Kaynanası taş gibinasıl beğenmesin...
Ama nasıl para yetiştiririz senin kıza bilemiyoz artık... kokoş olur anası gibi... sırnaşık şey
teşekkürler kızlar hem güle güle oturcaz hem sereserpe yayılcaz eve inşallah sempatiksalakcinni
zaten 19 ay sonra peder emekli oluyo, onlar gidecek bu ev biz gidince sizin dedi dün akşam, bizde eşimle plan yaptık satarız üstüne katıp dubleks yerine villa alırız inş allah gönlümüze göre verirse ve hayırlıysa
ben ilk uc ay almadim zaten ilk uc ay degil ortadaki uc ay aliniyormus kilolar ben o donemde aldim neyse artik 12 kilo ile yasamaya alistim bebek gelsin vericez insallah
gunaydin kizlar naislsiniz ? bu gun doktora gidicem hic canim istemiyo gitmesemmi bile diyorum acikcasi ruyamdada doktor doguma hazirlan dedi zaten eluinde kocaman bir canta gordum korkuyorum bu gunde sol tarafimdan kalktim dun gecede esime kustum tum aksam konusmadim zaten bu gunde huysuzlugum aynen tam gaz devam ediyo :)
merhaba cikolatacim masallah:=) canim son ayda kilo almiyorsun sadece su cok tuketilden bebek devir dayim gibi calistiriyor:=) belki bir ihtimal!!su kaloriyi yakiyor hemen,zaten bebekte faza buyumuyor 34den sonra..ben 8. ayı yeni bitirmiştim tam 9 a girdim doğurdum 36. haftada, o yüzden son ay alınıp alınmadığını test edemedim, inş alınmıyordur
ayyy canim benim kaydirigubbakcemile3benim oglusum illede tuturdu saadetin kizini vballahi artik kacirirsak sansiniza kusersinizkaydirigubbakcemile3eh kaynanasi oglumun guzel kesin kizida guzeldir:=)bulmsuken oglusuma bir kiz hemen talip olayim dedim ahhahaakaydirigubbakcemile3Kısmet tabi buldun güzel kaynanayı talip olursun...
Anasına bak kızını al demişler...
Önce ben talip oldum saadetin kızına kaydirigubbakcemile3
ben kizimin hep sponsoru olurum hayat boyu merak etme kiz diyorumki buyusun arabami vericem ne lazim bana o yasta araba alirim bir kucuk yeter bana neyim varsa onun olmayanida istemesin sakip sabanci degilimki :)
canım senınle aynıyız ,bende ılk 3 ay ne aldım ne de verdım ,3.aydan sonra onune gecemedıgım sekılde kılo alıyorum spor yaptıgım halde spor yapmasam herhalde 30 -40 kıloyla tamamlardım ,eve koşu bandı alıcam dogumdan hemen sonra baslayacam cunku bebekle spor salonuna gıdemem yoksa ben forma gıremem cunku kalça basen iğrenç oldu ya selulıtler artıı çatlaklar ona keza offf
oznur canim vallahi bende oyle bir sinir bir bagirti anlatamam bu sabah esim durmus diyorkine sanki bir sen hamilesin haydaaa
burnundan getirdim o kelimeyi :=))ya zaten haftalarim hastanede yatarak gecti yahu burdada kalbi durdumu oynuyormu ne olacak dogum ne zaman normalmi sezeryan mi? psikolojim alt ust,zaten aci yasamisim birde ustune dili on karis,,
aman ALLAHIM HEPIMIZI HAMILELIK DEPRESYONUNDAN KORUSUN AMIN!!!!!!
merhaba cikolatacim masallah:=) canim son ayda kilo almiyorsun sadece su cok tuketilden bebek devir dayim gibi calistiriyor:=) belki bir ihtimal!!su kaloriyi yakiyor hemen,zaten bebekte faza buyumuyor 34den sonra..
ayyy canim benim kaydirigubbakcemile3benim oglusum illede tuturdu saadetin kizini vballahi artik kacirirsak sansiniza kusersinizkaydirigubbakcemile3eh kaynanasi oglumun guzel kesin kizida guzeldir:=)bulmsuken oglusuma bir kiz hemen talip olayim dedim ahhahaakaydirigubbakcemile3
bacim sende karar ver benim oglusumami yoksa yusenin oglusunami talipsiniz hahahakaydirigubbakcemile3gerci yusede guzel bayan neyse ksimette hangisi olursa artikkaydirigubbakcemile3dr,gittin mi saadetcim ne dedi? biz yeni geldik oglusum sol tarafimdan sag tarafima yerlesmis kafasi tam ana ragme inmis,dr,bana erken dogum gormuyorum ama olabilirde sadece dinlen dedi:=9 ultrasalta gordum iki parmagini yiyordu hahaakaydirigubbakcemile3cok tatli iki bas parmagi agzindaydi resmini verdi ayy,ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP ETSIN
Bende eşimle küstüm gece mafoldumben
Dün acile çağırdı dr...Gittik...sorun çıkmadı....:Saruboceq:
Bu saate kadar ne canım bişi istedi...nede şuram ağrıyor diye üzdüm onu...
Gece dr bişi yok deyince kızdı
Bişeyin yok niye 2dir geliyoz diye
Dr çocuğa bişi oldu dese çok sevinecek... aman geldiğimize deydi diycekti heralde mafoldumben
(İşleri yoğun yurt dışından gelen gavurlarla ilgileniyo gerçekten) yorgun argın üzüyomuşum onu...
Bende (ilkkez) gittim salonda yattım...rahat etsin madem yoruluyo (Aslında salon püfür püfür esiyo ondan yattım kaydirigubbakcemile3 :roflol: )[/QUOTE
vallahi yusecigim eylul annalarinda bir haller varkaydirigubbakcemile3hepimizde ayni sorun var ,ama bizim eslerimizde anlamak algilamk istemiyorlar, ilgisizler,bende az evvel dr,ciktim esimle tlf konustum dedim ohh sen is yerinde ben dr,da sicakta oglumuz ne oldu umrunda deil,heme basladi ben egoist deilim ben su deilim vallahi bende bagirdim cagirdim kapatim,dedim aksam eve gelmene gerek yok is yerinde yatkaydirigubbakcemile3ama yuse beni o denli cildirtti,,bilmiyorumkismile
Bende eşimle küstüm gece mafoldumben
Dün acile çağırdı dr...Gittik...sorun çıkmadı....:Saruboceq:
Bu saate kadar ne canım bişi istedi...nede şuram ağrıyor diye üzdüm onu...
Gece dr bişi yok deyince kızdı
Bişeyin yok niye 2dir geliyoz diye
Dr çocuğa bişi oldu dese çok sevinecek... aman geldiğimize deydi diycekti heralde mafoldumben
(İşleri yoğun yurt dışından gelen gavurlarla ilgileniyo gerçekten) yorgun argın üzüyomuşum onu...
Bende (ilkkez) gittim salonda yattım...rahat etsin madem yoruluyo (Aslında salon püfür püfür esiyo ondan yattım kaydirigubbakcemile3 :roflol: )[/QUOTE
vallahi yusecigim eylul annalarinda bir haller varkaydirigubbakcemile3hepimizde ayni sorun var ,ama bizim eslerimizde anlamak algilamk istemiyorlar, ilgisizler,bende az evvel dr,ciktim esimle tlf konustum dedim ohh sen is yerinde ben dr,da sicakta oglumuz ne oldu umrunda deil,heme basladi ben egoist deilim ben su deilim vallahi bende bagirdim cagirdim kapatim,dedim aksam eve gelmene gerek yok is yerinde yatkaydirigubbakcemile3ama yuse beni o denli cildirtti,,bilmiyorumkismile
hahahaha kismet gevur deme adamlara ya benim kocamda gevur kocam hic tukce bilmiyo ama onu biliyo babannem gevur gevur dedikce ne diye sordu bende izah ettim diyoki turkiyeye geldigimde babannen gevur derse bana ben biliyorum onun anlamini deme bana oyle dicem diyo dedimki sen konus anlarsa anlatirsin :):)
saadet masallah kizina,evet korkulacak birsey yok canim zaten hissetmiyorsun,aman saadet sinirlenme meye dikat et,,diyene bak hahhaahahaha:=)))nede olsa gelinimin anasisin,yukun muceferdir ona gore:=)) ahahaahaa benim oglusum tekmeliyor kizina goz kirpiyor burdan sekerim,,
hahahaha kismet gevur deme adamlara ya benim kocamda gevur kocam hic tukce bilmiyo ama onu biliyo babannem gevur gevur dedikce ne diye sordu bende izah ettim diyoki turkiyeye geldigimde babannen gevur derse bana ben biliyorum onun anlamini deme bana oyle dicem diyo dedimki sen konus anlarsa anlatirsin :):)
zemuszemuscanim ben demedim gavur yuse enisteyi anlatiyor oda dun tantana yasamis ya diyorki elin gavurlariyla ugrasiyor yoruluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3karistirdin ..
ya bizim yaslialrimiz eskiden oyle idiler derlerdi hani bunu sende biliyorsun:=))
bı aksılık olmazsa hersey normal su an gercı doktor da daha erken bırseyler soylemek ıcın dedı,ben normal istiyorum bı terslık olmazsa pekı 40 hafta dolar mı kı illaki normal dogumda daha cok var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?