ayşecim onlar ztn süslüyorlar kapıyı, ücrete dahil, ne kadarda olsa ben seviyorum hoş duruyor, içinede dediğim gibi ben bi kaç balon ve tül eklerim çok güzel olur
kızlar bu hastahane odasına kapı süsünden başka ne takılıyor..hastahane odasını süslemek bana biraz uzak geldi nedense....
mopsy ılık bi duş al hareketlenir.ben hareketleri yavaşlarsa hemen duşa giriyorum.zaten bizimki su sesini çok seviyor.mutfakta musluğu açınca başlıyor tekmelemeyehihoyyyt
sana sormadan direk süslüyolar öylemi neyse iyi oldu bu :)
kendimiz yaptırıyo olsaydık eşim yaptırmazdı zaten zziyaretçi gelmicek ne gereği var nazar değer gösteriş olmasın falan diyodu....
bu şekildede niye yaptınız deyip söküp atcaak hali yok :)
ay en sonunda dr a sorulacaklar listeside yapıcam :)) yanına gidince unutuyorum kaydirigubbakcemile3
korse sorulacak
karın germe oluyormuymuş sorulacak
odalara bakılacak
fiyata neler dahil diye liste alınacak
...
....
yazayım bunları bari bir yere :)
ay en sonunda dr a sorulacaklar listeside yapıcam :)) yanına gidince unutuyorum kaydirigubbakcemile3
korse sorulacak
karın germe oluyormuymuş sorulacak
odalara bakılacak
fiyata neler dahil diye liste alınacak
...
....
yazayım bunları bari bir yere :)
evet seninde dikkatini çekmiş canım, her odanın kapısını süslüyorlar haliyle kimse nazara gelmez :teytey:
valla ben süslicem, atla deve değilya bi iki balon ve tülden nolcak, altı üstü 10 dakikamı alır, birde bizde ziyaretçi çokkk oluyor, en az 20 kişi gelecektir bu da en az rakam :) bankadanda müdürler gelicek benimde içimde heves zaten, o yüzden gerekli görüyorum
gelenlerin yanında bebişini emzirme bide sorarlarsa fazla sütüm yok de :)))
bozo sezaryanda o kadar erken çıkarmıyorlar benim bildiğim bu zamana kadarda tanık olduğum 2 gün kalınıyor ? öğlen doğum yapıp sabaha çıkarabilmeleri için normal doğum yapmış olman lazım, onlar öyle dediyle öyledir ama bana tuhaf geldi
ben sorucağım çoğu şeyi unuttum
eşimde dediki ben sana yaz dedim diyor
sen niye hatırlamadın dedim
evet canım aynen öyle yapıcam bende nazara inanırım, birde huyumdur kimsenin yanında emzirmiyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?