2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar benim sancialrim normalmi simdi ? acaba ic organalrimdan birimi tekliyo korkuyorum bir arkaadsimin basina gelmisti kiz sancialr sancilar esimin is arkadasi aslinda doktor 5 hafta yatis verdi kiz bebegi dogurmadan 5 hafta hastanede kaldi banada der diye gitmiyorum :)

saadet sen kendini yoruyorsun canım birde bazı bebekler kasıklarda olur ağrı aşağıda olur
bazılarıda kaburgaların dibinde senin yukarıda ondan bol bol uzan dinlen soluna yat sürekli
dene bakalım geçecekmi yoksa druna danışırsın canım

lilacım haftaya kontrole gidince belli olur artık bebeğin gelişimi etkiliyormuşmu diye
allah karşınıza çıkarmış bence ya
vardır herşeyde bi hayır

Son 3–4 haftada anne adayının kilo alışı durmaktadır. Hatta son haftalarda birkaç kilo bile verilebilir. Sebebi ise plasentanın yaşlanması ve geriye dönüşümün başlamasıdır.

diyor bir yazida :)

yatmakta hic benlik is degil surekli ayaktayim oldum olasi popom cok yere degmez kedielrin oesinde aklima bir eyr gelir temizlerim yerimde duramam ama dur yatiyim bu gun :)

herkese merhaba
ben de son 2 ayda her hafta yarım kilo alınması normal diye okumuştum bir kaç yerde.zaten son zamanlarda hamilelik bebek doğum konularını okumaktan kafayı yemek üzereyimsempatiksalakcinni
ama tabi bazı gebelerde kilo kaybı da olabilir kim bilir. bünye meselesi.
ama ben kesin alan gebelerdenimdir cokacimcoook

kizlar dun ruyamda saclarimi boyatmisim kuafor sari yapmis bir kiziyorum kuafore sana sarimi yap dedim niye sari yaptin bana yakisirmi sari diye ayalrdir sacima dokunmuyorum ya kafayi yedim dun kizil boya aldim bari evde yapiyim diye sonra deidmki iki ay daha bekle adam gibi bir sey olsun simdi yarisi kirmizi yarisi siyah cikmasin ortaya ellemedim yine sacimi :)

aak katılıyorum sana
her konuyu okumaktan kafayı yiyecez
aman şimdi karnımızdalar kolay doğunca sorumluluk,iş,bakım çok zorlaşacak daha çok bilgi arıcaz

aak katılıyorum sana
her konuyu okumaktan kafayı yiyecez
aman şimdi karnımızdalar kolay doğunca sorumluluk,iş,bakım çok zorlaşacak daha çok bilgi arıcaz

nevin ben ne yapicam simdiden onu dusnuyorum iki sene falan once arkadasim bebegini uyurken bana emanet etti kiz alisverise gitti bebek uyandi altina yapmis ama ne yapma kafasina kadar cikmis kokuyo miden bulaniyo dedim ogure ogure karsi komsuyu cagirdim kadin geldi aldi bebegi iyicene yikadi al bezle giydir dedi aldim elime bezi naisl oluyorki bu dedim kadin bezledi tulumunu giydir corabini dedi bebegin ayagini tutuyorum diegrini cekiyo kaidn dediki sizde (26 yasindaydim o zaman ) anne olucaniz bir gunde o bebek buyucek biz sisinz yasinizda 3 cocuk buyutmustuk cekil surdan demsiti naisl bakicam naisl buyutucem bilmem hele o muhallebiler benim oldum olasi midemi kaldirir aklima igrenc seyelr gelir gorursem hep kusarim

evet saadet elimiz b.ktan çıkmıcak
kendi evladının olunca kolay oluyo canım herşeyi büyük bi zevkle yapıyorsun
bende en çok seni merak ediyorum ya nasıl olacan diye
ama burada bi kaç tecrübeli anneler var danışırsınız
geçen ki doğum sonrası görüşleri yazmıştın çok güldüm

Ayy kısmetim ben iyiyim asıl seni sormalı. Sağlığın bebiş iyimi? canım Tehlikeyi atlatabildinmi?

sen yardim edersin artik

valla ben bakmaktan dogurmaktan cok korkuyorum yani sen bu gazla benim yerimede dogursan olurmu ? valla sonra dile benden ne dilersen haha yorumlari okursa gulersin tabi geliyim anlaticam sana kicim yirtildi popom acidi maymun bebek kurtuldu diye esim bebege maymun deme diyo zaten bana :)

sen şimdi maymun de doğuruncada maymun dersin biri dese bile ağzını yırtarsın valla
hadi ben kaçtım öpüyorum hepinizi aeo

gerci benim elim simdiden b.iki kedim sagolsun tuvaletten cikmiyo elidme kurek temizliyorum surekli dun deidmki bir kedi gunde kac kere s.eism diyorki gunde 6 kere beslersen tuvaletten cikmazlar tabi ne biliyim ac kalmasinlar diye hamile ogunu gibi gunde 8 ogun besliyorum sisko kedi olcak bunalr sisko olmalari problem degil tuvaletleri buyuk problem :)

ingiltere kadinalr dogum sayfasina bakiyorum aynen bizim form gibi arkadaslar hamile eylul anneleri konusuyor sadece 122 sayfa olmus bunalr biz 4254 ya biz cok konuskaniz yada bunalrda sorun var:)

açıkçası önde olmakla ilgili birşey söylemedi doktor ama usg kağıdına eve gidince bir bakayım, merak ettim şimdi. ama doktorum öyle bir şey söylemedi bana, normal dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…