teşekkürler kızlar
bebeğe aldım
babasling bebek taşıyıcı
babyneo yıkanabilir bebek bezibdeneme seti
unibaby yenidopan ıslak mendil
bebefox emzirme süğtyeni
tiny love ve playskool çıngırak oyuncak
resimleri çektim kardeşimi bekliyorum yüklemek için :)
kızlar ayaklarım çok şiş... korkuyorum walla. işyerindeyim oturmak hiç iyi gelmiyo bana.. ama çok şişş napıcam yaaaa
ohh hayirli ugurlu olsun insallah,Allahim gule gule kullanmayi nasip eylesin,
hayırlı olsunn
saadet canim insallah,
benim kizimin ismi aslinda daniela dicle,oglunda adini daniel denizcan istiyorum,
esim saygi duyuyor ama genelde tr,yada hava limaninda sormalrindan biktim neden alman ismi hiristiyanmisin yani cahil ce sormalrindan biktim ama umrumda deil,,
benim daniel adinda cok deger verdim kankardesimi kizimdan hamileyken kaybettim haziran 3 idi,ve kizima daniella ismini koydum,ama oglum olsaydi direk daniel koyacaktim,yani denizin ismini daniel deniz yada daniel denizcan koymayi dusunuyorum,dunyada cok sevdigim kankardesimdi,Allah rahmet eylesin,amin,
iş yerindeyken benimde cok sisti. izne ayrıldım simdi o kadar sismiyor. hareket halinde olmak lazım
1 hafta sonra bende çıkıcam.ama 1 hafta önce böyle değildi bu kadar şişmezdi. şimdi çoğaldı. ağarlaştım ondanmı acaba
Alayan bebei sakinletirmenin 5 yolu - Hrriyet
kızlar aklınızda bulunsun ağlayan bebeği sakinleştirecek 5 yol, bende denicem çıktısını aldım
Kısmet dün bahsettiğim haber buydu...
Adamın adına dikkat etmemiştim...
<<<< ........ Tutup kulağına 'şşşşşşşşştt' deyin yüksek sesle ve hafif hafif sallayın. Çok kısa sürede yüz ifadesinin değiştiğini, sakinleştiğini göreceksiniz....... >>>>>
Tabi çocuğun yüz ifadesi değişir....
Ne diyo yaw bu kadın diye ani bi şok geçiriyor o an bebiş :roflol:
:))) biri benim kulagımada böyle bagırsa bende bir durup bakarım :)
ama denemekte fayda var
buttterfly simdi listeye baktim sen ilk anne olucakalrimizdansin masallah :):)
biraz ozel olucak ama bana oelden adres atabilirmisin bebeign dogumunda kart atmak istiyorumda kim vardi burda yuse sende sonra tek tek alicam tuma rkadaslarin adreslerini :):) eger sizce sorun yoksa tabi ..
:))) ayy canım benim cok tskler hemen yazıyorum adresia.s.
ben sizden once dogursam bile kartlarimi hazirladim sayilir esime dedimki hastanede sana verdikce postala tamam diyo :):) sagol canim..
:) cok düşüncelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?