2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım, seninki de 2 kg çıktığına göre yalnız değilim demektir, tosun anneleri olacağız demek ki :)

Ahmey bey izindeyse seldayı arasana. izinde olduğunu bildiği için yardımcı olur zaten melek gibi bir kadın. bende cebi var istersen veririm

canım benim çok teşekkür ederim çok iyisina.s.benim doktorum senem aras,çok methini duyduk ona gittik memnunumda ama cep telefonunu vermiyor,neyse selda hanımı aradım izah ettim sağolsun eğer ateşiniz yok ise strepstil pastil kullanabilirsiniz dedi.gittim aldım eczaneden,ama hiç iştahım yok valla,uykum var hala,kendimi yorgun hissediyorum ama şuan neyseki nefes alabiliyorum çok şükür:)

mihri ne güzel 29 günün kalmış ya cadı kızın napıyor[/QUOTE]
cadı kızım kardeşini sabırsızlıkla bekliyor bu arada beni çok kıskanıyor eşimin bana olan ilgisi arttı babasını benden kıskanıyor ne yapacam bilmiyorum

bu rahim kasılmaları olayından birşey anlamıyorum, karnın taş gibi olunca mı rahim kasılması oluyo yoksa bazen karında ritmik hareketler oluyor bebek hıçkırığından farklı, rahim kasılması dedikleri olay o mu??2 gündür ara ara sancım da oluyo alttan, bazen de çok yoğun adet ağrısı çeker gibi oluyorum bu 2 günde sıklaştı hangisi kasılma ayırt edemiyorum bilen varsa bana da anlatsın lütfeenn

benimde kasılmalar oluyor ama sancın fazla olmuyor sadece bebek alt tarafta hareketli olunca sancım oluyor

ben 15 gün önce ayrıntılı usg girdim bebeğim 2,200 gr dr diyotki şekerden dolayı dikkat etmessen 4 kilonun üzerinde doğor dedi

hoşbuldum made nasılsın canım

kasılma : karnınızın bi kısmı taş gibi kesiliyorya bir anda, işte o oluyor ama benim dr dediki, bu kasılma eğer karnın tümünü kaplayacak iekilde oluyorsa doğum belirtisiymiş, bi kısmında oluyorsa strese bağlı kasılmaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…