günaydın
gunaydin canim,nasilsin bebis nasil umarim ikinizde iyisnizdir,,ahh hic deme o uykusuzluk bendede mevcut artik uykusuzluk sinir yapiyor bende:=) sol yanima yatmam lazim ama yatamiyorum aman ya hayirlisiyla dogursaydik:=)izne ayrıldım yinede uyuyamıyorum
gunaydin cici anne gecmis olsun aman canim dikkat et:=)günaydın arkadaşlar,ben çok kötüyüm 3 gündür,boğazım çok ağrıyor,üç gündür uyuyamıyorum bide üşütmüşüm burnum bir akıyor bir tıkanıyor.doktorum yıllık izinde onada ulaşamıyorum,ben ne yapacağım.lütfen yardım edin gidip eczaneden alabileceğim bir şurup var mıdır acaba,boğaqzımın ağrısından yutkunamıyorum bile,burnumda tıkalı olunca nefessiz kalıyorum,bu yaşıma geldim hiç böle bir durum yaşamadım.3 gündür ılık su,sıcak süt ve nane limon kaynatıp içiyorum.dün gece uyumadan önce nane limon kaynatıp içtim aman Allahım içmez olaydım boğazımı bir kötü yaptı dahada gıcık yaptı,daha beter oldum,eşimede kıyamadım zaten çalışıyor,dün gece kabus gibiydi ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar ya,lütfen yardım edin
SEVCAN CIGIM CANIM nasilsin umarim sende bebginde iyisinizdir,ben ve oglusum iyiyiz teyzesi:=) aa cok ozeldim sizleri gordume cok svedim sevcan canim neler yapiyorsun,uamrim sagligin yolundadir,opuyorumnanaktanGünaydın Güzel anneler!
gunaydin canim guzel bir gun diliyorum,,Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Günaydın kızlaarr.
opuyorumnanaktangunaydin KIZILCIK canim nasilsiniz umarim sende cici kizinda iyisnizdir,,sizleri cok ozeldimya baya oldu sohbet etmeyeli:=))
Gülbe_şeker geçmiş olsun canım bu aylarda ilaç kullanımına dikkat etmek lazımmmış.Helede dr ye sormadan kullanmak sakıncalı bence.
Şeker pembeden haber alan varmı Son durum nedir??
saol canımCanım günaydın, dün dr ye gitmişsin,Maşallah bebişinekocaman olmuş,sağlıklı olmasına çok sevindim.
Dün eczaneye gittim balık hapı almak için,eczacının dedikleri beni şok etti.Hatrıladığım kadarıyla yazıyorum.
-Siz doktorların dediğine bakmayın,hamileyken hertürlü ilacın tehlikesi var,hepsi kimyasal madde sonuçta.İlaç kullanacağınıza beslenmenize dikkat etmeniz yeterli olacaktır,hiç bir ilaç meyvenin sebzenin sağlayacağı faydanın yerini tutamaz.
Benim eşimde bir ay önce doğum yaptı,ona hamileyken hiç bir ilaç kullandırtmadım-
Şimdi kızlar,biz bir sürü ilaç kullandık hamileliğimiz boyunca,vitaminler,kan hapları,v.s.
Yanlış mı yaptık yani ??? kafam karıştı valla.
Dün eczaneye gittim balık hapı almak için,eczacının dedikleri beni şok etti.Hatrıladığım kadarıyla yazıyorum.
-Siz doktorların dediğine bakmayın,hamileyken hertürlü ilacın tehlikesi var,hepsi kimyasal madde sonuçta.İlaç kullanacağınıza beslenmenize dikkat etmeniz yeterli olacaktır,hiç bir ilaç meyvenin sebzenin sağlayacağı faydanın yerini tutamaz.
Benim eşimde bir ay önce doğum yaptı,ona hamileyken hiç bir ilaç kullandırtmadım-
Şimdi kızlar,biz bir sürü ilaç kullandık hamileliğimiz boyunca,vitaminler,kan hapları,v.s.
günaydın güzeller bizde geldik..
gunaydin hosgeldiniz canim:=)) guzel bir gun diliyorum
bozo85 gunaydin canim,
günaydınn kısslaaarrr...a.s.
kısmetçim seni görmek ne güzelll....nasılsınnnız sen ve denizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?