masallah canim :) kacinci haftadan sonra kanala inmesi normal cikolata ben bir aydir doktora gitmiyorum bakalim bana ne dicek :) ins hersey normalidir..
Pembe senin bebeğin hangi tarrafta gelişti?
bana dr 7 - 8haftalıkken bebeğin sağda gelişiyo dedi... şimdi sağ kaburgamın altı ağrıyo
Alakalımı bilmiyom ama
bende canim elbiseydi ayakkabiydi aliyorum elbiseleri badileri mayolari hep 38 beden yani onceki bedenime gore aliyorum denemiyorum cunku su an olmasi imkansiz insallah sonra sorun olmaz lar bosa para harcamamis olurum ayakkabilarda aldim aldim sakliyorum gerci ben hala platform topuk giyiyorum surekli daha duz giymedim hala eski numaram 36 giyordum cocuk numarasi gibihala oluyo platform giyiyorum ama tek ve ince toipuklu ayakkabi giyemiyorum :) onlar bekliyo ..
hamgi tarafta geliştiğini hiç bilmiyorum canım, doktor bu konuda hiçbirşey öylemedi...
yuse bu arada 30 eylülde doğum demişsin, sata göre mi usg ölçümlerine göre mi?
benim de sata göre 30 aylül de ama tickerde sen benden büyüksün..
bwen hastane çıkışına ek olarak bir tane mermerşahi bez ( bebği doğunca silmeleri için) bir adet de bebek bezi koydum poşetledim. Üzerine de doğumhane yazdım ki o karışıklıkta kolay bulunsun. Ayrıca:
- 10 adet bebek ebzi
-5 tane ağız mendili
2 takım pijama
2 paket ıslak mendil3 tane çorap
1 tane yedek battaniye koydum
Kendim için olanı hazırlamadım daha
pembe
aynı göğüs batması nbende de var
benim sağ göğsümün altında
bir şey batıyor sanki
uyuşmuş gibi oradaki derim
doktora sormuştum 1 ay önce
bebk o kadar yukarıda değil gazdır demişti
ama pek sanmıyorum ben
arkadaşlar,
bu arada ben bu haftasonu havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum.
pazar günü açık mı?
arabayla gitmek şart, zira alacaklarımızı başka türlü taşıyamayız. park yeri var mı, oralar çok karmaşık sanırım.
neler almamı önerirsiniz? yani herşey bulunabiliyor deniyor ama neleri genelde oradan aldınız?
hamgi tarafta geliştiğini hiç bilmiyorum canım, doktor bu konuda hiçbirşey öylemedi...
yuse bu arada 30 eylülde doğum demişsin, sata göre mi usg ölçümlerine göre mi?
benim de sata göre 30 aylül de ama tickerde sen benden büyüksün..
kısmetcim o saydıkların tr de yok malesef :) hastanede kuaför, bebek giydirmesi vs hihih :) burda herşey bizden bi ton para almak hastaneden :) napıyorlarsa o kdr parayılmaz:
Eşimle antebe gidiyorduk..7 haftalıkken..ben yolda baygın/uyur geldim...fenalaştımm...çamaşırım lekelenmiştii(yerleşme oldu sanırım)
Ertesi gün dr gittik
Dr a sancıyan yerimi gösterdim........sağ kasık
Bebek orda gelişmiş dedi
Ben SAT 21 aralık
Ticker son gittiğim özel dr a göre ama
SATa göre 27 eylul
USG ye göre 30 eylul
Eşimle antebe gidiyorduk..7 haftalıkken..ben yolda baygın/uyur geldim...fenalaştımm...çamaşırım lekelenmiştii(yerleşme oldu sanırım)
Ertesi gün dr gittik
Dr a sancıyan yerimi gösterdim........sağ kasık
Bebek orda gelişmiş dedi
Ben SAT 21 aralık
Ticker son gittiğim özel dr a göre ama
SATa göre 27 eylul
USG ye göre 30 eylul
vallahi uzuldum misal burda kapi susu vs,zaten hepsi icinde hazir dostlar yazmis sasirdim,neyse demek yok,ben sigortamda bakici aldim eve hergun8saat calisiyor evi temizlyior bulasik vs,,alsiverisimi yapiyor,hepsini sigortam douyor misal,ogrendim ablam oyle seyler yok dedi,
cikolata canim sen rahatsizlanmistin demi? okudum ama unuttum bende bu ara psikoloji yogunlugu asiri uzuntuden kafam almyior oyle ise gecmis olsun,kac haftaliksin canim,bebis kiz erkek,kafam kalmadi,,sempatiksalakcinni
pembehera en son biz doğurcaz heralde sempatiksalakcinni
yuse vallahi bravo en iyisni dusunuyorsun ayin sonu demisisn dogumum illede vallahi pozitf dusunmek lazim yoksa begnimiz bizi erken doguma yoneltir!!
kizlar bende demesi normal dogum en iyisi iciniz temizleniyor sut hemen geliyor birde cektikten sonra cekmiyorsunuz!!
sezeryanda rizoko en onemlisi ameliyat altindasin birde bebek birden cikiyor yani genzindeki suyu atamiyor ben ins normal doguacam bir aksilik olmasa yanie rken dogum ,dr,dedim erkende dogsa sanci ignesi verin ama kismet ne olacak bakalim,bence birdaha dusunun bebek ve sizin icin normal dogum,burda ozellikle normale yoneltiyorlar ama en zor anda sezeryan yapiyorlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?