slm güzel anneler...Biz bugün çok mutluyuz.Babamız geliyor bugün.Bir aylık hasretimiz bitecek inşallah.20 gün kadar bizimle olacak.Akşamı iple çekiyoruz....:kedi: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bozo bende daha hic yok yenib ri catlak ama gunde 3 sefer taglaniyorum faydasi vartmi bilmem ama olmadi tek sornu eskiden bu yana yanimda iki tane birde popiomda vardi kilo alinca daha goze batar hale geldielr ama sari renk ins kilo verince normlae donerler :):)
catlakalr icin lierac diye bir krem duydum birde kahve ve limonla masaj yapin dustan once eski catlakalri bile geciriyor diye duydum ama iki gun yapip bir gun ara vericekmisiz ne kadar dogru bilmem denicem ama eski catlakalr icin ins yenileride olmaz ..
kızlar ben kızımda 25 kg almıştım 10-12 kg ı takmayın lütfen, geldiği gibi gider kilolar, son aylarda kilo almak kaçınılmaz, nne kadar dikkat etsekte alıcaz, yavrularımız sağlıkla gelsin yeterki,
bebek sekerleimle ilgili sorunda devam ediyo burdan para cikisi var banka bizden cikmis diyor turk bankasi para yok diyo deli olucam ya resmen yetismicek bu seker bakinda gorun ..
saol çikom...daha iyisi sizin olsun inşallah
sagol cikolatam bebek buyuyo ben buyuyorum 65 olmusum yani 32.hafta bitti 33.den gun aldim :)
merhaba kızlar nasılsınız?
kaç gündür giremedim nasıl gidiyor herkes
iyidir umarım. ben izne çıktım cumadan beri bi kaç özel işim vardı onları hallettim. biraz daha
işim kaldı onlarıda halledim rahatlayacağım ondan sonra uzun uzun burda olucam inşallah. bu arada oğlumun mobilyası yarın gekliyor bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum :) evet kızlar benden haberler bu kadar.
bu arada ayak tabanlarım çok ağrıyor bu normal mi sizde de varmı böyle bir durum?
yaa saadet canim dun meraktan oldum ama ya yazdin gormedim yada unuttun yazmayi,KIZIN:ecrin_bebek: OLUYORMUS CIMCIME HANIM:teytey: ooo damata bulmus,yuse a.s.canim kim bilir bakarsin biz kaciririz :=)) ahhahahahha saadet valalhi ogluusm a kacirsam fena olmaz dunur adaylari tartisiyor hahaah:=)) kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv:
madecim modeli güzelmiş, fiyatı ne kdr :) bende hep bunu soruyorum bu aralar sana :)))))))
Çilek Odası
bunu aldım kızlar
bize ev işine gelen kızı gördüm markette bu sabah (45 kilo almıştı hamileyken, bebeği 4750 gram doğmuştu, 4 yaşına girecek kızı) yine hamileymiş..
dedim kendine dikkat et:ecrin_bebek: :icecream:
bana diyodu ki gelince, sen beslenmiyor musun:icecream: :roflol:
güzel günlerde kullansın inşallah.
bende geçtiğimiz haftasonu sipariş verdim. ve birşey hissettim. bugüne kadar Allah korusun ama bebeğime birşey olursa kafama takmam gibi geliyordu. yani nasip değilmiş deyip tekrar hamile kalmaya fokuslanırım diye düşünüyordum. ama odasını sipariş edince, (zira ben alışverişe hiç başlamamıştım, bilinçaltımda 7 ayı bitireyim diyordum) ve haftası ilerleyince, koca bebek olunca bağlandığımı hissettim. Allah korusun, hiçbirimize bu kadar mutlu sona yaklaşmışken bir acı yaşatmasın.
günaydınnnnn
bugün çokk mutluyum kızlar
dün akşam eşimin ailesi ile konuştuk, sonunda razı oldular biz onların dairesine taşıncaz onlarda bizim daireye :teytey: bizim daire 1+1 onlarınki 2+1 ve daha güzel :))) şimdi bir odayı kızımın odası yapıcaz birine biz ve paşamız diğeride salon olacak inşallah,
bu hafta sonu taşınıyoruz, çok yorulcam ama olsun :)))
Çilek Odası
bunu aldım kızlar
45 kilo mu, nasıl yani, 20 kilo ile mi hamile kalmıştı bu kız :)
çikolata ne kadar zamanda eski formuna kavuştun, ben kendime 1 yıl veriyorum da eski halime dönmek için :) şu anda 13 kilo almış durumdayım. 15-17 ile tamamlarım sanırım hamileliği.
Kısmet tabi buldun güzel kaynanayı talip olursun...
Anasına bak kızını al demişler...
Önce ben talip oldum saadetin kızına kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?