2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok sukur kotu bir durum yok,gunde 6tane magnezyumalyiordum ikiser ikiser doktorum cok dedi hemen 3indir dedi:=)hastanede 6tane ic dedi 6tane ictim,doktor muayenede onayladi simdik iy gelmyior hemen 3indir dedi ama cok korktum:=) cok sukur ya en ufak seyden korkyuorum ..

kizlar magnezyum isahal yapiyor unutmayin,

ben 1 ayda aldım 7 kiloyuu sonrada baş edemedim..dikkat etmediğim 1 ay yaktı beni:gitme: şimdi de dikkat ediyorum ama yürüyüş hiç yapamadığım için kilo alıyorum..işten eve gidince akşam yürüyüşe halim kalmıyoooo kiii:gitme:

benim sat 26 aralık :)) yani doğum 2 ekim gibi normalde, ama sezaryana göre alınacağından eylüle tabi oldum :CüvCüv:
Çiko sen en şanslımızsın...tam yumurtlama gününü biliosun..Eşin malatyada iken olmuş bebiş..
SAT ve USG hesabın tutuyordur
Ben yeni evli olduğumdan tam ne zaman döllenme oldu bilemiyoz

gözün aydın kısmetcim, magnezyumu ben çok kasılmam olunca içiyorum her zaman içmiyorum ama kan hapıda kabızlık yaptığından ikisi birbirini dengeliyor bende :)
sen orda türk dr a mı gidiyorsun almanmı? yani dillerini biliyormusun

Çiko sen en şanslımızsın...tam yumurtlama gününü biliosun..Eşin malatyada iken olmuş bebiş..
SAT ve USG hesabın tutuyordur
Ben yeni evli olduğumdan tam ne zaman döllenme oldu bilemiyoz

galiba biraz öyle yusecim, ben tam olarak hangi gün olduğunuda biliyorum haliyle :asigim: ztn gitmeden önce bile hissediyordum bide gidip hamile kalırmışım diyordum kendi kendime, sonra yok yok olamaz ben terfi edicem bebek zamanı değil diyordumki, çıkageldi :ecrin_bebek:

kasıntı yaşamadım hiç çok şükür, inşaallah sizinkiler de geçer ama neyse ki magnezyumla önlenebilirliği var bu sorunun..
tetanoz aşısını neden yaptırmadığımı bilmiyorum:sm_confused:

dubaiyide araştırmıştım ben ve çok beğendim ama kanuni şartları çokk ağır, benim validenin yakın akrabalarıda orda çalışıyor gelin diyorlar ama yokk klava:

Eşimde dönünce anlatıyo..Sahil kısmından başka bişiyi yokmuş
havaalanına kadar yalancıktanda olsa kapanacakmışsın
plajda serbest..
kurallar yarı afgan..yarı türk karışımı sanırım

Ayşe arman orda yaşıyodu bi ara hatta :1closedeyes:
Adamlar çöl ortasına buz pisti yapacak teknoloji varmış.. N.Gyada D.Channel de izlemiştik

Halbuki öyle anlatılmıyo..yaşamayan bilemez demekki...
Nasıl istanbul muhteşem diyolar... ama bütün pislikler arka taraflarda yaşanıyo..iyi tarafı sunuluyo insanlara...

kizlar sormasi ayip olmasa gogusleri asiri kasinan agiran varmi yoksa bu sadece bendemi var:uhm:

birde cinsel iliskiye asiri duskunlugum basladi ama korkudan esimle birlesemiyorum dr,psikolojik (benim esim hamile kaldimdan beri zavallim kedi gibi hahahaha:=)) erkek milletine zulum,,)yapiyorsun dedi:=9 iliski istemem normal onu ogrendim zaten doguma cok yardimi olyuor ilginize cinsel birlesim dogumu kolay lastiriyor ama son 8,ayi kast ediyorum!!!birde asiri sinir var ustumde ozelliklede sabahlari cok akresifim herkeze bagirip cagiriyorum doktorum depresyon demedi ama ilk kez bu akdar sinirliyim, sizde oluyormu boyle anormal vakkalar??

ben magnezyum falan hiç kullanmıyorum.... sadece elevit onuda ilk başlarda sabah içiyordum kilo yapıyo demişti kızlar artık 1 aydır gece içiyorummm ...ama dr gitiiğimde sorayım magnezyumu ?

karnim acikti ne yesem acaba bakiyim mutfaga alisverise gitmem lazim hic gozum yemiyo sebze kalmadi evde esim gelsin onla giderim aksam artik..

benim canim hic iostemiyo zaten esimde zarari olur diye yapmiyo aylardir hic sanki dusunucne bile sirtimda yuk tasiyo gibiyim :) sinir eger sancim varsa asiri sinirli oluyorum normal ama genelde cok guelrim sinirlenirsemde cok sinirlenirim ne hissedersem asiri boyutta hissediyorum ortasi yok saklama huyum hele hic yok sevmiyorum bu huyumu hep sinirliysem cok sinirli mutluysam cok mutluyum ..

canim ben tr,doktoruna gitmiyorum alman doktoruna gidiyorum,ama sasirdim hem magnezyum hemkan hapi ikisi zit aslinda!! bu nasil is anlamadim yoksa benmi yalnsi okudum:=)bilmiyorumkismileburda kan hapi aliyorsan magnezyum asla alamazsin kahve kola sutle zaten icemezsin,canim yoksa bendemi bir yalnis anlama olustu:uhm:
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)ay ben kesin bi duruşma salonunda doğuracam:)

canim merhaba nasilsiniz
ayy ALLAH KORUSUN SEKERIM O NEBICIM KELIME lmaz:lmaz:
sahsen yiyenim mahkeme salonlarinda dogsun istemem:=))ama geldimi gelyiorum demiyorlar hepimiz icin oyle ama ,
ayy allah korusun madeofhonor canim yel alsin agzinda,,opuyorumnanaktan

Ahh öznur bende dikkat etmediğim bir ay tam 4,5 kilo aldım hiç farketmeden zaten o ay şeker yüklemem vardı şekerimde çıktı.Dr diyabet perhizi verdide sonra normale döndü kilo alımım,şekerimde düştü normale döndü herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…