2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel anneler...Biz bugün çok mutluyuz.Babamız geliyor bugün.Bir aylık hasretimiz bitecek inşallah.20 gün kadar bizimle olacak.Akşamı iple çekiyoruz....:kedi: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

İpek yol gözün aydın...Allah ayırmasın...tez zamanda kavuşun tekrar...
(bide işin güzel tarafını düşün...hepimiz şikayet ediyoz son zamanlarda eşlerimizden... eşin varlığıyla seni üzmüyo delikafadulden )

ben de susam yağı ve tatlı badem yağı sürüyorum her gece karnıma ve bacaklarıma ama popoma hiç sürmemiştim....
kalçamda önceden az vardı onlar belirginleşti...

kızlar ben kızımda 25 kg almıştım 10-12 kg ı takmayın lütfen, geldiği gibi gider kilolar, son aylarda kilo almak kaçınılmaz, nne kadar dikkat etsekte alıcaz, yavrularımız sağlıkla gelsin yeterki,

çikolata ne kadar zamanda eski formuna kavuştun, ben kendime 1 yıl veriyorum da eski halime dönmek için :) şu anda 13 kilo almış durumdayım. 15-17 ile tamamlarım sanırım hamileliği.

bebek sekerleimle ilgili sorunda devam ediyo burdan para cikisi var banka bizden cikmis diyor turk bankasi para yok diyo deli olucam ya resmen yetismicek bu seker bakinda gorun ..

Saadet senin şekerler cadılar bayramına yetişecek ancak bu gidişle

Benim düğün fotolarım daha çıkmadı..bi türlü eleyip beğenemedim...eşim de bana kızıyo..oğlanın sünnet resimleriyle bi alırız artık...beklersen az daha diye

Bendede aynı sorun vardı suray...demekki normalmi...şuan ayakta fazla durmuyorum..şimdide oturmaktan popom ağrıyo delikafadulden

esim manitor bulmus yataga baglicagiz bebegin nefes alis verislerini izliyo en ufak problemde alarm otmeye basliyo bu gun gisip incelicem gayet akillica geldi bogulmaya veya en ufak saglik probleminde saniyede alarm otmeye basliyormus nefes alis veris probleminde bakiyim cok rahatlatti beni bu normal manitorden daha faydali sadece 50 euro :)

bize ev işine gelen kızı gördüm markette bu sabah (45 kilo almıştı hamileyken, bebeği 4750 gram doğmuştu, 4 yaşına girecek kızı) yine hamileymiş..
dedim kendine dikkat et:ecrin_bebek: :icecream:
bana diyodu ki gelince, sen beslenmiyor musun:icecream: :roflol:

Kısmet tabi buldun güzel kaynanayı talip olursun...
Anasına bak kızını al demişler...
Önce ben talip oldum saadetin kızına kaydirigubbakcemile3

güzel günlerde kullansın inşallah.
bende geçtiğimiz haftasonu sipariş verdim. ve birşey hissettim. bugüne kadar Allah korusun ama bebeğime birşey olursa kafama takmam gibi geliyordu. yani nasip değilmiş deyip tekrar hamile kalmaya fokuslanırım diye düşünüyordum. ama odasını sipariş edince, (zira ben alışverişe hiç başlamamıştım, bilinçaltımda 7 ayı bitireyim diyordum) ve haftası ilerleyince, koca bebek olunca bağlandığımı hissettim. Allah korusun, hiçbirimize bu kadar mutlu sona yaklaşmışken bir acı yaşatmasın.

45 kilo mu, nasıl yani, 20 kilo ile mi hamile kalmıştı bu kız :)

aminn saba...bende bugün bi arkadaşımın bir buçuk yaşındaki oğlu gözünden ameliyat olunca birden bebeğimin ultrason görüntüleri aklıma geldi kötü oldum...allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah

Çikolata gözün aydın...hayırlı olsun..güle güle kullan.... Oğlunun kısmeti bak bu
Demek sonunda ikna oldu

Sakın kendini yorma
Biz geçen ctesi taşıttık evi...
5 kat yukarı..asansörsüz...........290 tl kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Yolda görsen acırsın adama(dedelere!)...maaşallah tek başlarına buzdolapları vsvs sırtlayıp getirdiler

45 kilo mu, nasıl yani, 20 kilo ile mi hamile kalmıştı bu kız :)

valla canım 105 le doğuma girmiş sanırım, 45 i düş..
elevit falan içmemiş sormuştum, ihtiyacım yoktu ki dedi. hoş kiloyla elevit ihtiyacının bence alakası yok ama..
o bana ben ona şaşırıp durmuştuk, gülmüştük çok karşılıklı..
yeniden hamileymiş, ALLAH tamamına erdirsin.

çikolata ne kadar zamanda eski formuna kavuştun, ben kendime 1 yıl veriyorum da eski halime dönmek için :) şu anda 13 kilo almış durumdayım. 15-17 ile tamamlarım sanırım hamileliği.

ben 2 ay sonra eski kiloma geldim hiç bişi yapmadan canım

nedeni ise; kızım aşırı kolikli bir bebekti ve ben 2 aylıkken işe geri döndüm üzüntünün etkisi vardı,

birde benim bünyem çabuk alıp çabuk veriyor, yapı olarakta minyonum, kilo durmuyor bende
normalde 9 ayda alınan kilo en az 9 ayda verilmeli

Kısmet tabi buldun güzel kaynanayı talip olursun...
Anasına bak kızını al demişler...
Önce ben talip oldum saadetin kızına kaydirigubbakcemile3

ne sansli kziim var bir cok talibi var yusem gozleri sana benzerse oglunun begenmez benim kizi ama sen araya girersin istiyorum ben bu kizi dersin yollarim sana :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…