2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaha saadet ceksin sana aman sende alan erkete kizini kahrini kaprisini cekemiyecekse almasin:=))
enistenin isine gelmyior hahahaah ondan diyordur,,bende oglusum babasina ceksin istemiyorum cok egoistlesti be,,bazen bosanim diyorum sonra sinirlerimin bozuk oldunu goruyorum hele bir dogumu attlatayim bakalim ne olacak,ama cok kirgin olabilecem gunler yasatti yoksa bosanmak kim ben kim:=))

selam kızlardün netten verdiğim sipariş şimdi elime ulaştı
evde olmadığım için telefonla çektim resimleri
kardeşim gelsin de kart okuyucu isteyip yükleyeceğim
acayip hızlı kargolandı :))

saadet canim aman sen mutlu olda gerisini salla gitsin,benim hic baba annem olmadi buyuk dedemde nenemde hepsi vefat etmis ben dunyada yokken,ne yazzikki yavrumun anneannesi de yok ne enteresan demi:=((uzulmek icin demiyorum soyle aklima anam geldi neyse gecti ama ,,Allahim sana ve yavruna sgalik versin aman sen mutlu ol yeterli,gerisini bosver,

selam kızlardün netten verdiğim sipariş şimdi elime ulaştı
evde olmadığım için telefonla çektim resimleri
kardeşim gelsin de kart okuyucu isteyip yükleyeceğim
acayip hızlı kargolandı :))

merhaba canim,hayirli olsun gule gule kullanin,
bebege mi birseyler aldin yoksa eve mi anlaamdim:=))

canim insaniz hepimiz uzulme hepimiz ayni yolun yolcusuyuz allah rahmet eylesin ..

benim annemin babasi annesi vefate etti fakat babaminkiler sag omur kadindir tum gun balkonda kim gelmis kim gitmis kim nereye kac saat gitmis her seyi bilir kotu niyetinden degil merakindan apartmana kamera alalim dediler komsunun teki demiski teyze varken ne gerek var kameraya mubarek tum gun milleti izliyo cidden oyle ilk soru dgeismez nerelisin ? nerden? evlimisin? evli degilsen neden evlenemedin be oglum? sonrasi gelir ama klasik ilk sorular bunlar :):)

ne aldin canim :) hayirli olsun..

merhaba canim,hayirli olsun gule gule kullanin,
bebege mi birseyler aldin yoksa eve mi anlaamdim:=))

teşekkürler kızlar
bebeğe aldım
babasling bebek taşıyıcı
babyneo yıkanabilir bebek bezibdeneme seti
unibaby yenidopan ıslak mendil
bebefox emzirme süğtyeni
tiny love ve playskool çıngırak oyuncak
resimleri çektim kardeşimi bekliyorum yüklemek için :)

bide babannem surekli dedemle kavga eder telefonda sorarim babanne naislsin tek cevap basimda bir tirlak deli ugrasip duruyorum kizim nasil oliyim yapma deme oyle derim tumarhane bu adamla bu ev olmedide der surekli zavalli dedem :)

Allah razi olsun canim ,,
Allahim cumelmize saglik versin,amin,
saadet canim inakine bu almanlarda cok merakli balkonda lamba kapli gece gunduz gozetlerler,,
inanirmisin benim bir ablam var oda oyle hahaahah:=)) gece gunduz eve kim girdi binaya kim geldi kim gitti ayakli gazete hahahaha .aynen kotu nyiet deil merak iste hahahahahahaa

saadet canim gelinime isim buldun mu? cimcime hanim ma,,masallahhh

kismet hala dusnuyorum ilk isim turk ismi olucak babasinin soyu irlandali babasida ikinci ismini koyucak eylul -yagmur-cagla diyorum henuz netd egil secicem bir tane babasida bir kac kiz ismi belirlemis erkek ismide var bilmiyo cinsiyetini secicem en uygun olani bakalim 2 gun icinde net karar vericem :)

ohh hayirli ugurlu olsun insallah,Allahim gule gule kullanmayi nasip eylesin,

vallahimi ? bunalr hic meraklid egil hic dedikodu yapaninida gormedim cidden hepsi kendiyle ugrasiyo hic ne kapida ne pencerede gormek mumkun degil ama turkiyede komsular allah heryerdeler masallah sevmem oyle tipleri babannem artik olmus 70 yasinda laftan anlamiyo turkiyede allahtan ben pek evde durmazdim gerci annem komsulara kizimd emistide millet sok olmustu senin kizinmi diye sabah cikardim aksam gireredim kismeyle selamim yoktu birde annem genc benim su an 47 yasinda annem bana yabanisin sen derdi konu komsuyla lakana yok derdi bana misafir gelse evdeysem pek cikmazdim odadan :)

saadet canim insallah,
benim kizimin ismi aslinda daniela dicle,oglunda adini daniel denizcan istiyorum,
esim saygi duyuyor ama genelde tr,yada hava limaninda sormalrindan biktim neden alman ismi hiristiyanmisin yani cahil ce sormalrindan biktim ama umrumda deil,,
benim daniel adinda cok deger verdim kankardesimi kizimdan hamileyken kaybettim haziran 3 idi,ve kizima daniella ismini koydum,ama oglum olsaydi direk daniel koyacaktim,yani denizin ismini daniel deniz yada daniel denizcan koymayi dusunuyorum,dunyada cok sevdigim kankardesimdi,Allah rahmet eylesin,amin,

ayy bu almanlar bir merakli o bicim:=)) hahhaha kapinin merceginden bile bakarlar,,hahahahah:=))

kizlar ben kaciyorum oglusumla biraz sekerlenelim uyumam lazim birazcik bugun iki kez uyudum,
biraz dinlenelim yine gireriz teyzeleri kendinize ve bebislere iyi bakin,,
saadetcim gelinime iyi bak,,:=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…