Kızlar merhaba herkese :)) umarım herkes iyidir.
Ceylancım, bozocum sizler nasılsınız?
Dün akşam bebek mevlütümüzde dağıtılmak üzere 100 adet yemeni aldım kızlar bizde adettendir sizlerinde böyle adetleri var mı? Birde 75 adet bebek şekeri yapmıştım ikisini birden vericez.
Kızlar merhaba herkese :)) umarım herkes iyidir.
Ceylancım, bozocum sizler nasılsınız?
Dün akşam bebek mevlütümüzde dağıtılmak üzere 100 adet yemeni aldım kızlar bizde adettendir sizlerinde böyle adetleri var mı? Birde 75 adet bebek şekeri yapmıştım ikisini birden vericez.
ayşecim suat bey bana tek kullanımlık bir fitil ve birde krem verdi, bende kurtulamadım bir türlü iltihaptan, neden oluyor anlamıyorum sanki o kadar titiz davrandıkça temiz ve kuru tuttukça gelip beni buluyor bilmiyorumkismile
kremin nasıl
bende krem kullanıyorum
adını hatırlamıyorum bozocum akşam bakıp yazarım, hem eşim hem ben kullanıyoruz dr öyle önerdi
iiym canım
sen nasılsın
bizde öyle adet yok olsa bile burda kimsem yok
Sevcanım iyiyiz kuzum sen nasılsın Filizcim nasıl kızcağınız büyüyüordurİyi antreman oluyordur sana.. Bizde mevlüt şekeri vardır onun yerine bebek şekeri dağıtacağız
sevcan bizde öyle bir adet yok, nasıl bildiğimiz yemenimi yoksa farklı bir işlemesi süsü vs. oluyormu
ben mevlütte bebek çikolatası dağıtıcam birde bebek şekerini magnetli yapıcam, lavantalıları mevlütte vericem hatıra olrak, şekerli olanlarıda doğumdan sonra eve gelenlere ve hastaneye gelenlere
hım ozaman aynı değil
benim kremin yanında tüp gibi bişey var 7 tane kremi içine koyuyorum
iğne gibi vajinaya sıkıyoruum
bu kremi 2.kullanışım
yok canım eşim memur değil özel sektörde iş için burdayız
Gurbet zor yaaama keşke benimde eşimin iyi bir işi olsada bende gurbette olsam. Annen ne zaman geliyor kısmetse.
hem de çok zor
bi yandanda güzel herkesten uzaktayız
annem ramazanda gelicek
ayşecim suat bey bana tek kullanımlık bir fitil ve birde krem verdi, bende kurtulamadım bir türlü iltihaptan, neden oluyor anlamıyorum sanki o kadar titiz davrandıkça temiz ve kuru tuttukça gelip beni buluyor bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım
inşllh geçer
akıntın nasıldı
neden fitil vermedi de antibiyotik verdi
cnm bende vajinal fitil kullandım kullanırken geçti ama bırakıncaa tekrar başladdı idrar yollarında bu iltihap entibiotiksiz geçmez aynen bende onu sordum dün kendime ya o kadar dikkat ediyorum ama olmasın diye nasıl ve nerden kapıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?