2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün eczaneye gittim balık hapı almak için,eczacının dedikleri beni şok etti.Hatrıladığım kadarıyla yazıyorum.

-Siz doktorların dediğine bakmayın,hamileyken hertürlü ilacın tehlikesi var,hepsi kimyasal madde sonuçta.İlaç kullanacağınıza beslenmenize dikkat etmeniz yeterli olacaktır,hiç bir ilaç meyvenin sebzenin sağlayacağı faydanın yerini tutamaz.
Benim eşimde bir ay önce doğum yaptı,ona hamileyken hiç bir ilaç kullandırtmadım-

Şimdi kızlar,biz bir sürü ilaç kullandık hamileliğimiz boyunca,vitaminler,kan hapları,v.s.
Yanlış mı yaptık yani ??? kafam karıştı valla.

izne ayrıldım yinede uyuyamıyorum
gunaydin canim,nasilsin bebis nasil umarim ikinizde iyisnizdir,,ahh hic deme o uykusuzluk bendede mevcut artik uykusuzluk sinir yapiyor bende:=) sol yanima yatmam lazim ama yatamiyorum aman ya hayirlisiyla dogursaydik:=)
gunaydin cici anne gecmis olsun aman canim dikkat et:=)
Günaydın Güzel anneler!
SEVCAN CIGIM CANIM nasilsin umarim sende bebginde iyisinizdir,ben ve oglusum iyiyiz teyzesi:=) aa cok ozeldim sizleri gordume cok svedim sevcan canim neler yapiyorsun,uamrim sagligin yolundadir,opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
gunaydin canim guzel bir gun diliyorum,,

CUMLETEN GUNAYDIN EYLUL ANALARI AZ KALDI AMAN SICAKLAR DIKKATopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeker pembeden haber alan varmı Son durum nedir??

Günaydin canim arkadasim hsogeldin:=) urasimin annesi nasilsiniz umarim oglusunda sende iyisnizdir,denizim iyi biraz korkuttu ama iyiyiz,baya ahstanede yattim ama normal gunlerde atlatmadim neyse az kaldi,,

ceylan canim durumun nasil ayy sizi gordume cok cok sevindim canimya,,baya ozlemisim surda konusmayi:=)):1hug:a.s.

Canım günaydın, dün dr ye gitmişsin,Maşallah bebişine kocaman olmuş,sağlıklı olmasına çok sevindim.
saol canım

ben de çok bulantı ilacı içtim
Allah korusun bebeklerimizi

birde kadroda Ayse 20 olsaydi kadro tamamlanmsiti:=) ayseeeeeeeee canim nerelerdesin hadi gel artik yauuu sensiz topigin tadi tuzu yok bacim,:=))

LILA cigim gunaydin canim hosgeldiniz,umarim ruzgarimda sende iyisinizdir az kaldi ALLAHIN izniyle,,

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ben artık bu söylenenlere aldırış etmiyorum allah korusun diyorum inşallah bişey olmaz

aman canım takma bencede..o eczacı diğerleri doktor daha iyisini biliyor olamaz herhalde..hamileyken ameliyat olan insanlar var..elbette zararlı olanlar var ama bizim kullandıklarımız zaten hamiellere özel ilaçlar..

günaydınn kısslaaarrr...a.s.

kısmetçim seni görmek ne güzelll....nasılsınnnız sen ve denizin ?

Herkes de kendini uzman zannediyor zaten.
boşverin takmayın bunları. benim gördüğüm bu ilaçları içmeyen hamile yok. hepimizin birden doktoru kötü ya da yanılıyor olamaz.
bu kadar doktordan sonra bir tane eczacını lafını takmamak lazım.
ayrıca hiç bir ilacın prosoektüsünde yazmayan bir sonuçla karşılaşmak mümkün değil.
100 hastadan bir tanesinde bir yan etki görülse bile onu prospektüse yazmak zorundalar.
ki o yan etki ya da belirtinin ilaçtan kaynaklanmama olasılığı olsa bile.
yani kafaya çok takıyorsan açıp prospektüsü okumak en iyisi şekerim. orada fazlası var eksiği yok.

günaydınn kısslaaarrr...a.s.

kısmetçim seni görmek ne güzelll....nasılsınnnız sen ve denizin ?

a.s.gunaydin canim arkadasim senide gormek inanki cok guzel cok ozeldim sizi,iyim uamrim sen ve bebisinde iyisinizdir,dilerim allahim ikinizede saglik sihat verir,amin,:1hug:
ay oznur cugum canim ya gordume cok sevindim inanki psikolojim acildi sabah sabah ,,cok akresiftim ahhaha simdik iyiyim biraz sayenizde tesekkur ederim,opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…