canım yok yere endişeleniyorsun.Bende pazartesi kontrole gittim.Bebişim 2 kg idi.Dr um gelişimi çok güzel dedi.Bir sıkıntı olmaz inşallah.Zayıf doğuncada bebekler sıkıntı oluyor.Doğacağı zaman malum bazı komplikaskonlara maruz kalma ihtimali var.Hemen aldıkları kiloyu veriyorlar öyle olunca.O yüzden hiç canını sıkma.sağlıklı olsunlar yeter
açıkçası önde olmakla ilgili birşey söylemedi doktor ama usg kağıdına eve gidince bir bakayım, merak ettim şimdi. ama doktorum öyle bir şey söylemedi bana, normal dedi sadece.
ben de 32. haftada gittim 2 kilo boyu 45 cm di
Ahmey bey izindeyse seldayı arasana. izinde olduğunu bildiği için yardımcı olur zaten melek gibi bir kadın. bende cebi var istersen veririm
biz iyiyiz sen nasılmışsın dr ne diyor bende haftaya gidecem doktoraslm dr dan geldim nasılsınız
aynen bende öyle kilima olmadan nefes bile alamıyorum bayılacak gibi oluyorum akannehirselam kızlar,don tuman gezmek istiyorum yaaaaaaaaa,nasıl bi sıcak
benimde kasılmalar oluyor ama sancın fazla olmuyor sadece bebek alt tarafta hareketli olunca sancım oluyorbu rahim kasılmaları olayından birşey anlamıyorum, karnın taş gibi olunca mı rahim kasılması oluyo yoksa bazen karında ritmik hareketler oluyor bebek hıçkırığından farklı, rahim kasılması dedikleri olay o mu??2 gündür ara ara sancım da oluyo alttan, bazen de çok yoğun adet ağrısı çeker gibi oluyorum bu 2 günde sıklaştı hangisi kasılma ayırt edemiyorum bilen varsa bana da anlatsın lütfeenn
benimde kasılmalar oluyor ama sancın fazla olmuyor sadece bebek alt tarafta hareketli olunca sancım oluyor
biz iyiyiz sen nasılmışsın dr ne diyor bende haftaya gidecem doktora
karnım hep sert zaten çok gerginim guclubacismilekarnın sertleşince mi kasılma oluyor
cehennem bile böyle değildir dışarı çıkmak mümkün değilay mihriiiii sizin ora cehenem gibidir şimdi,allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?