2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmm kızlar nasılsınız bir haftadır giremedim kk geçmişe baktım çook uzun yazılmış okuyamadım bizde iyiyiz oğlumla salı günü dra gideceğim bakalım paşamız nasıl onun dışında sıcaklarla boğuşuyom uyku yok terlemek ve sıkıntı çok

slm melos,
aynı şekilde sıcaklardan bunalıyorum. işyerinde rahatım klimalar var ama evde günde iki üç kere suyun altına giriyorum

slm melos,
aynı şekilde sıcaklardan bunalıyorum. işyerinde rahatım klimalar var ama evde günde iki üç kere suyun altına giriyorum

canm suyun altına giriyorm daha çok hararet yaoıyo evde kilmam var korkuyom fazşla açamıyom çarpacak dye sıcakdan ziyede nem le uğraşıyoz

bu arada ben bu hafta bir çok eksikleri tamamladım. eğer istanbulda iseniz ve eksik alacaksanız, bebek kıyafetleri-biberon- emzik gibi ürünler için havuzlu han, anne gecelik pijama sütyen emzirme atleti için hürriyet çarşısı, beşik-park yatak- araba için haşim işcan mükemmel arkadaşlar. bu arada park yatak almak isteyenler chicconun park yatağı normalde e bebekte ve hepsi buradada da 467 tl iken haşimişcandan 340 tlye aldım. bir de çok memnun kaldığım bir şeyi daha önereyim şahinlerin yeni emzirme atleti çıkmış. çok güzel ve sütyenli gibi. bence sütyenme gerek yok özellikle alışana kadar lohusalık dönminde. penyesi çok. tavsiye ederim güzel 15 tl. bu arada braunun ateş ölçerini almak için girdiğim bir mağazada kulaktan ateş ölçerin yanılttığı söylendi. normal koltuk altı ateş ölçeri alsan daha iyi olur dedi. emziren annenin her an elinin altında bulunması gereken göğüs pompası dedi. gece BİRDEN SÜT DÜĞÜMLENMELERİ yaşanabiliyormuş. o yüzden alışveriş listemden kulaktan ateş ölçeri çıkardım. elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum.

canm suyun altına giriyorm daha çok hararet yaoıyo evde kilmam var korkuyom fazşla açamıyom çarpacak dye sıcakdan ziyede nem le uğraşıyoz

evet canım nem % 75 civarı. bu daha çok bunaltıyor. klimanın karşısına geçmezsen çarpmaz bence canım ama hamilelikte bünye biraz hassas oluyor. işi şansa bırakmamak lazım. şurda eylüle birşey kalmadı. ağustos geçecek sonra eylül, eylül çok sıcak olmuyor diye kendimi rahatlatıyorum.
cnm benim öğle tatili şimdi. ben bir yemek yiyip geleyim.a.s.cokacimcoook

arkadaşlar merhaba..nasılsınız? doğumlar yaklaşıyor,heyecan artmaya başladı öyle değilmi..bende nasipse eylül annesi olacağım..ama normal doğumdan korkuyorum..sezeyan düşünüyorum,hoş ben ondanda korkuyorumda bakalım ne olacak..

kızlar sizlere bir sorun olacak bilgisi olan varmıdır? ben bebeğim doğduktan 20 gün sonra eşimle izne gitmeyi planlıyorum..doğuda görevliyiz ve burada çok bunaldık..doğumdan sonrada çıkamazsak patlıcaz artık..bu esnada uzun bir yolculuk var tabiki,,koca bir türkiye geçicez..bi uçtayız çünkü..acaba diyorum beişim hasta olurmu bu izin sırasında..?

canm doğumdan sonra 20 gün kısa bi süre gibi geldi bebeğin ve senin için okadar yolculuğa dayanabilirmisn doğumın ne şekilde olacak biliyomusun sezeryansa biraz zor geçer gibime geliyo buna drun karar verebilir ve senin bebeğinin sağlık durumu

20 günlük çok erken diye düşünüyorum ki sezeryanlı olacak diyorsun bence çok acele etme hem bebeğin dünyaya yeni alışıyor olacak birde şehir değişikliği onu yorar kendin içinde sıkıntı olur dikişlerin çok yeni olacak evde olman senin ve bebeğin için bence daha ii olur ben senin yerind eolsam cesaret edemezdim

hro bilgiler için teşekkürler, bizde o park yataktan almayı istiyorduk piyasaya göre epey fark var, önümüzdeki hafta almayı planlıyoruz, aldıklarınızı güle güle kullanın

bana göere iyiyiz canm bebeğimde iyi anasını tekmeleyip duruyo bazen ellim va ayakalarım şişiyo onon dışında çok şükür

kırampların oluyormu senin benim bu araalr kırampların çok sıklaştı gece uykumdan 1kaç kez kalkıyorum acıyla kalsiyum ilacını günde 3e çıkardı bu sebebpten dolayı ama yinede kramp olıuyor ...

tuzlu ile aran nasıl tuz çık fazla yeme gecede soluna yat

figan benimde öyle bir durumum olabilir. ama onu şimdiden düşünmüyorum. bebeğin sağlıklı olursa ve sende iyi olursan birşey olmaz. sana tavsiyem uçak yolcuğu düşün iki saatten bişey olmaz. ancak araba ya da otobüs olursa bebişde sende hastalanabilirsin

hımm.korkulacak bişi yokmuş.teşkr ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…