türkiye den 1 saat geri canım
saadet canim cok guldum ahhahah:=)) he yau hemen siteler kurulur,yada yangin cikar,
aynen burasida oyle bak ki yagmur bak ki kar bakkine gunes,gecen yil 9,ayin 15de burda kar basladi herkez inanamadi tr,dekiler kameradan gorduler sok oldular bruasida oyle,YAGMURLAR ULKESI:=(((optm canim,,cikayim dedikce kaldim hahahha:=))
kızlar dişim çok fena saadetciğim özelile sana soruyom sabaha kadar dayanmam iin ne yapmalıyım dra gitsem ne yapar sana morfin yaptımı
kızlar dişim çok fena saadetciğim özelile sana soruyom sabaha kadar dayanmam iin ne yapmalıyım dra gitsem ne yapar sana morfin yaptımı
bu arada morfin değilmiş o anestezik madde meloş merak etme..
meloscugum gecmis olsun bana morfin yapti uyustum icini temizledi ama siyah dolgu koymadi hamile oldugum icin beyaz zararsiz dolgu koydu gecici 6 ay sorna falan dusuyo hatta sordum siyah dolgunun icindeki madde zararli hamile oldugun icin dedi onu koymadi bende iki is olduguna uzuldum ama zararli olmasindansa sorun olmasin iki is olsun dedim canim cok agriyosa istersen bir paracetomal al hamileler icin agri kesici hic bir zarari yok esimin ablasida hemsire her kullandigimda sorun olmaz diyo bu agri kesici icin olmazsa git cekmen senin icin daha koyu ben iki disime dolgu yaptirdim hamileeikte biliyosun cok uzuldum gecmis olsun canim ya haber var bize..
saadetciğim burası türkiye nasıl yaparlar bilm,iyom ama ğrıda çok fena çok zok luyo
bana da geçici dolgu koydu iğne yapıp geçen hafta. pazar günü de kalıcı koyacak..
röntgenlik durumum yok sadece dolgu koyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?