maşallah allah bağışlasın sen ilkini büyütmüşsün bile, norveç bi kaç yıldır üst üste dünyanın en yaşanılabilir ülkesi seçiliyor ben a dan z ye eğitiminden tut çalışma şartlarına kadar araştırdım hatta eşim askere gidip geleyimde, başvuru yapalım dedi, orda oturan arkadaşım ev ve iş konusunda yardımcı olucak bakalım buda bir doğsun hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah diyorum
CHICCO | GZLEMEVI
sonunda arabaya karar verdim ve bunu aldım kızlar
Mahsun <güneşi gördüm> filminde işlemişti..
Bir anlamda ne kötü türkiye...
Ne muhteşem norveç .......demeye getirmiş.. filmi
gözün aydın kısmetcim, magnezyumu ben çok kasılmam olunca içiyorum her zaman içmiyorum ama kan hapıda kabızlık yaptığından ikisi birbirini dengeliyor bende :)
sen orda türk dr a mı gidiyorsun almanmı? yani dillerini biliyormusun
ya kizlar birakin su gurbet eli:=((( vallahi burda hersey guzel insan haklari guzel insan yasantisina saygi sonsuz,KADIN HAKLARI COK GUZEL oyle birsey varki robot komsuluk yok psikolojik sorun cok,doktorlarin cogu psikolojiden yakiniyor insanlar mutsuz:=(( keske kendime guvensem tr,yasarim ama yapamam ortama ayak uydururum ama sosyal haksizligi kaldiramam,
Mahsun <güneşi gördüm> filminde işlemişti..
Bir anlamda ne kötü türkiye...
Ne muhteşem norveç .......demeye getirmiş.. filmi
kısmetcim göğüste kaşıntı olmuyor bende, cinsel hayatımızı dr bu gidişiğmde kaldırdı :) adam ztn ilk 5 ay askerdeydi şimdide yasak geldi
kismet bunalr mutsuz cunku hayttan beklentileri bitmiyo mutsuzlar cunku hic bir sey bunalri mutlu etmeye yetmiyo bizim mileltimiz ekmekle mutlu olabilecek millet develt ekmek versin devlet devlet derler yani yeter bizim milletimize ama bunlara ver ver hep doyumsuz yasam sartlari cok yuksek ama yetmiyo adamlara hala sikayetciler herseyden sorun bence sadece bu anliyamiyosunda sorunalri ne aileleri var her durumda yanlarinda paralari var isleri var hala sorunalri var altlarinda hepsinin jeepi var evleri saray devlet arkalarinda hala yetmiyo hic birine fakiriz diyolar istekleri ne yetmiyo hic bir sey tek sorun cok buluyolar bunuyolar bunalrida mileltimiz gibi ekonomik sorunalr bogucaksin surekli teror suydu buydu ugrastiricaksin bak hepsi naisl saglikli olur en ufak seyde mutlu olmayi basasrirlar :)
Ahh öznur bende dikkat etmediğim bir ay tam 4,5 kilo aldım hiç farketmeden zaten o ay şeker yüklemem vardı şekerimde çıktı.Dr diyabet perhizi verdide sonra normale döndü kilo alımım,şekerimde düştü normale döndü herşey.
Saadet süper yaw...adam bacagimi tuttu takside taksi soforu aynadan hareket cekiyo benim salak saf kocam ne oluyoki diyo in taksiden sen anliyana kadar adam beni goturecek in lan dedim bu aradada parami caldi..
burda bi borçlum satıyodu bana indirim yaptı saolsun normalde ana kucağı ile 1300 ben 1130 a aldım çikom
ilk 3-4 ay çok fazla yiyemiyodumm 5 ayda iştahım açıldıı yemek yemeye başlamak hoşuma gitmişti tekrardann..sevdiğim şeyleri iştahla yemek güzel geldi...eşimle gülüyodukk halime dışarda 1.5 porsiyon yediğim zamanlardı.klava:..onunda tabii hoşuna gidiyoduu beni öle görmekk ... tartıldıkça 1-2 derken 7 ye kadar çıktıı hanii çok almam canımmm falan diyodumm... dr randevumuza gitiiğimde yüz yüze geldimm....:çok üzgünüm: napptınn sen dediiiiii ohaoldumsmile allahtan şeker çıkmadııı :Saruboceq: şimdi de dikkat et dur..bişey yerken kırk defa düşünüyorummm :çok üzgünüm:
made canim aman dikkat et de gerisi onemli deil,ahh ahh made iklimlerde degisimler cok suanda burasi 36derece yaniyoruz ama yarin yagmur cok sukur gunese hasretken yagmuru ozledim ama hamilelikte cekilmiyor arkadasim ya,ay aman sen dikkat ette,saglicakla ZAMANLI bebegini kucakla,allah korusun,evet öznurcum siyah gri olan romantic diye geçiyo..
kısmet valla habire koşturuyorum bakalım ne olacak halim:)nasıl almanya serindir değilmi?
saadet canim haklisin cok guzel anlatmisin,kismet bunalr mutsuz cunku hayttan beklentileri bitmiyo mutsuzlar cunku hic bir sey bunalri mutlu etmeye yetmiyo bizim mileltimiz ekmekle mutlu olabilecek millet develt ekmek versin devlet devlet derler yani yeter bizim milletimize ama bunlara ver ver hep doyumsuz yasam sartlari cok yuksek ama yetmiyo adamlara hala sikayetciler herseyden sorun bence sadece bu anliyamiyosunda sorunalri ne aileleri var her durumda yanlarinda paralari var isleri var hala sorunalri var altlarinda hepsinin jeepi var evleri saray devlet arkalarinda hala yetmiyo hic birine fakiriz diyolar istekleri ne yetmiyo hic bir sey tek sorun cok buluyolar bunuyolar bunalrida mileltimiz gibi ekonomik sorunalr bogucaksin surekli teror suydu buydu ugrastiricaksin bak hepsi naisl saglikli olur en ufak seyde mutlu olmayi basasrirlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?