2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah korusun evham yapma kendine yerimseniben

yaa evet yaa bende anlayamıyorum neresi neremdee kaydirigubbakcemile3 elini bile hisseden vardııkafamçokkarıştı benim kuzu hep sağa vuruyor ama ayaklarımı elimii bilemiyorum ama hep sağdan yiyorumm :roflol: haftaya dr randevum artık öğrenirim şeklini şemalinii inşallaahh...off yaa dr deyince geriliyorum yaa yine kızcak bana tam 12 kilo aldımmm senağlama

canim ah norvec en demokrat en guzel ulke,canim masallah kizina allahim ikisinede saglik versin amin,benimde10yasinda kizim var ellerinden oper

canim yuse iste masallahbebegin inemsi gereken yere inmis gobegind ehissetiklerin bebgin ayaklari!!sirti zaten genelde saga durur oynadikca sola gecer ama kafa sabitle durur,,sertlesmesi uyuyor kendini toparliyor geriye masallah de canim benim ikinci yoksa anlamam,sempatiksalakcinni

YUSE BEN ESKI SIRKETIMDEN BIR ARKADASIM DUBAIDE CALISIYOR KADIN BANADA GEL DEMISTI AMA NEREYE GIDICEM YANI GITTIM DIYELIM BENIMKI GELICEK IS BULUCAK YOK DEDIM AMA KAFAM ATARSA ADAMI BIRAKIP GIDEBILIRIM

:roflol: evet yaa zaten 25 -26 olsaydı sat ekim 1 oluyoo du ekim annelerinin başını çekerdikk doğru vallaa :teytey: sağlıklı olsun kuzularımız da gersi önemli diill

benim sat 26 aralık :)) yani doğum 2 ekim gibi normalde, ama sezaryana göre alınacağından eylüle tabi oldum :CüvCüv:

Amin hepimizden...Hepimize hayırlı sağlıklı 2 cihanda alnımızın akı evlat nasip etsin

Bzimde apt karşısında bi ev var... görünmüyo ama içerden bi bebek sesi duydum 2 kez...
Çıktım onu dinledim..Yeni doğmuş bebek sesi ama..
Allahım bukadar güzel sesmi olur...içim gitti

dubaiyide araştırmıştım ben ve çok beğendim ama kanuni şartları çokk ağır, benim validenin yakın akrabalarıda orda çalışıyor gelin diyorlar ama yokk klava:

ağzından yel alsın:teselli:
ben de diyorum bazen gerçi eşimenaniknanik

valla cidden korkmuyo degilim takinti bile yapiyorum benim arkadasim vefat etti hamileyken hasta oldugu ortaya cikmisti bebek 3 aylikti oldugunde kiz cok ama cok uzulmustum hatta ben aramadim hic annemle ayni sokakta oturuyordu anneme soruyordum gordunmu naisl diye annem kizim gittikce eriyo sanki dedi sonrada anneme gidicem demis ankaradaydi ailesi orda vefat etmis allah rahmet eylesin kocasida evi esyalari satti annesinin yanina gitti zaten yeni evlilerdi adamda cocukla kaldi bebekte 3 ay annesiz cok ama cok uzulmustum

oznur canim arkadasim masallah kilolari almisin suanda tam normal desin sakin kilo alma ortalama zayif kisilerde 8-12kilo alimi normal balik etlilerde yukseliyor ayri birsey ama alma derim!!!
aa ustelik daha varr hmm oznur canim dikat inanki fazla kilo iyi deil,doktordanda korkma:=))

maşallah allah bağışlasın sen ilkini büyütmüşsün bile, norveç bi kaç yıldır üst üste dünyanın en yaşanılabilir ülkesi seçiliyor ben a dan z ye eğitiminden tut çalışma şartlarına kadar araştırdım hatta eşim askere gidip geleyimde, başvuru yapalım dedi, orda oturan arkadaşım ev ve iş konusunda yardımcı olucak bakalım buda bir doğsun hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah diyorum

dubaiyide araştırmıştım ben ve çok beğendim ama kanuni şartları çokk ağır, benim validenin yakın akrabalarıda orda çalışıyor gelin diyorlar ama yokk klava:

kizlar dubai iyi hosta hangi kesimi zengin kesimi cokz engin cidden muhtesem ama birde fakir kesim varki resmen surunuyo hangi kesimde hangi sartlarda yasicaginizda onemli misirda aynen gittigimde yeni misir altlarinda kaidnalrin jeepler super yasam tarzlari makyajlar full birde normla misir varki kaidnalr tozda disler yok sirtlarinda esya tasiyo acikcasi ben arap ulkesinde yasamayi tercih etmem zengin kesimdede yasasan fakir kesimdede bu insanalrla ayni ortami paylasicaksin birde o var :):)

ben sansliyim benim esim cifte vatandas annesi ingiliz babasi irlandali irlanda dogumlu yani iki pasaportu var iki ulkedede yasasa tum firsatalrini degerlendirebiliyo gerci cok yakin ulkeler pek farklarida yok :) ben pasaportumu aldigimda yanlizca bir ulkeden alabilicem ama

ya kizlar birakin su gurbet eli:=((( vallahi burda hersey guzel insan haklari guzel insan yasantisina saygi sonsuz,KADIN HAKLARI COK GUZEL oyle birsey varki robot komsuluk yok psikolojik sorun cok,doktorlarin cogu psikolojiden yakiniyor insanlar mutsuz:=(( keske kendime guvensem tr,yasarim ama yapamam ortama ayak uydururum ama sosyal haksizligi kaldiramam,

bende bu ay 3 kg almışım halbuki ne aburcubur yiyorum ne hamurişi pilav makarna hiçbiri yok, sebze meyve ve et tüketiyorum. genede bu ay kullandığım balık hapından aldım galiba, gerçi dr o kilo yapmaz dedi ama görücez, bu ay içmiyorum bakalım kaç kg alıcam, toplamda 6 almıştım bu ay fırlayınca 9 a yğkseldim. dr bi daha olmasın dedi klava:

bende istemiyorum, birde ben çok araştırmacıyımdır, dubai ok görünüşte zengin gibi ama yok her vatandaşıda öyle değil, kanunları çok ağır, ve çok sıcak bi ülke

ben magnezyum kullanmıyorum, kasılma için sanırım..
tetanoz aşısı falan da olmadım:1ninca:
neyse sağlıcakla doğururum dilerim..

Bende şimdi kardeşimi aradım magnezyumum bitmiş getirsin..bu saatte sağlık ocağına gidemem..hem yetişemem dra....hem evim buz gibi çıkamam bu sıcakta..
Kendi dr yanında zaten

o olmadan gece uyuyamıyorum(WC kalkarken kasıntı oluyo)...2 sabahtır uyanıncada kasılıyorum..İyi sen ihtiyaç duymuyosun hera.. çok kötü bişi

Bu arada neden olmadın aşılarını...inançların mı yoksa üşengeçliğinden mi?
Geçen salı tahlile gitmem gerekiyordu...ev taşıyoz hala gidecem 10 gün olcak

arap ulkelerinde ayrica her seyede hazirlik olun en gelismisi bile olsa tacize ugrama hirsizlik ve pis yasam tarziyla hep ic ice olucaksiniz ben tacize ugramistim esimede cok kizmistim cunku salak kocam olayi anliyana kadar ben adama saldirmistim kocam hala ne oldu ya diyodu salak herif ben elleriyle pilav yiyen halki gordugumde midem kalkmisti hic bir yedigim yemekten mutlu donmedim ki iyi yerlerde yedigim halde igrencti garsonalrin elleri simsiyah tirnaklar uzun sanki 1 aydir kesmiyorlar taksi kullanciaksaniz heleki tek binmeyin kadin basiniza ..

adam bacagimi tuttu takside taksi soforu aynadan hareket cekiyo benim salak saf kocam ne oluyoki diyo in taksiden sen anliyana kadar adam beni goturecek in lan dedim bu aradada parami caldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…