masallah kilosuna kocaman olmus yarin bende ogrenicem kac kilo insallah :)
bana demiyorsun dimi boshayallersmile
göbek deliğim cok kötü kaşınıyo bende badimin üstünden kaşıyorum kızlar bişi olur mu?
dün doğum için gün aldım arkadaşlar... en geç 20 ağustosta sezeryanla.
normalde 4 eylüldü doğumum.. ama bebeğin suyu normalden az şimdi kilo alımıda yavaşladı... 34 haftalık ve 1750
sanırım bu topiğin ilk doğuranı olucam.. normal doğumu çok istemiştim ama bebeğin sağlığı için uygun görülen bu.
umarım 20 ağustosa kadar yerinde durur ve kilo alır bebeğim ...
eliznil cim insallah bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin...hersey gonlunce olur umarim...
ysm annem baştan beri uyarıyor..kaşıntın olursa elinle dokun okşar gibi sadece... elbisenin üzerinden
sakın sert kaşıma mirmirmirmir
Butter ben sadece fairy ve prima anketlerini doldurdumgünyadınnn uyku tutmadıı
yusee gercekten mi nerden bakıyorsun anket sayfasına girince önceki anketler var
sana demistim ama galiba ben yanlis anlamisim(Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm. ve ağırlığı 2200 (1680-2930) gram!
) sen ne zaman oigreniceksin kac kilo su an bebeign cikolata ?
kızlar selam. benim ayaklarım çok şişiyo. ve ayak bileklerimde şişmekten dolayı kırmızı kılcal damarlar görünmeye başladı. çok üzülüyorum. iş yerinde hep sarkık ayaklarım ondanda çok şişiyo. sizede oldumu. resmen kırmızı kırmızı örümcek ağları oluştu ya.
Kızlar eşimin akrabasının dün gece düğünleri vardı...
1 ayda ben 4-5 tane ayakkabı -terlik aldım kendime.....36 numara...hepsi yazlık...
önü arkası açık....hepsi oldu
Dün düğünde abiye kapalı ayakkabımı giydim..
Bende değişiklik yok sanıyordum..meğer ayaklar büyümüş kafamçokkarıştı
Gece sonu eve dönüyoz...Platform topuk ...abiye ayakkabının topuğuna basıyordum kırolar gibi delikafadulden :teytey:
Lokantadakiler arkamdan uzun uzun bakmıştır böyle... :1shok:
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... inş şu son haftaları rahat bir şekilde atlatırız..
bugün normal doğum videosuna bakim dedim... o kadar ay bakmadım bakmadım bugün merakım tuttu. bakınca fena oluyor insan ... en iyisi hiç bakmamak ve bilmemek.. o zaman daha kolay geliyor insana...
sezeryanda ağrı sancı kişiye göre değişiyormuş bakalım bneim kıymetli canım ne tepki vericek...
çantasını hazırlayan varmı aramızdaa neler koydunnuz bende bu akşam hazırlayacağım nasip olursa
28. haftada gittim saadetcim 1100 gr 39 cm di, dr gelişimi mükemmel dedi, tam haftasıyla uyumluymuş çok şükür. suyuda iyiymiş, sadece epey aşağı rahim kanalına inmiş dikkatli ol dedi,
çantasını hazırlayan varmı aramızdaa neler koydunnuz bende bu akşam hazırlayacağım nasip olursa
Pembe senin bebeğin hangi tarrafta gelişti?sol mememin hemen altı her gece batma gibi sızım sızım sızlıyor. ne varsa orda anlamadım gitti..
geçer inşaallah hepimizin bu şikayetleri
dün doğum için gün aldım arkadaşlar... en geç 20 ağustosta sezeryanla.
normalde 4 eylüldü doğumum.. ama bebeğin suyu normalden az şimdi kilo alımıda yavaşladı... 34 haftalık ve 1750
sanırım bu topiğin ilk doğuranı olucam.. normal doğumu çok istemiştim ama bebeğin sağlığı için uygun görülen bu.
umarım 20 ağustosa kadar yerinde durur ve kilo alır bebeğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?