2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iiym canım
sen nasılsın
bizde öyle adet yok olsa bile burda kimsem yok

Sağolun kızlar teşekkür ederim.

Bulantım ilk aylardan beridir devam ediyor zaten ama çıkarmalarım azalmıştı, bu sabahta her zaman yediğim şeylerden yedim ama
galiba dediğiniz gibi son ayların etkisi olabilir.

Sevcanım iyiyiz kuzum sen nasılsın Filizcim nasıl kızcağınız büyüyüordur İyi antreman oluyordur sana.. Bizde mevlüt şekeri vardır onun yerine bebek şekeri dağıtacağız

kremin nasıl
bende krem kullanıyorum

sevcan bizde öyle bir adet yok, nasıl bildiğimiz yemenimi yoksa farklı bir işlemesi süsü vs. oluyormu

ben mevlütte bebek çikolatası dağıtıcam birde bebek şekerini magnetli yapıcam, lavantalıları mevlütte vericem hatıra olrak, şekerli olanlarıda doğumdan sonra eve gelenlere ve hastaneye gelenlere

adını hatırlamıyorum bozocum akşam bakıp yazarım, hem eşim hem ben kullanıyoruz dr öyle önerdi

hım ozaman aynı değil
benim kremin yanında tüp gibi bişey var 7 tane kremi içine koyuyorum
iğne gibi vajinaya sıkıyoruum
bu kremi 2.kullanışım

iiym canım
sen nasılsın
bizde öyle adet yok olsa bile burda kimsem yok

Canım senin annenler başka şehirde dimi geçen günde yazmışsın öyle eşin memur falan mı? yoksa oralı mı?

Sevcanım iyiyiz kuzum sen nasılsın Filizcim nasıl kızcağınız büyüyüordur İyi antreman oluyordur sana.. Bizde mevlüt şekeri vardır onun yerine bebek şekeri dağıtacağız

İyim bende canım saol... Filizde büyütmeye çalışıyor işte ne olsun yaramaz kızı. Hemde ne antreman bebeğimin küvetinide aldım akşam eşim diyoki bunları nasıl getirdin eve basbayağııı elimle yüklendim getirdim dedim :))) Banyo setide bitmiş oldu böylelikle artık eşyalarını yıkayıp ütülemeye başlarım bende :))

Evet canım bildiğimiz yemeni :) hediye poşetine koyulup veriliyor bizdede bebek şekeri yeni yeni dağıtılmaya başlandı birini veren birini vermiyor falan yada havluda verebiliyorlar kişilere herkesin görenekleri başka işte. Bende magnetli yaptım bebek şekerlerimi badem şekeride alıcam inşallah... Umarım benim bebek şekerleri de yeter. Rabbim dağıtmayı nasip etsin hepimize.

cnm bende vajinal fitil kullandım kullanırken geçti ama bırakıncaa tekrar başladdı idrar yollarında bu iltihap entibiotiksiz geçmez aynen bende onu sordum dün kendime ya o kadar dikkat ediyorum ama olmasın diye nasıl ve nerden kapıyorum bilmiyorum

geçmiş olsun canım
inşllh geçer
akıntın nasıldı
neden fitil vermedi de antibiyotik verdi

canım akıntım sarı ve kıvamlıydı fitil kullandım geçmeyince biide idrar tahlilinde baya enfeksiyon çıkınca ilaç vermek zorunda kaldı

doktor banada antibiyotik verdi 2 tane içtim sonra saatlerini kacırmaya basladım 2 gündür içmiyorum off saati kuracam unutmamak için

bende 1 ay kadar önce fitil kullandım geçti bırakınca gene oldu, bu defada dr ilaç verince dedi zaten, çok etkili bir ilaç değil bu verdiklerim diye. bakalım korkum bu iltihap yüzünden erken gelmesi

arkadaşlar tekrar mrb. arkadaşlar bebek dönmesiyle ilgili tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz. bizim ki dönmemiş döner mi

günaydın kızlar gece çok sıcaktı ter boşaldım sabah uyuyabildim allah yardımcımız olsun uyku neysede deprem olur diye korktum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…