2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah canim :) kacinci haftadan sonra kanala inmesi normal cikolata ben bir aydir doktora gitmiyorum bakalim bana ne dicek :) ins hersey normalidir..

kanala inme durumu annenin bünyesine göre değişiyor ama genelde 34-36 haftada inmeye başlıyor diye biliyorum, sizde baya büyümüşsünüzdür, kontrolün haftaya hangi gün

Pembe senin bebeğin hangi tarrafta gelişti?
bana dr 7 - 8haftalıkken bebeğin sağda gelişiyo dedi... şimdi sağ kaburgamın altı ağrıyo
Alakalımı bilmiyom ama

hamgi tarafta geliştiğini hiç bilmiyorum canım, doktor bu konuda hiçbirşey öylemedi...

yuse bu arada 30 eylülde doğum demişsin, sata göre mi usg ölçümlerine göre mi?
benim de sata göre 30 aylül de ama tickerde sen benden büyüksün..

Sen hiiiiç konuşma zaten :umursamaz:Kıskandım boncuk -tüllülerinden bahsedince :a015:

Saadet sanırım senle bedenlerimiz aynı...bende 36 ayk..36-38 elbise giyiyorum..
Tek fark oğlan gögüslüy(d)üm :roflol:

selam kizlar biz geldik,oglusumla bugun kendimizi simarttik:=) patates kizartmasi cola en son 1ay evvel yemistim ama bugun canim cekti:=)) kocacim cok korktu yau zaten kiloma dikkatliyim simdiye akdar 5kilo aldim:=)
ya kizlar inanmiyorum hastaneye resmen evi tasiyorsunuz heel bebegin elbiselerini goturmenize anlam veremyiorum.,=)) burda hastane giydiriyor bebege son gun sen giydirip eve donyuorsun,ayrica burda normal dogum icin 6,gun cikyiorsun sezeryan icin 10gun sonra cikiyorsun:=) yani ben 5pijam 1ince gelik goturecem makyaj cantasi vs,zaten kuaforu icinde zahmetime degmez sanirsam tr,de boyle seyler yook:=)saadet cigim ingilterede mi oyle? normaleu ulkeleri bura gibi olmali. neyse allahim emeklerinizi bosa cikartmasin amin,,saglikla kucaklayalim,kizlar bende bu sira 3gundur ishal var sizdede oluyor mu? ishal dogum habercisi deil!!! bugun dr,la konustum alakasi yok dedi ama magnezyuma bagla saat15,de yine konusacak ona gore muayene gidecem ins gitmem ya,her hafta dr,dayim dopler ctg dinliyoruz:=) ultrasal herzaman ya denizin psikolojiis alt ust oldu:=)

arkadaşlar,

bu arada ben bu haftasonu havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum.
pazar günü açık mı?
arabayla gitmek şart, zira alacaklarımızı başka türlü taşıyamayız. park yeri var mı, oralar çok karmaşık sanırım.
neler almamı önerirsiniz? yani herşey bulunabiliyor deniyor ama neleri genelde oradan aldınız?

pembe
aynı göğüs batması nbende de var
benim sağ göğsümün altında
bir şey batıyor sanki
uyuşmuş gibi oradaki derim
doktora sormuştum 1 ay önce
bebk o kadar yukarıda değil gazdır demişti
ama pek sanmıyorum ben

ben magnezyum kullanmıyorum, kasılma için sanırım..
tetanoz aşısı falan da olmadım:1ninca:
neyse sağlıcakla doğururum dilerim..

Aaaa chocotripi söylediğin iyi oldu

Bi arkadaşta söylemişti yazayım dedim size ...unuttum
O sezeryan oldu ama sanırım farkı yoktur..
Hastaneye eski bi bez götürün... bebek doğar doğmaz ona silip bezi atıyolar demişti...
Ben koydum büyük bi bez...

yuse vallahi bravo en iyisni dusunuyorsun ayin sonu demisisn dogumum illede vallahi pozitf dusunmek lazim yoksa begnimiz bizi erken doguma yoneltir!!

kizlar bende demesi normal dogum en iyisi iciniz temizleniyor sut hemen geliyor birde cektikten sonra cekmiyorsunuz!!

sezeryanda rizoko en onemlisi ameliyat altindasin birde bebek birden cikiyor yani genzindeki suyu atamiyor ben ins normal doguacam bir aksilik olmasa yanie rken dogum ,dr,dedim erkende dogsa sanci ignesi verin ama kismet ne olacak bakalim,bence birdaha dusunun bebek ve sizin icin normal dogum,burda ozellikle normale yoneltiyorlar ama en zor anda sezeryan yapiyorlar,

kısmetcim o saydıkların tr de yok malesef :) hastanede kuaför, bebek giydirmesi vs hihih :) burda herşey bizden bi ton para almak hastaneden :) napıyorlarsa o kdr parayı lmaz:

nedir acaba, olağan bişey sanırım pek çoğumuzda var..

araba için park yeri aşağıda kalıyo yokuş yukarı yürümek zorunda kalıyosun
4 yada 5 katlı bir han kıyafet üzerine ben gittiğimde 1-2 tulum battaniye falan almıştım bi de güzel yelekler var 5 tl idi.pazar günü sanırım açık ama tam hatırlayamıyorum.sıcakta yürümek seni biraz zorlayabilir çok kalabalık oluyo

Eşimle antebe gidiyorduk..7 haftalıkken..ben yolda baygın/uyur geldim...fenalaştımm...çamaşırım lekelenmiştii(yerleşme oldu sanırım)
Ertesi gün dr gittik
Dr a sancıyan yerimi gösterdim........sağ kasık
Bebek orda gelişmiş dedi

Ben SAT 21 aralık
Ticker son gittiğim özel dr a göre ama
SATa göre 27 eylul
USG ye göre 30 eylul

kısmetcim o saydıkların tr de yok malesef :) hastanede kuaför, bebek giydirmesi vs hihih :) burda herşey bizden bi ton para almak hastaneden :) napıyorlarsa o kdr parayı lmaz:

vallahi uzuldum misal burda kapi susu vs,zaten hepsi icinde hazir dostlar yazmis sasirdim,neyse demek yok,ben sigortamda bakici aldim eve hergun8saat calisiyor evi temizlyior bulasik vs,,alsiverisimi yapiyor,hepsini sigortam douyor misal,ogrendim ablam oyle seyler yok dedi,
cikolata canim sen rahatsizlanmistin demi? okudum ama unuttum bende bu ara psikoloji yogunlugu asiri uzuntuden kafam almyior oyle ise gecmis olsun,kac haftaliksin canim,bebis kiz erkek,kafam kalmadi,,sempatiksalakcinni

canim benim bebegimde sol tarafimda ama sirti genelde sagima dayiyor ve sag tarafimda surekli agrim var ozelliklede yururken doktorlar cok normal dedi,sakin panikleme,sanki rahimimin ustunde sik sik agri olyuor ya birsey soracam sizdede boyle rahim asa sanki cekiyormus gibi oluyor mu?boshayallersmile

hmmm ok.. benim de sat 24 aralık, ticker sata göre..

benimkinin nereye yerleştiğini bilemiyorum, sol mememin altı değildir sanırım-tatlicadiarzu-
sızlıyor geceleri..
yerleşme lekelenmesi de çok kişide oluyormuş, sağlıklı doğumlar dilerim eylül sonu :lepi:

kapı süsü vs. benim gittiğim hastane yapıyor ama çoğu hastene yapmıyor veya ücret karşılığı yapıyor, bende hem devlet hem özel sağlık sigortası var ama bakıcı felan tutamıyorum :) bence çok şanslısın canım evet ben dönem dönem rahatsızlanıyorum kısmetcim ama şimdi iyiyim biraz raporla evde durdum sonra iznimden kullandım derken dinlendim iyi geldi. 29+4 haftalığım erkek bekliyoruz birde 3 yaşında kızım var,

bu arada almanyada yaşayan arkadaşım var oda demişti doğum izni 2 sene diye, burda 8+8 16 hafta kötükedihüso

Kısmet eşim oğluma anlatıyo birbir... :lepi:
Oğlum 2 ay daha dur...annneyi üzme... kendine yer açma (sezeryanla gelme demek istiyo)...başka yerden gelmek yok tamam mı oğlum diyo...
Normalde erkekler sezeryan ister ama benim eşim illaaaa normal olcak 2niz içinde o iyi diyo :teselli:

Ben gidipte hastanede beklemek istemiyorum bide... Kadınların çığlığını dinleyip korkamam
Sancım varsa yatarım sıcak suya...gevşerim..
Suni sancı falan vermesinler bana :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…