saadet sen kendini yoruyorsun canım birde bazı bebekler kasıklarda olur ağrı aşağıda olur
bazılarıda kaburgaların dibinde senin yukarıda ondan bol bol uzan dinlen soluna yat sürekli
dene bakalım geçecekmi yoksa druna danışırsın canım
Son 3–4 haftada anne adayının kilo alışı durmaktadır. Hatta son haftalarda birkaç kilo bile verilebilir. Sebebi ise plasentanın yaşlanması ve geriye dönüşümün başlamasıdır.
diyor bir yazida :)
aak katılıyorum sana
her konuyu okumaktan kafayı yiyecez
aman şimdi karnımızdalar kolay doğunca sorumluluk,iş,bakım çok zorlaşacak daha çok bilgi arıcaz
canım çok geçmiş olsun aman kendine ve bebeğine dikkat a.s.
günaydınlar sevcancım nasıl gidiyorbayanssulusmile
Günaydınlar ekinin annesi nasılmışşolumunekankayizsmile
gunaydin canim,nasilsin bebis nasil umarim ikinizde iyisnizdir,,ahh hic deme o uykusuzluk bendede mevcut artik uykusuzluk sinir yapiyor bende:=) sol yanima yatmam lazim ama yatamiyorum aman ya hayirlisiyla dogursaydik:=)
gunaydin cici anne gecmis olsun aman canim dikkat et:=)
SEVCAN CIGIM CANIM nasilsin umarim sende bebginde iyisinizdir,ben ve oglusum iyiyiz teyzesi:=) aa cok ozeldim sizleri gordume cok svedim sevcan canim neler yapiyorsun,uamrim sagligin yolundadir,opuyorumnanaktan
gunaydin canim guzel bir gun diliyorum,,
CUMLETEN GUNAYDIN EYLUL ANALARI AZ KALDI AMAN SICAKLAR DIKKATopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen yardim edersin artikevet saadet elimiz b.ktan çıkmıcak
kendi evladının olunca kolay oluyo canım herşeyi büyük bi zevkle yapıyorsun
bende en çok seni merak ediyorum ya nasıl olacan diye
ama burada bi kaç tecrübeli anneler var danışırsınız
geçen ki doğum sonrası görüşleri yazmıştın çok güldüm
sen şimdi maymun de doğuruncada maymun dersin biri dese bile ağzını yırtarsın valla
hadi ben kaçtım öpüyorum hepinizi aeo
merhaba benım bebekte hep 2 hafta önde gıdıyor sendede böyle bir durum oldumu
yanı usg de bebek sat -a göre hep farklı cıkıyor..tabıkı kılosuda fazla boyuda -kafasıda ...
ben normalde bugun 32.hafta ooldum ama gecen cuma gıdıp çalışabilir raporu aldım ki 33 haftalık çıkıyordum bebğimde 44 cm ve 2100 gr cıktı...
yanı senın ölçümler USG kağıdında ne cıkıyor bu önemli...ama benım bebişte bu durumda tosuncuk.... ama doktor hep böyle ise yumurtlama tarıhın farklı olabılır demişti... benımkı 10.haftadan itibaren önde gıdıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?