ipeğiiim çok geçiş olsun canım...
mihrim dualarım seninle arkadaşım sağlıkla insallah.
saadetim yavru kuşum yok hasta değiliz biz sadece artık hastaneye haftada bir gideceğiz kontorl altında olacağız bebeğin gelişmesi takip edilecek.
Allahım diyorum bi 2.800 falan doğurabilsem korkuyorum küçük doğup küveze falan koyulmasından .
şimdilik 1900 olmuş ama bakalım kaç kilo doğacak...
lilacım takip altına alınman çok güzel aslında
geç kalabilirdin belkide
inş. hiç bi sorunda olmayacak
saadet bende senin kız kardeşin olabilirmiyim
mihri ne güzel 29 günün kalmış ya cadı kızın napıyor
saadetim yavru kuşum yok hasta değiliz biz sadece artık hastaneye haftada bir gideceğiz kontorl altında olacağız bebeğin gelişmesi takip edilecek.
Allahım diyorum bi 2.800 falan doğurabilsem korkuyorum küçük doğup küveze falan koyulmasından .
ipekcim ve lilacım sizlere çok geçmiş olsun sabır dileyin az kaldı benim 29 günüm kaldı kaydirigubbakcemile2 sositososito
ipek lila rahatsizmi ben gecmisi okumadim kusura bakmayin gecmis olsun canim :):)
benim batmalarim tam gogus altimda sanki kemik bir organima batiyormus gibi yani otursam hele feci hal aliyo yatiyorum yine durmuyo sanci seklinde bazen aglatacak kadar asiri bazen yavas yavas geciyo sonra yine siddetleniyo sag gogus altimdan vuruyo sirtimdan cikiyo esim sirtima masaj yapiyo elletmiyorum yani o kadar aciyo agladim dun gece yeter 5 gundur canim cikti diye sanki biri beni bicaklamis bicak orda kalmis kizlar bizdede batma vard eyince bide doktorlardan cok hoslanmiyorum bunun icin doktora gitmedim ins kotu bir seyd egildir normaldir ..
teşekkür ederiz.mihricim ne kadar güzel az bir zamanın kalmış.
Az önce korka korka kahvaltı yaptık ama şükür bişey olmadı kramplar bitti gibi inşallah olmaz bir daha.
Saadet canım 500 gr alacağına eminmisin bebişin.Valla o zaman 6 kilo doğar çocuklar.Artık bebek değil koca çocuk olurlar ayolkaydirigubbakcemile3
Ben nette 200 gr diye oluduğu hatırlıyorum ama
tmm adresimi yolluyorum sana
anlaştık bundan sonra ne alırsan kardeş payı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?