valla canım 105 le doğuma girmiş sanırım, 45 i düş..
elevit falan içmemiş sormuştum, ihtiyacım yoktu ki dedi. hoş kiloyla elevit ihtiyacının bence alakası yok ama..
o bana ben ona şaşırıp durmuştuk, gülmüştük çok karşılıklı..
yeniden hamileymiş, ALLAH tamamına erdirsin.
Güle güle uyusun...hayırlı olsun made
Çikolata gözün aydın...hayırlı olsun..güle güle kullan.... Oğlunun kısmeti bak bu
Demek sonunda ikna oldu
Sakın kendini yorma
Biz geçen ctesi taşıttık evi...
5 kat yukarı..asansörsüz...........290 tl kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Yolda görsen acırsın adama(dedelere!)...maaşallah tek başlarına buzdolapları vsvs sırtlayıp getirdiler
günaydın saadetçimmm... ihmal etme bebişi yaa git mutlakaa...ben iple çekiyorum vallaa gidicemmm günüü kaydirigubbakcemile3 olur böleee küslükler gayet normalll psikolojimiz iiicee değişti vallaaa...yerde bi böcükk görsekk aç gezenn oturupp ağlıcass valaaa....
senağlama
ya arkadaşlar birisi düşmüş tam okurken bağlantım gitti. şimdi bulamıyorum nerdeydi..ben de düştüm ama yüz üstü o arkadaş nası düşmüş acaba, ben doktora falan da gitmedim.. nerdeyse 3 hafta oldu...zararı varmıymş ki bebeğe benim çevremde herkes bişey olmaz bişey olmaz dedi..hareketlerini hissediyosan sorun yok dedi..ben de gitmedim doktora..
canım aşkolsun soracaksın tabi...
halısı,lambası,açılabilir karyolası,iki kapılı dolabı,iki yan ve bir tül perdesi,konsolu,rafı,uyku seti,yatağı hepsi dahil 2300
ben vermeyince kaçtım valla, iyikide kaçmışım, ona kaçmasam tanımadığım bilmediğim birine verecekti beni bu devirde :) aşktan ziyade tercih meselesi, eşimi seçmeseydim o tanımadığım adamla evlenip bi ömürü kendime zindan edemezdim, anne sevgisiyle bu farklı birşey bana göre, neticede tüm aile arkamdaydı herkez annemin yaptığı yanlışın farkındaydı, sende ne güzel anne duası alıyorsundur ne güzel kendi evinde bakıyorsun
bende iyiyim canım yoğun raporlarım var bugün, onları yapıyorum bi yandan
güzel soru :) ben bilmiyorum tek bildiğim topuktan kan alınıyo boyu kilosu ölçülüyo ilk sarılık aşısı yapılıyo birde baş çevresi ölçülüyo ayak ölçüsü vs alınıyo ben bunları biliyorum
saol canım daha iyisi siizn olsun inşallah
benim ilk 3 ay kilo vermem cidden işe yaradı, 56 ile hamile kaldım 58 im şuan...
53 e inmiştim yani totalde 5 kg almışım:ecrin_bebek:
hera bende ilk 3 ay aç gezdim.. (51le kaldım)
Su dahi içemedim
toto kalmamıştı... pantolon bi hoş duruyodu
Şimdi maaşallah.. tosun olduk delikafadulden
Çiko sen hayata erken başlamışsın
24 yaşında 2. çocuk evlilik..bankada kariyer....maaşallah..
Kaçmak iyi değil ama..bu durumda iyi etmişsin alkisalkisalkis
hayat benim hayatım...ben veririm kararımı
ne sansli kziim var bir cok talibi var yusem gozleri sana benzerse oglunun begenmez benim kizi ama sen araya girersin istiyorum ben bu kizi dersin yollarim sana :):)
oww denedim biliyorumdanmı bahsediyorsun yusem :)
benim yıllardır üye olduğum yer ve gerçekten güzel ben bu zamana kadar çok kazandım ordan ilk önce 450 tl lik braun el blander seti kazandım ariel hakkında deneyim yazıp kazanmıştım.
sonra deterjanlar vs. en son fairy ve bebek bezi geldi geçen günde baktım koca bir kutu içinde bir çuval dolusu orkid ped :roflol:
arkadaşlarıma önermiştim kazanmışım.
hatta resmi olacaktı ekliyim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?