2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim masallah kadina 105 saka gibi ya belki eskidende buyuk birazda kiloydu ayricada cok alinca ana cok ben oyle olsam saglik problemim cikar en basta birde o kadin catir catir catlamistir yani ciltte bir yere kadar dayanir dimi ?
burdada bir kadin var bebegi bir yasinda allahim yine hamileymis daha digeri ufacik ya hemen yine masallah dedim valla ..

sağol canım, bende bişeye ellemicem arkadaşlarım gelecek gardlop ve mutfak eşyalarını yerleştirmeye ama ben çok pimpirikliyim illa kendi düzenime göre yapıcamya :) taşıma işinde bizde adam çok, adam tutmıcaz altı üstü bi kaç merdiven inip çıkıcak eşyalar. 5 kat ve asansörsüz zor olmuştur ama onlar alışkınlar

Öznur sen beni güldürdün ..allahta seni güldürsün

teşekkürler kızlar hem güle güle oturcaz hem sereserpe yayılcaz eve inşallah sempatiksalakcinni
zaten 19 ay sonra peder emekli oluyo, onlar gidecek bu ev biz gidince sizin dedi dün akşam, bizde eşimle plan yaptık satarız üstüne katıp dubleks yerine villa alırız inş allah gönlümüze göre verirse ve hayırlıysa

Geçmiş olsun semrensu...
İnşllh bebeğin iyidir...
Keşke gitseydin bi dr.a ....Gidince mutlaka yaz..göbek üstü düşmüşsün eyvahedigeldismile

Çiko sen hayata erken başlamışsın
24 yaşında 2. çocuk evlilik..bankada kariyer....maaşallah..
Kaçmak iyi değil ama..bu durumda iyi etmişsin alkisalkisalkis
hayat benim hayatım...ben veririm kararımı

biz de taşındık 2 ay önce daha büyük bir eve
annemin babamın evinin eşyaları, yeni gelen eşyalar, bizim evin eşyaları yani son 5 haftaya kadar burası hortum geçmiş gibiydisempatiksalakcinni
bitti gitti çok şükür, merak etmeyin kolaylıkla yerleşirsiniz Allahın izniyle inş..

Doğum sonrası hafta içinde işitme testi yapılıyor biliyorum...
hastanede bilboardlarda afişlerde görmüştüm

benim ilk 3 ay kilo vermem cidden işe yaradı, 56 ile hamile kaldım 58 im şuan...
53 e inmiştim yani totalde 5 kg almışım:ecrin_bebek:

hera bende ilk 3 ay aç gezdim.. (51le kaldım)
Su dahi içemedim
toto kalmamıştı... pantolon bi hoş duruyodu
Şimdi maaşallah.. tosun olduk delikafadulden

bizde evi tasidik 2 ay icinde bir daha tasicaz ama ben sadece giysilerimi tasiyorum burda tum evelr esyali giysiler mutfah tebcere tabak tasiniyo sadece ama benim makyaj malzemelerim tam bir bavul hic anlamamistim bu kadar cok olduklarini alip acmadiklarim kullanmadikalrim bile varmis ne bulsam indirimli aliyorum esim alistir di beni buna :)

hera bende ilk 3 ay aç gezdim.. (51le kaldım)
Su dahi içemedim
toto kalmamıştı... pantolon bi hoş duruyodu
Şimdi maaşallah.. tosun olduk delikafadulden

ben ilk uc ay almadim zaten ilk uc ay degil ortadaki uc ay aliniyormus kilolar ben o donemde aldim neyse artik 12 kilo ile yasamaya alistim bebek gelsin vericez insallah

Çiko sen hayata erken başlamışsın
24 yaşında 2. çocuk evlilik..bankada kariyer....maaşallah..
Kaçmak iyi değil ama..bu durumda iyi etmişsin alkisalkisalkis
hayat benim hayatım...ben veririm kararımı

evet erkencikten başladım iyide oldu, 30 yaşımdayken 9 yaşında kızım olacak ne güzel :)) kaçmak benimde hiç tasvip etmediğim birşeydi ama benim durumum farklıydı, dediğim gibi kaçıp gitmedim annem dışında herkez biliyordu,
bankada ztn branşım gereği oldu, bankacılık okudum mezun oldum 3 ay sonra evlendim, derken iş hayatınada erken atıldım kariyerde başlamış oldu kaydirigubbakcemile

ne sansli kziim var bir cok talibi var yusem gozleri sana benzerse oglunun begenmez benim kizi ama sen araya girersin istiyorum ben bu kizi dersin yollarim sana :):)

Kaynanası taş gibi nasıl beğenmesin...
Ama nasıl para yetiştiririz senin kıza bilemiyoz artık... kokoş olur anası gibi... sırnaşık şey

Lil@ biz sitede yeniyiz
Bize rehberlik yaparmısın..
Daha anketleri bile bulamıyos delikafadulden sırnaşık şey :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…