisin bebegi olmus tutmus p.koparmis lafini getiriyor gerci benimkinin pipiside yok kapi susu burda kimse bilmiyo evde kullanicam hastaneye tasimicam abarti seyleride sevmem ama seven yapsin tabi bu benim sahsi gorusum..

evet seninde dikkatini çekmiş canım, her odanın kapısını süslüyorlar haliyle kimse nazara gelmez :teytey:

aynen canım tam üstüne bastın herkezinki süsleniyorsa niye nazara gelsin :)
bşr kaç odanın kapısında yoktu süs onlarda başka ameliyatlar flandı sanırsam doğum değildi...

gelenlerin yanında bebişini emzirme bide sorarlarsa fazla sütüm yok de :)))

bebek sekerleirmde son durum : esimin hesbai euro oldugu icin tl gonderemezmis islem yapilmis ama para birimi hatali oldugu icin para acikta bekliyor cozum ? para geri gelecek euro olarak geri gidecek 10 gun islem suresi en az 10 gudne postayi beklesem 2 aydir ugrasmama ragmen arpa boyu yol alamadim uzaktan is bu kadar oluyor deli oluyorum burdaki bankadaki okuzler tl olarak islem yapmis madem tl olarak euro hesbaindan cikis yapilmiyor neden islemi yaptin ah okuz demek istiyorumesim hala ugrasiyo bakalim para geri gelecek euro olarak yatirilacak insallah bebeks ekerden ocne gelmez :)

yok cnm çıkarıyorlar iyiysen ve herşey yolundaysa...
ama normlde 2 gün tutuyorlar.
benim arkadaşın ablası eni sez. oldu..o 1 gece kaldıktan sonra kendinide iyi hissetmiş oturup kalkmaları falan herşey normal olunca ben çıkabilirmiyim evde daha rahate edrerim falan doktoru bakmış bi mashur görmemiş ve çıkarmış 1 gecede.

saadetcim şu paranın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :) euro hesaptan tl çıkış yapılamaz burdaki sistemlere göre, ancak eşinin tl hesabı varsa bankacı euroyu tl ye çevirip tl hesaptan şekercinin tl hesabuına parayı gönderebilir. dediğim gibi açıkta bekliyormuş demek para. inş kısa sürede çözümlenir

ben sorucağım çoğu şeyi unuttum
eşimde dediki ben sana yaz dedim diyor
sen niye hatırlamadın dedim

bende yazıp gittim dün.10 sorudan fazla vardı.kağıda çaktırmadan çaktırmadan baktım.utandım.hepsinide soramadım.çok oyaladım zaten adamı.denize girebilir miyim diyecektim.son haftalara kadar tavsiye edilliyor.ama son gittiğimde iltahap çıkmıştı.artık yok ama napsamki.denize girsem bişey olurmubilmiyorumkismile

evet canım aynen öyle yapıcam bende nazara inanırım, birde huyumdur kimsenin yanında emzirmiyorum kaydirigubbakcemile3

canım tabi sen tecrübelisin bilirsin ama bizim ağzımız yandı ya bidefa o yüzden çok takıntılıyız şimdi eşime söyleidm kapı süsünü bütün odalara yapıyolarmış diye ben söktürtürüm diyor moralim bozuldu bu kadar kafaya takılmazki tamam nazar denen şey var zaten ziyaretçi istemiyoruz kim görcekki bi süsten nolcak

yani böyle attığımız her adımda sanki şunu yaparsak bebeğe bişiy olcak yaklaşımları yokmu beni deli ediyooo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…