hro daha vakit var dönebilir,
ayşecim evden yazarım ismi aklımda değil ,
buterfly ve çikolata szin kullandığınız antibiotiklerin adı ne ? benimki prefix
slm melos,
aynı şekilde sıcaklardan bunalıyorum. işyerinde rahatım klimalar var ama evde günde iki üç kere suyun altına giriyorum
canm suyun altına giriyorm daha çok hararet yaoıyo evde kilmam var korkuyom fazşla açamıyom çarpacak dye sıcakdan ziyede nem le uğraşıyoz
merhaba kızlar
arkadaşlar merhaba..nasılsınız? doğumlar yaklaşıyor,heyecan artmaya başladı öyle değilmi..bende nasipse eylül annesi olacağım..ama normal doğumdan korkuyorum..sezeyan düşünüyorum,hoş ben ondanda korkuyorumda bakalım ne olacak..
kızlar sizlere bir sorun olacak bilgisi olan varmıdır? ben bebeğim doğduktan 20 gün sonra eşimle izne gitmeyi planlıyorum..doğuda görevliyiz ve burada çok bunaldık..doğumdan sonrada çıkamazsak patlıcaz artık..bu esnada uzun bir yolculuk var tabiki,,koca bir türkiye geçicez..bi uçtayız çünkü..acaba diyorum beişim hasta olurmu bu izin sırasında..?
merhaba canm nasılsın bebebişin nasıl
çok şükür iyiz canım .... sende iyisindir inşllah
arkadaşlar merhaba..nasılsınız? doğumlar yaklaşıyor,heyecan artmaya başladı öyle değilmi..bende nasipse eylül annesi olacağım..ama normal doğumdan korkuyorum..sezeyan düşünüyorum,hoş ben ondanda korkuyorumda bakalım ne olacak..
kızlar sizlere bir sorun olacak bilgisi olan varmıdır? ben bebeğim doğduktan 20 gün sonra eşimle izne gitmeyi planlıyorum..doğuda görevliyiz ve burada çok bunaldık..doğumdan sonrada çıkamazsak patlıcaz artık..bu esnada uzun bir yolculuk var tabiki,,koca bir türkiye geçicez..bi uçtayız çünkü..acaba diyorum beişim hasta olurmu bu izin sırasında..?
bana göere iyiyiz canm bebeğimde iyi anasını tekmeleyip duruyo bazen ellim va ayakalarım şişiyo onon dışında çok şükür
hro bilgiler için teşekkürler, bizde o park yataktan almayı istiyorduk piyasaya göre epey fark var, önümüzdeki hafta almayı planlıyoruz, aldıklarınızı güle güle kullanın[/QU
bizde parak yatak alıcaz ama çok değişken fiyatlar bursada chico nun 475 tl dedi kraftın baktık 375 -300 arasında ebatına göre değiliyor kraftın yan ürünü varmış bayb max yanılmıyorsam şuan indirimde bi mağazada 149,99 tel fena değil aslında ama başka bi daha var oda 170 tl oda çok güzel içlerinde yatakalrı yok onlarında fiyatalrı 30-39-79 dye değişiyor 79 luk olan çok güzel .....
ama kararsızkaldık beşik konusunda kumaş olarak ve görüntü olarak cihico çok güzel gerçekten ama 170 liktende bi farkı yok açıkcası karar veremiyoruz hayılrısı artrık
Bende dün geceye kadar NTS nedir merak ediyordum
Dün dr girmemi istedi..
Yatağa yatıryosun...uçak kemeri gibi göbeğine 2 kemer bağlıyor...15-20 dk bebişin kalp sesini dinliyosun..tüm oda senle beraber duyuyo zemuszemus
dıgıdık dıgıdık diye sesleri geliyo..
sonra çıkan kağıdı dr okuyo
okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?