2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ayaklarım çok şiş... korkuyorum walla. işyerindeyim oturmak hiç iyi gelmiyo bana.. ama çok şişş napıcam yaaaa

canim sen almanyada yasiyosun ben yasadigi yere uyum saglamayan insani sevmem ne yani madem uyum saglamicaksin dislanirsin sorna bizleri nedens evmiyo bu insanalr diye dusunursun molon molon yasarsan sevmez adams eni tabi cocugun sonucta oranin vatandasi olucak ismide gayet hem turk ismi hem yabanci ismi olucak bu gayet normal benim esim ilk ismini ozlelikle turk ismi istiyo ikinci ismide onun kendi atalarindan bir isim olsun istiyo okulda falan telaffuzda sorun yasarsa isterse yabanci olani kullanir esimde ben turkum diye ilk ismini turk ismi olsun dedi tamamen bana olan saygisindan dinle ilgilide bazen cok takiyorum esim burda buyurse biraz zor anlar senin dinini diyor yani onun ailesi tamamen hristiyan ben anlaticam dinimi babasida kendi dinini tamamen cocugma birakiyorum zorlama yok esim kilisiye yilda bir sefer bile gitmez bende cok camiden cikmayan bir tip degilim inancliyim tabiki anlaticam ama bebegim derseki anne ben bu dini seciyorum hangi din olursa olsun isterse ne benim ne babasinin dini olsun tamam derim bu kalple ilgili hayir desemde beni dinlemez zaten onemli olan kalbi guzel vicdanli cocuk yetistirebilmem bunu basarirsam yeter bana kismeye zarari olmasin yeterki :)

burdaki okullarin en iyi din dersini aldirmayabiliyorsun yani ben cocuguma din dersi verilmesini istemiyorum dersen vermiyorlar benim esimin bir arkadasi babasi annesi ateist cocukta su an 22 yaisnda falan hic din dersi gormemis okulda anne baba secimi ile ..

bende kaçayım gözlerimi dinlendireyim bugün çok kasılma yaşadım akşama bir magnezyum içeyim iyi gelir,

iyi akşamlar görüşürüz

1 hafta sonra bende çıkıcam.ama 1 hafta önce böyle değildi bu kadar şişmezdi. şimdi çoğaldı. ağarlaştım ondanmı acaba

kacıncı haftadasın. sonara dogru sisliklerde artıyor malesef.
ayagının altına tabure koyabiliyorsan iş yerinde koymaya calıs.
eve gelincede tuzlu suda ayaklarını beklet. yukarı dikerek yat. biraz iniyor

Alayan bebei sakinletirmenin 5 yolu - Hrriyet

kızlar aklınızda bulunsun ağlayan bebeği sakinleştirecek 5 yol, bende denicem çıktısını aldım

Kısmet dün bahsettiğim haber buydu...
Adamın adına dikkat etmemiştim...

<<<< ........ Tutup kulağına 'şşşşşşşşştt' deyin yüksek sesle ve hafif hafif sallayın. Çok kısa sürede yüz ifadesinin değiştiğini, sakinleştiğini göreceksiniz....... >>>>>

Tabi çocuğun yüz ifadesi değişir....
Ne diyo yaw bu kadın diye ani bi şok geçiriyor o an bebiş :roflol:

:))) biri benim kulagımada böyle bagırsa bende bir durup bakarım :)
ama denemekte fayda var

yalnız yusecim o bebek kardeşimin patronunun beeği ve hiç susmaan ağlayan bi bebek annesi çok ii geldi demiş dün çekimden snr kardeşimle konuşurken

:))) biri benim kulagımada böyle bagırsa bende bir durup bakarım :)
ama denemekte fayda var

buttterfly simdi listeye baktim sen ilk anne olucakalrimizdansin masallah :):)
biraz ozel olucak ama bana oelden adres atabilirmisin bebeign dogumunda kart atmak istiyorumda kim vardi burda yuse sende sonra tek tek alicam tuma rkadaslarin adreslerini :):) eger sizce sorun yoksa tabi ..

:))) ayy canım benim cok tskler hemen yazıyorum adresia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…