kızın kaç yaşında aslında bizede gerekBende iyiyim mihricim, kızımı götürdüm pedegog a, bebeğimiz doğana kadarda bi kaç sean gidecek iyiki götürmüşüm çok şey öğrendim eminimki kızımda rahatladı
kızın kaç yaşında aslında bizede gerek
cehennem bile böyle değildir dışarı çıkmak mümkün değil
burada da yağmur yağsa keşke bizde sıcaktan dışarı çıkamıyoruz anca 7 den sonra çıkabiliyoruzbende disari cikmak istiyorum birseyelr bakicam burdan ama yagmur yagiyor yine ve soguk hava cikamiyorum
benimki eylülde 9 yaşına girecek kardeşini çok seviyor ve benim kızım çok akıllıbana çok yardımcı oluyor ama beni sadece babasından kıskanıyor babası eve gelince tüm ilgiyi ona göstersin istiyor babasını öperken bana ters ters bakıyor kıskandığınıda açıkça söylüyor
benimki eylülde 9 yaşına girecek kardeşini çok seviyor ve benim kızım çok akıllıbana çok yardımcı oluyor ama beni sadece babasından kıskanıyor babası eve gelince tüm ilgiyi ona göstersin istiyor babasını öperken bana ters ters bakıyor kıskandığınıda açıkça söylüyor
ben 15 gün önce ayrıntılı usg girdim bebeğim 2,200 gr dr diyotki şekerden dolayı dikkat etmessen 4 kilonun üzerinde doğor dedi
burada da yağmur yağsa keşke bizde sıcaktan dışarı çıkamıyoruz anca 7 den sonra çıkabiliyoruz
benim kardesim dogdugunda bende 8 yasindaydim yani annem cok dikkat ettimi bilemiyorum ama biraz kiskanmistim hatta bir gun kardesim sacimi cekti tokat atmistim bebekken ona ama bunalr olucak normal seyelr daha sonra alistim zamanla ayrilmaz ikili olduk en yakin arkadasim sirdasim kardesimdi hayat boyu bu kadar yas farkimiz olmasina ragmen bana bazen abla der bazen anne der oda beni cok sever sorna bir kardesimd aha oldu onu kiskanmadim cunku onunla aramda 14 yas var
yani biraz olucak gelince ne yaoparsaniz yapin isterseniz doktordan cikmayin gerginlik yasicaksiniz bu benim fikrim tabi sonucta eve yeni bir kardes geliyor kendisi hep tek ilgi odagiyken ilgi ister istemez dagiliyor bunu anlayip algilayip alisana kadar cekiceksiniz biraz kacis yok ins kolay atlatirsiniz kizlar :)
tabiki ne yaparsak yapalım içgüdüsel olarak belli etsede etmesede kıskanacak, ben zaten aman kıskanmasın amacıyla götürmüyorum doktora, nasıl davranmam gerektiği konusunda daha bilinçli davranabilmek doğrusunu öğrenmek için gidiyorum
dün doğum için gün aldım arkadaşlar... en geç 20 ağustosta sezeryanla.
normalde 4 eylüldü doğumum.. ama bebeğin suyu normalden az şimdi kilo alımıda yavaşladı... 34 haftalık ve 1750
sanırım bu topiğin ilk doğuranı olucam.. normal doğumu çok istemiştim ama bebeğin sağlığı için uygun görülen bu.
umarım 20 ağustosa kadar yerinde durur ve kilo alır bebeğim ...
Kızlar geçenlerde sezaryende de lavman ve sonda filan konuşulmuştu, yeni doğum yapan arkadaşıma sordum lavman yapılmamış ama sonda takılmasını özellikle istemiş doktor. çok canım yandı dedi..
doktoruna göre değişiyor sanırım, ne dersiniz?
güle güle madecim kolay gelsin dikkat et sıcakta,
eliznil üzülme canım doğduktan sonra sen sütünle tosun yaparsın meleğini, yeterki sağlıklı olsunlar kilo bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi değildir, ayrıca kilo periyoduna göre senin bebeğibninki normal bak ;
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm. ve ağırlığı 2200 (1680-2930) gram!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?