2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa kısmet gelmiş uzun zamandır yoktu geçmiş olsun canım şekerpembenin bebişiyle seninki yarış yapıyolar bakalım hangisi önce gelicek :)

bende az öncce muz yedim zaten bu muz fikrini ortaya atan deli benim kaydirigubbakcemile3
bendede kabızlık yapıyordu eskiden ama şimdi magnezyum içiyoruz kabızlığı önlüyo
ayrıca fazla değil günde bi tane yersek yeterli diye düşünüyorum...
pekmezede başlıcam yakın zamanda evde vardı bitmiş anneme söyliyim memleketten getirsin mis gibi
bebişim sağlıklı olsunda kilolar dert değil,

ayy aman aman dunyayanin hatta topigimizin en seker hanimini goruyorum aysecim nasilsin birtanem ben iyim iyi olmak zorundayim,sempatiksalakcinni

canim evet dogru diyorsun muz gunde bir iyi ama bana iyi diel,haklisin unutmusum magnezyum insanda kabizlik engelliyor,

ya hic deme ben ve seker pembe galiba ayni durumalrdayiz,burda rahatsizlan eve gondermezler mahkemelik olursun ondan yattim baya hastanede imza atim ciktim tek sorumluluk aliyorum diye,eyvahedigeldismileaman sikildim evim daha rahat,

ALLAHIM CUMLEMIZE SAGLICAKLA ZAMANLI DOGURMAYI NASIP ETSIN;
AYSE UMARIM YARIN SENI GORURUM OPTM BEBISE IYI BAK COK OZLEDIM SENI;CANIM ARKADASIM;a.s.

saadet81 canim merhaba canim nasilsin,gecmise goz attim masallah hazirliklar tamam lanmis,bebis iyi umarim,hastaneye fazla esya goturme burda cikacamiz gun tek bebegi giydiriyoruz geride hepsi hastane karsiliyor,ingilterede yokmu oyle birsey? ama hayirli ugurlu olsun dilerim bebegin saglikla giyer amin,
temizlik yapimisin aman dikat et ha birde enisteye cig kofte yedirmisin cok guldum:=)) canim sizleri cok ozledim,

simdilik iyi geceler bebegim tekme atmaktan uyutmuyor ya birde sol tarafima uyuyamiyorum sinirim bozuluyor:=)) aman yaa deneyim uyumayi ins uyuru,m, guzel uykular,,eylul analari, saglicakla kalin ,,

günaydın arkadaşlar,ben çok kötüyüm 3 gündür,boğazım çok ağrıyor,üç gündür uyuyamıyorum bide üşütmüşüm burnum bir akıyor bir tıkanıyor.doktorum yıllık izinde onada ulaşamıyorum,ben ne yapacağım.lütfen yardım edin gidip eczaneden alabileceğim bir şurup var mıdır acaba,boğaqzımın ağrısından yutkunamıyorum bile,burnumda tıkalı olunca nefessiz kalıyorum,bu yaşıma geldim hiç böle bir durum yaşamadım.3 gündür ılık su,sıcak süt ve nane limon kaynatıp içiyorum.dün gece uyumadan önce nane limon kaynatıp içtim aman Allahım içmez olaydım boğazımı bir kötü yaptı dahada gıcık yaptı,daha beter oldum,eşimede kıyamadım zaten çalışıyor,dün gece kabus gibiydi ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar ya,lütfen yardım edin

gülbe seker kacıncı haftadasın? 32. hftadan sonra alacagın ilaclar cok fazla bebegini etkilemezmiş ama doktorunun yerine bakan birisi varsa yinede ona ulasmaya calıs. gecmiş olsun.

Ahmey bey izindeyse seldayı arasana. izinde olduğunu bildiği için yardımcı olur zaten melek gibi bir kadın. bende cebi var istersen veririm

gülbe seker kacıncı haftadasın? 32. hftadan sonra alacagın ilaclar cok fazla bebegini etkilemezmiş ama doktorunun yerine bakan birisi varsa yinede ona ulasmaya calıs. gecmiş olsun.

ben de son 3 ayda kesinlikle ilaç alınmamalı diye biliyorum.
bir bilene sormak gerek.
ama bence gülbeseker buna da dayanabilir :)

kızlar inanın ben çok çok mıymıntıydım. herşeye kendimizi acilde buluyorduk.
sürekli hastalanıyordum.
şimdi ne olursa olsun dayanıyorum. hatta geçenlerde faranjit oldum yine de dayandım. üstelik rapor bile almadım. yine işe geldim.
insan çocuğu için katlanabilirmiş herşeye onu anladım.
ilaç nedir unuttum.
gülbeşekercim sen de ilaç almadan biraz daha dişini sık lütfen.
eminim çok zor ama rahatlamaya çalış.
selda hanımın teli:0506 602 51 59
saat 9 gibi bir ara istersen. ahmet bey izinde ulaşamıyorum durumum böyle böyle de. yardımcı olacaktır.

Çok geçmiş olsun... Dinlenip ıhlamur, nane limon içmekten başka çaremiz yok sanırım... Son zamanlar nede olsa az daha sabret...

Günaydın kızlaarr.

Gülbe_şeker geçmiş olsun canım bu aylarda ilaç kullanımına dikkat etmek lazımmmış.Helede dr ye sormadan kullanmak sakıncalı bence.

canım çok geçmiş olsun aman kendine ve bebeğine dikkat a.s.
Günaydın Güzel anneler!
günaydınlar sevcancım nasıl gidiyorbayanssulusmile
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Günaydınlar ekinin annesi nasılmışşolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…