oznur canim arkadasim masallah kilolari almisin suanda tam normal desin sakin kilo alma ortalama zayif kisilerde 8-12kilo alimi normal balik etlilerde yukseliyor ayri birsey ama alma derim!!!
aa ustelik daha varr hmm oznur canim dikat inanki fazla kilo iyi deil,doktordanda korkma:=))
kısmet bizede yaz dr ne derse canım
Çiko sen en şanslımızsın...tam yumurtlama gününü biliosun..Eşin malatyada iken olmuş bebiş..benim sat 26 aralık :)) yani doğum 2 ekim gibi normalde, ama sezaryana göre alınacağından eylüle tabi oldum :CüvCüv:
Çiko sen en şanslımızsın...tam yumurtlama gününü biliosun..Eşin malatyada iken olmuş bebiş..
SAT ve USG hesabın tutuyordur
Ben yeni evli olduğumdan tam ne zaman döllenme oldu bilemiyoz
Bende şimdi kardeşimi aradım magnezyumum bitmiş getirsin..bu saatte sağlık ocağına gidemem..hem yetişemem dra....hem evim buz gibi çıkamam bu sıcakta..
Kendi dr yanında zaten
o olmadan gece uyuyamıyorum(WC kalkarken kasıntı oluyo)...2 sabahtır uyanıncada kasılıyorum..İyi sen ihtiyaç duymuyosun hera.. çok kötü bişi
Bu arada neden olmadın aşılarını...inançların mı yoksa üşengeçliğinden mi?
Geçen salı tahlile gitmem gerekiyordu...ev taşıyoz hala gidecem 10 gün olcak
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)ay ben kesin bi duruşma salonunda doğuracam:)
dubaiyide araştırmıştım ben ve çok beğendim ama kanuni şartları çokk ağır, benim validenin yakın akrabalarıda orda çalışıyor gelin diyorlar ama yokkklava:
kizlar doktorumua raamyi unuttum:=)) ariyorum ins kotu birsey demez:=((
kizlar sormasi ayip olmasa gogusleri asiri kasinan agiran varmi yoksa bu sadece bendemi var:uhm:
birde cinsel iliskiye asiri duskunlugum basladi ama korkudan esimle birlesemiyorum dr,psikolojik (benim esim hamile kaldimdan beri zavallim kedi gibi hahahaha:=)) erkek milletine zulum,,)yapiyorsun dedi:=9 iliski istemem normal onu ogrendim zaten doguma cok yardimi olyuor ilginize cinsel birlesim dogumu kolay lastiriyor ama son 8,ayi kast ediyorum!!!birde asiri sinir var ustumde ozelliklede sabahlari cok akresifim herkeze bagirip cagiriyorum doktorum depresyon demedi ama ilk kez bu akdar sinirliyim, sizde oluyormu boyle anormal vakkalar??
canim ben tr,doktoruna gitmiyorum alman doktoruna gidiyorum,ama sasirdim hem magnezyum hemkan hapi ikisi zit aslinda!! bu nasil is anlamadim yoksa benmi yalnsi okudum:=)bilmiyorumkismileburda kan hapi aliyorsan magnezyum asla alamazsin kahve kola sutle zaten icemezsin,canim yoksa bendemi bir yalnis anlama olustu:uhm:gözün aydın kısmetcim, magnezyumu ben çok kasılmam olunca içiyorum her zaman içmiyorum ama kan hapıda kabızlık yaptığından ikisi birbirini dengeliyor bende :)
sen orda türk dr a mı gidiyorsun almanmı? yani dillerini biliyormusun
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)ay ben kesin bi duruşma salonunda doğuracam:)
ben 1 ayda aldım 7 kiloyuu sonrada baş edemedim..dikkat etmediğim 1 ay yaktı beni:gitme: şimdi de dikkat ediyorum ama yürüyüş hiç yapamadığım için kilo alıyorum..işten eve gidince akşam yürüyüşe halim kalmıyoooo kiii:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?