Canım benim boşver onları dr.larımada güvenmezsek kime güveneceğiz ..Ben sebze meyve yedim yine ilaç okadar kullandımki kum döktüm o anda ilaç vermesinler de ne yapsınlar allaha sığınıp çatır çatır doğuracağız sağlıklı meleklerimiziDün eczaneye gittim balık hapı almak için,eczacının dedikleri beni şok etti.Hatrıladığım kadarıyla yazıyorum.
-Siz doktorların dediğine bakmayın,hamileyken hertürlü ilacın tehlikesi var,hepsi kimyasal madde sonuçta.İlaç kullanacağınıza beslenmenize dikkat etmeniz yeterli olacaktır,hiç bir ilaç meyvenin sebzenin sağlayacağı faydanın yerini tutamaz.
Benim eşimde bir ay önce doğum yaptı,ona hamileyken hiç bir ilaç kullandırtmadım-
Şimdi kızlar,biz bir sürü ilaç kullandık hamileliğimiz boyunca,vitaminler,kan hapları,v.s.
Yanlış mı yaptık yani ??? kafam karıştı valla.
canım valla sorma kütahyanın havasını biliyorsun sabaha kadar camlar açık ama fayda etmiyor bende evde vantilatörle idare etmeye çalışıyoruz :))Günaydın ceylanım:)nasıl gidiyo hazırlıklar?
kızlar klima bile bana fayda etmiyo artık yaaaaaaaa
Günaydin canim arkadasim hsogeldin:=) urasimin annesi nasilsiniz umarim oglusunda sende iyisnizdir,denizim iyi biraz korkuttu ama iyiyiz,baya ahstanede yattim ama normal gunlerde atlatmadim neyse az kaldi,,
ceylan canim durumun nasil ayy sizi gordume cok cok sevindim canimya,,baya ozlemisim surda konusmayi:=)):1hug:a.s.
Bir kahvaltı ediyim geliyim öpüyorum sizleri...
aynen acayip su içiyorum bendekizlar bebekler 32,hftadan sonra fazla oynamiyormus ve aralarda fazla hisetmeseniz hemen paniklemeyin,,1sat uzanin yine oynamasa dr,haber verin yada gidin ama korkmayin.ha ozellikle ac karninayken fazla oynamiyor yemek yiyip oyle test edin,ve bol bol 4ltr yakin su icin,bebek gunde ltr su kaybi yapiyor unutmayin!!magnezyum zaten aliyoruz aklimdayken paylasmak istedim,zaten bildiniz bilgilerdir ama yarar var diye hatirlatayim dedim,
bozo 85 canim aynen gozumu actim mi hemen 3bardak su ardindan kahvalti:=))eskiden aksama kadar brisey yemedimi hatirliyorum,
bozo afiyettler olsun,,
kizilcik canim cok cok tesekkur ederim,nezih davranisindan dolayi cok saol,allah razi olsun,
cimcimeme cok iyi bak annesi,,az kaldi allahin izniyle saglicakla kucakliyacamiz gun yaklasiyor,,
kızlar selam. benim ayaklarım çok şişiyo. ve ayak bileklerimde şişmekten dolayı kırmızı kılcal damarlar görünmeye başladı. çok üzülüyorum. iş yerinde hep sarkık ayaklarım ondanda çok şişiyo. sizede oldumu. resmen kırmızı kırmızı örümcek ağları oluştu ya.
kızlar selam. benim ayaklarım çok şişiyo. ve ayak bileklerimde şişmekten dolayı kırmızı kılcal damarlar görünmeye başladı. çok üzülüyorum. iş yerinde hep sarkık ayaklarım ondanda çok şişiyo. sizede oldumu. resmen kırmızı kırmızı örümcek ağları oluştu ya.
oznur cugum canim gulmekten oldum,
bende kafa kalmadi bu aralar beni idare etmek lazim delimiiym neyim:=))
ya aklimda senin oglusunu unutmuusm kiz diye kalmsi bak iste:=)) gittim avatalara baktim oglusun yaziyor oyy teyzesi kurban olsun ozur dilerim oznurcum ben yasladim briazcik :=)) öktemim umarim iyidir,uzun zaman giremedim birde asiri stressten unutursam zaman zaman özurum af ola,simdi öktem im de kiziyordur teyze sen beni nasil unuttun diye:=))
sabahtan başlıyor benim de şişmeye.
gezsem alışveriş falan yapsam o kadar şişmiyor. ama masada oturmak mahvediyor. terlikten başka bir şey giyemez oldum. kolonyayla ovun diye okumuştum. arada sıkıyorum. serinletiyor rahatlatıyor. kısa süreliğine de olsa işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?