cikolata canim 33.haftadan gun almaya basladim artik bu haftadan sonra doktora her hafta gidip gelicem galiba batmayi ozlelikle sorucam cok ama cok canim yaniyo bide ben pimpirikliyim durup durup aklima gelmicek seyelri getiriyorum olucem ben galiba diyorum :)
Kısmet neresi neremizde nasıl anlıyosunuz yaaa :uhm:
(Dün düğünde davul vurdukça oğlum vuruyo...babasının eli göbüşte... hihoyyyt )
Ben tekmeleri tam göbek deliğimin 2-3 parmak solunda hissediyorum.. arada bir o nokta sertleşiyor(şuna mesela)
bide sağ gögsümün altına dokunursam hareket hissediyorum..
Acaba oğlumun pozisyonu nasıl
canim ah norvec en demokrat en guzel ulke,canim masallahne kadar sevmesende dediğin gibi imkanları sosyal olanakları burdaki gibi olmadığından yaşaması daha cazip geliyor, bende gidebilsem başka ülkede doğurup o ülkenin vatandaşı olmayı çok istiyorum özelliklede norveç aama soğuk ülke vs. diyip oturuyorum mıçımın üzerine
Kısmet neresi neremizde nasıl anlıyosunuz yaaa :uhm:
(Dün düğünde davul vurdukça oğlum vuruyo...babasının eli göbüşte... hihoyyyt )
Ben tekmeleri tam göbek deliğimin 2-3 parmak solunda hissediyorum.. arada bir o nokta sertleşiyor(şuna mesela)
bide sağ gögsümün altına dokunursam hareket hissediyorum..
Acaba oğlumun pozisyonu nasıl
Benim eşiminde aklında fikrinde yurt dışı var
Ben dubai istiyordum...Geçen ay yeni zelandaya gitti 1 gece dubaide yattı...adana dubai yanında kutuplardan serin diyo
Y. zelandaya yerleşecez heralde sempatiksalakcinni
Ordan misafiri var..oğlumuz için ora iyiymiş
:roflol: evet yaa zaten 25 -26 olsaydı sat ekim 1 oluyoo du ekim annelerinin başını çekerdikk doğru vallaa :teytey: sağlıklı olsun kuzularımız da gersi önemli diill
kaydirigubbakcemile3canim yuse hahaha cok guldumya bir bucuk aydir bu kadar gulmedim ALLAH SENDEN RAZI OLSUN evet erkekler normal istemez sezeryan silerine yariyor hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy
sende haklisin ben hastanede yatimda kadinlar inliyor ya ay bebek sesi gelincede ay bende dogurmak istyiorumd iye icimden geciyor,
Allah im hakkinda hangisi hayirliysa onu nasip eylesin guzel insan,amin,
Benim eşiminde aklında fikrinde yurt dışı var
Ben dubai istiyordum...Geçen ay yeni zelandaya gitti 1 gece dubaide yattı...adana dubai yanında kutuplardan serin diyo
Y. zelandaya yerleşecez heralde sempatiksalakcinni
Ordan misafiri var..oğlumuz için ora iyiymiş
ağzından yel alsın:teselli:
ben de diyorum bazen gerçi eşimenaniknanik
canim ah norvec en demokrat en guzel ulke,canim masallahkizina allahim ikisinede saglik versin amin,benimde10yasinda kizim var ellerinden oper
canim yuse iste masallahbebegin inemsi gereken yere inmis gobegind ehissetiklerin bebgin ayaklari!!sirti zaten genelde saga durur oynadikca sola gecer ama kafa sabitle durur,,sertlesmesi uyuyor kendini toparliyor geriye masallah de canim benim ikinci yoksa anlamam,sempatiksalakcinni
dubaiyide araştırmıştım ben ve çok beğendim ama kanuni şartları çokk ağır, benim validenin yakın akrabalarıda orda çalışıyor gelin diyorlar ama yokkklava:
kizlar dubai iyi hosta hangi kesimi zengin kesimi cokz engin cidden muhtesem ama birde fakir kesim varki resmen surunuyo hangi kesimde hangi sartlarda yasicaginizda onemli misirda aynen gittigimde yeni misir altlarinda kaidnalrin jeepler super yasam tarzlari makyajlar full birde normla misir varki kaidnalr tozda disler yok sirtlarinda esya tasiyo acikcasi ben arap ulkesinde yasamayi tercih etmem zengin kesimdede yasasan fakir kesimdede bu insanalrla ayni ortami paylasicaksin birde o var :):)
ben magnezyum kullanmıyorum, kasılma için sanırım..
tetanoz aşısı falan da olmadım:1ninca:
neyse sağlıcakla doğururum dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?