2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemsom Mestitosh nasilsin umarim iyisndir,
oglusun nasil keremim umarim ikinizde iyisinizdir ,,ayy simdikte cikasim gelmyior topikten hahahaha
am bel agrisindan oluyorum ,,
kendine iyi bak canim sevgilerle umarim yine denk gelirim,iyi geceler,,

saadet canim cok guldum ahhahah:=)) he yau hemen siteler kurulur,yada yangin cikar,
aynen burasida oyle bak ki yagmur bak ki kar bakkine gunes,gecen yil 9,ayin 15de burda kar basladi herkez inanamadi tr,dekiler kameradan gorduler sok oldular bruasida oyle,YAGMURLAR ULKESI:=(((optm canim,,cikayim dedikce kaldim hahahha:=))

oyle ama turkiyede ormanlari katledip site kuruyolar burda iki ev var on tarla var inekler falan gorsen nehir falan yusuyoruz bazen simle ayaklarim usuyo eism diyki ben kucukken yuzuyodum burda arazi arazi orman yesillik cok fazla ilk zaman cok dinlendiriyodu beni simdi istanbuldan sorna cok bos geliyo sikiliyorum :) ama nerde 5 ev var orda bar var diyorumki bune ya esimin ailesinin evinin kuruldugu yer ufak bir yer herkes herkesi taniyo yani toplam 100 ev falan 5 tane bar var :):)

kızlar dişim çok fena saadetciğim özelile sana soruyom sabaha kadar dayanmam iin ne yapmalıyım dra gitsem ne yapar sana morfin yaptımı

kızlar dişim çok fena saadetciğim özelile sana soruyom sabaha kadar dayanmam iin ne yapmalıyım dra gitsem ne yapar sana morfin yaptımı

meloscugum gecmis olsun bana morfin yapti uyustum icini temizledi ama siyah dolgu koymadi hamile oldugum icin beyaz zararsiz dolgu koydu gecici 6 ay sorna falan dusuyo hatta sordum siyah dolgunun icindeki madde zararli hamile oldugun icin dedi onu koymadi bende iki is olduguna uzuldum ama zararli olmasindansa sorun olmasin iki is olsun dedim canim cok agriyosa istersen bir paracetomal al hamileler icin agri kesici hic bir zarari yok esimin ablasida hemsire her kullandigimda sorun olmaz diyo bu agri kesici icin olmazsa git cekmen senin icin daha koyu ben iki disime dolgu yaptirdim hamileeikte biliyosun cok uzuldum gecmis olsun canim ya haber var bize..

merhaba elif.simsek. gebelerde kanal tedavisi yapmaya gerek duyduğumuzda dişin sinirlerini alıp içine gebelik bitene kadar belirli aralıklarla değiştirilecek bir ilaç koyarız ve ilaç sürekli değişeceği, röntgen çekilemediği için tedavi tamamlanamayacağı için de geçici dolgu yaparız (yani geçic dolgu yapmamızın nedeni röntgen çekemediğimiz için tedaviyi gebelik boyunca tamamlayamamamızdır). dolayısıyla büyük bir olasılıkla doktorun dişinin köklerine ilaç koymuş ve bu yüzden geçici dolgu yapmış. gebeliğin bittiği için artık tekrar gitmeli, röntgen çektirerek tedavini tamamlatmalı ve kesinlikle kalıcı dolgunu yaptırmalısın. daha fazla ihmal edersen dişini kaybedebilirsin. geçmiş olsun...

canim bak internettende arastirdim gecici dolgu diyorlar 6 ay sonra falan dusuyo yada sen gidiyosun bu arada disini kaybetmiyo acinda olmuyo ..

bu arada morfin değilmiş o anestezik madde meloş merak etme..

bana igne ile vurdualr ama zaten onceden kac aylik hamile oldugumu sordu gecici dolgu yapicagiz aci olmicak ayrica disini kaybetmiceksin kotuye gitmicek bebek gelince gel kalici dolgu ile degistirelim dedi bende tamam dedim ignemi oldum hic ama hic acimadi temizledi beyaz bir ilac koydu donuyo dolgu maddesiu kalk dedi topu topu 15 dakika surdu canim agri cektigine degmez..

eşim gitti nöbetçi ezzanden minoset aldı dişçimi aradım o önerdi yarım druma gideceğim o git derse dişçiye gideceğim gitme derse dayanılmaz bi ağrı doğum sancısndan daha kötü

bana da geçici dolgu koydu iğne yapıp geçen hafta. pazar günü de kalıcı koyacak..
röntgenlik durumum yok sadece dolgu koyacak

ben vitamin dışında hiçbir ilaç içmediğim için 8 aydır, ağrı kesici almayı tercih etmedim. dolgu yaptırdım.

saadetciğim burası türkiye nasıl yaparlar bilm,iyom ama ğrıda çok fena çok zok luyo

saadetciğim burası türkiye nasıl yaparlar bilm,iyom ama ğrıda çok fena çok zok luyo

aynidir canim bir cok arkaadsimiz gitti hamile oldugun zaten foruyo agriyi durduracak hafif bir islem yapar sana en azindan aci cekmezsin zaten cok komplike filmlik kanal tedavilik islemler yapmiyolar benim iki altli ustlu kirilmisti acimda yoktu sirf bu ayalrda agrim olmasin onceden bakiyim caresine diye gittim cidden 15 dakina incecik igne uyusturdu temizledi beyaz ilac koydu dolgu bebekten sorna gel kalici dolgu koyicaz kontrole dicez bu arada disin kotuye gitmez agri sanbci olmaz dedi canim ya dis agrisi cok zor allah kolaylik versin sana cok gecmis olsun cok uzuldum..

bana da geçici dolgu koydu iğne yapıp geçen hafta. pazar günü de kalıcı koyacak..
röntgenlik durumum yok sadece dolgu koyacak

bana kalici koymadi ya iki is lucak bende cok korkarim ama siyah dolgunun icindeki amdde bebege zararli hamilelerde yapmiyoruz dedi temizledi beyaz ilac koydu gecici dolgu maddesi bebekten sorna gel dedi birde o kadar ufak kiriklarki agrim sancim falan hic yoktu yinede kalici yapmadi 6 ay falan gider bu bebek gelince gel geri dedi ama o kadar korktuguma degmedi doktorum eli cok hafifti hic acimadi ben ahhhhhhhhh deidkce aciyomu diye soirdu yok daha degil dedim adamda yazik bikti benden :):)

yine sag tarafim deliniyo sirtima vuruyo allahim yarabbim ya esime canim yandikca ben vazgectim bebek istemiyorum yapamam ben vazgectim diyorum esim gec kaldin bu karari vermekte diyo ama cok canim yaniyo coook simdi canimi yakiyo buyucek yine yakicak ne anladim ben bu isten olan hep bana olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…