2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amaan kızlar yaa her kafadan bi ses çıkıoyor işte insanın canını sıkıyorlar.
Haklısınız takmamak lazım
Allah bebeklerimizi korusun zaten çok az kaldı inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günler çok yakında .
Sizinde canınızı sıktım kusurabakmayın.

Canım benim boşver onları dr.larımada güvenmezsek kime güveneceğiz ..Ben sebze meyve yedim yine ilaç okadar kullandımki kum döktüm o anda ilaç vermesinler de ne yapsınlar allaha sığınıp çatır çatır doğuracağız sağlıklı meleklerimizi
Günaydın ceylanım:)nasıl gidiyo hazırlıklar?
kızlar klima bile bana fayda etmiyo artık yaaaaaaaa
canım valla sorma kütahyanın havasını biliyorsun sabaha kadar camlar açık ama fayda etmiyor bende evde vantilatörle idare etmeye çalışıyoruz :))

Canım benim çok geçmiş olsun seni görmekte çok güzel denizimin annesi .. hayırdır nasıl korkuttu bende nst girmeye başladım haftaya cuma tekrar gireceğim bu erkekler amma aceleci ne varsa bu hayatta :)) vakitlerinde gelin yavrularımmmm

oznur cugum canim gulmekten oldum,
bende kafa kalmadi bu aralar beni idare etmek lazim delimiiym neyim:=))

ya aklimda senin oglusunu unutmuusm kiz diye kalmsi bak iste:=)) gittim avatalara baktim oglusun yaziyor oyy teyzesi kurban olsun ozur dilerim oznurcum ben yasladim briazcik :=)) öktemim umarim iyidir,uzun zaman giremedim birde asiri stressten unutursam zaman zaman özurum af ola,simdi öktem im de kiziyordur teyze sen beni nasil unuttun diye:=))

Uras farketti kankası geldiğini Kısmetim Öpüyoruz oğluşunu konuş onunla özgoş teyzesi vaktinde gel diyor de :)))))))

ceylan cigim bizim oglanlar kesin citi piti kizlar gorduler peslerine takildilar hahah:;=)) ama cidden genelde erkek cocuk tasiyan anneleri gordum hemen hemen rizikolu:=) enteresan:=)yattim hastanede bayanlarin cogu erkek tasiyordu hepsininde erken dogum rizikosu vardi,:=) ne oluyor bu erkeklere,,babalarindan cektimiz yetmiyor birde bu yakisiklilardan cekiyoruz,,
urasima ciciler aldinmi annesi,ben iyi kotu birazcik aldim zaten burda hastaneye oyle fazla sey goturmuyorsun hepsi var,orda, ikinizide allahima emanet ettim,

Bir kahvaltı ediyim geliyim öpüyorum sizleri...

ceylan canim masallah saat 10 tr,de sen halen kahvalti yapmadin bravo URASIM AC KALDI SENDE HALEN YAPMAMISIN BURDAN SANA COK KIZDIM lmaz: uras oglusum anneye kiz bol bol tepikler at bugun:=))kaydirigubbakcemile3
afiyetler olsun urasima seker bal olsun amin,

kizilcik canim cok cok tesekkur ederim,nezih davranisindan dolayi cok saol,allah razi olsun,
cimcimeme cok iyi bak annesi,,az kaldi allahin izniyle saglicakla kucakliyacamiz gun yaklasiyor,,

önceden saat 12 ye kadar kahvaltı yapmasam acıkmazdım şimdi gözümü açar açmaz karnım gurulduyor

kizlar bebekler 32,hftadan sonra fazla oynamiyormus ve aralarda fazla hisetmeseniz hemen paniklemeyin,,1sat uzanin yine oynamasa dr,haber verin yada gidin ama korkmayin.ha ozellikle ac karninayken fazla oynamiyor yemek yiyip oyle test edin,ve bol bol 4ltr yakin su icin,bebek gunde ltr su kaybi yapiyor unutmayin!!magnezyum zaten aliyoruz aklimdayken paylasmak istedim,zaten bildiniz bilgilerdir ama yarar var diye hatirlatayim dedim,

bozo 85 canim aynen gozumu actim mi hemen 3bardak su ardindan kahvalti:=))eskiden aksama kadar brisey yemedimi hatirliyorum,
bozo afiyettler olsun,,

kızlar selam. benim ayaklarım çok şişiyo. ve ayak bileklerimde şişmekten dolayı kırmızı kılcal damarlar görünmeye başladı. çok üzülüyorum. iş yerinde hep sarkık ayaklarım ondanda çok şişiyo. sizede oldumu. resmen kırmızı kırmızı örümcek ağları oluştu ya.

aynen acayip su içiyorum bende
hem iltihap geçsin diye hem de alışmışım çok su içmeye
bozo 85 canim aynen gozumu actim mi hemen 3bardak su ardindan kahvalti:=))eskiden aksama kadar brisey yemedimi hatirliyorum,
bozo afiyettler olsun,,

saol canım

kizilcik canim cok cok tesekkur ederim,nezih davranisindan dolayi cok saol,allah razi olsun,
cimcimeme cok iyi bak annesi,,az kaldi allahin izniyle saglicakla kucakliyacamiz gun yaklasiyor,,

Rica ederim canım.evet sayılı günlerimiz kaldı ve zaman gerçketen çok çabuk geçiyor.

canim gunaydin,
gecmis olsun ya sismeler normal kendini hemen uzme,
ama derimki sen bir doktora goster,hemen bir randevu yap bugun bir sor istersen
korkma canim birsey olmaz ins,ama doktoruna muhakak sorman lazim,

sabahtan başlıyor benim de şişmeye.
gezsem alışveriş falan yapsam o kadar şişmiyor. ama masada oturmak mahvediyor. terlikten başka bir şey giyemez oldum. kolonyayla ovun diye okumuştum. arada sıkıyorum. serinletiyor rahatlatıyor. kısa süreliğine de olsa işe yarıyor.

:roflol: tatlım yaa aşk olsunn olurmu ölee şeyy o kadar kalabalık bi aile oldukki burada insanın kafası karışıyoo bazenn.....inan geldiğin çok iii olduu senin şu meşhur haaa haaa hhaaaaaahh kahkaha atmalarını çok özlemiştikkk ...güzel dileklerin için çok saoll yaa..vallaa toppicin annesi sensinn yaaa herkesle ayrı ayrı ilgilenipp hatır soruyosunn..güzel kalpli tatlı annee...umarımmm sağlıcakla kucağına alırsın bebişini sen ve hepimizz...a.s.

canım peki sende kırmızı çizgiler çıktımı.. bende çatlak gibi kırmızı çizgiler çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…