aa kısmet gelmiş uzun zamandır yoktu geçmiş olsun canım şekerpembenin bebişiyle seninki yarış yapıyolar bakalım hangisi önce gelicek :)
bende az öncce muz yedim zaten bu muz fikrini ortaya atan deli benim kaydirigubbakcemile3
bendede kabızlık yapıyordu eskiden ama şimdi magnezyum içiyoruz kabızlığı önlüyo
ayrıca fazla değil günde bi tane yersek yeterli diye düşünüyorum...
pekmezede başlıcam yakın zamanda evde vardı bitmiş anneme söyliyim memleketten getirsin mis gibi
bebişim sağlıklı olsunda kilolar dert değil,
Yaw butter bende sana inandım anket yok sandım
Bi sürü anket var sitede
gülbe seker kacıncı haftadasın? 32. hftadan sonra alacagın ilaclar cok fazla bebegini etkilemezmiş ama doktorunun yerine bakan birisi varsa yinede ona ulasmaya calıs. gecmiş olsun.
günaydın arkadaşlar,ben çok kötüyüm 3 gündür,boğazım çok ağrıyor,üç gündür uyuyamıyorum bide üşütmüşüm burnum bir akıyor bir tıkanıyor.doktorum yıllık izinde onada ulaşamıyorum,ben ne yapacağım.lütfen yardım edin gidip eczaneden alabileceğim bir şurup var mıdır acaba,boğaqzımın ağrısından yutkunamıyorum bile,burnumda tıkalı olunca nefessiz kalıyorum,bu yaşıma geldim hiç böle bir durum yaşamadım.3 gündür ılık su,sıcak süt ve nane limon kaynatıp içiyorum.dün gece uyumadan önce nane limon kaynatıp içtim aman Allahım içmez olaydım boğazımı bir kötü yaptı dahada gıcık yaptı,daha beter oldum,eşimede kıyamadım zaten çalışıyor,dün gece kabus gibiydi ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar ya,lütfen yardım edin
gülbe seker kacıncı haftadasın? 32. hftadan sonra alacagın ilaclar cok fazla bebegini etkilemezmiş ama doktorunun yerine bakan birisi varsa yinede ona ulasmaya calıs. gecmiş olsun.
günaydın arkadaşlar,ben çok kötüyüm 3 gündür,boğazım çok ağrıyor,üç gündür uyuyamıyorum bide üşütmüşüm burnum bir akıyor bir tıkanıyor.doktorum yıllık izinde onada ulaşamıyorum,ben ne yapacağım.lütfen yardım edin gidip eczaneden alabileceğim bir şurup var mıdır acaba,boğaqzımın ağrısından yutkunamıyorum bile,burnumda tıkalı olunca nefessiz kalıyorum,bu yaşıma geldim hiç böle bir durum yaşamadım.3 gündür ılık su,sıcak süt ve nane limon kaynatıp içiyorum.dün gece uyumadan önce nane limon kaynatıp içtim aman Allahım içmez olaydım boğazımı bir kötü yaptı dahada gıcık yaptı,daha beter oldum,eşimede kıyamadım zaten çalışıyor,dün gece kabus gibiydi ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar ya,lütfen yardım edin
canım çok geçmiş olsun aman kendine ve bebeğine dikkat a.s.günaydın arkadaşlar,ben çok kötüyüm 3 gündür,boğazım çok ağrıyor,üç gündür uyuyamıyorum bide üşütmüşüm burnum bir akıyor bir tıkanıyor.doktorum yıllık izinde onada ulaşamıyorum,ben ne yapacağım.lütfen yardım edin gidip eczaneden alabileceğim bir şurup var mıdır acaba,boğaqzımın ağrısından yutkunamıyorum bile,burnumda tıkalı olunca nefessiz kalıyorum,bu yaşıma geldim hiç böle bir durum yaşamadım.3 gündür ılık su,sıcak süt ve nane limon kaynatıp içiyorum.dün gece uyumadan önce nane limon kaynatıp içtim aman Allahım içmez olaydım boğazımı bir kötü yaptı dahada gıcık yaptı,daha beter oldum,eşimede kıyamadım zaten çalışıyor,dün gece kabus gibiydi ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar ya,lütfen yardım edin
günaydınlar sevcancım nasıl gidiyorbayanssulusmileGünaydın Güzel anneler!
Günaydınlar ekinin annesi nasılmışşolumunekankayizsmileGünaydın kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?