valla bilmiyorum saadetcim amalgam mı koyacak pazar günü
sorarım gidincebilmiyorumkismile
Lil@ bende umreden özel hurma ve zemzem getirdim dolapta bekliyor..
sen nasıl kullanacaksın..özel bi yöntem varmı
bide:
Efendimiz bebekler doğar doğmaz ağzına hurma verdirtiyormuşş...
O fırsatı bulamam belki ben eyvahedigeldismile
günaydın kızlaaar :)
çikolatacım kolay gelsin huzurla yaşayın yeni yuvanızda...
meloşcum geçmiş olsun her bebek anneden bir diş götütür derlerdi demek doğruymuş.
bozoom ben eskiden öğleden sonra 2-3 gibi uyanırdım şimdi nerdeee sabahın 5inde gözlerimi açıyorum...hemde dinç bir şekilde...
angelcim Allahım gönlüne göre versin inşallah yeni bebek yeni ev.
tamamlanır inşallah yeni yaşamınız orada sürer...
gunaydin canim:=) gecmisolsun,ayy ben 9haftalik hamileyken cektirdim.ama 3hafta dolgu tedavi gordum:=(((burda kadin dr, izin vermedi ama dis dr,sonunda mecburen cekti hemd eiki idsimi cekti:=(((gecmis olsun bence cektir kurtul,disimi tek basima cektirdim tek basimada eve geldim cesaret birazcik:=))kızlar dişim çok fena saadetciğim özelile sana soruyom sabaha kadar dayanmam iin ne yapmalıyım dra gitsem ne yapar sana morfin yaptımı
gunaydin canimmmm guzel hafta sonlari diliyorum,,,,ilk günaydın benden olsun
günaydınnnnnnnn
uyku tutmadı bu sabah
cikolatam canim gunaydin,,günaydınnnn bugün çokk işimiz var malum taşınıcaz, önce kızımla ve oğlumla güzel bir kahvaltı yapayım sonra işlere başlıcam görüşürüz
günaydın kızlar kolay gelsin çikolata benimde taşınma işim var inşallah evim biterde biran önce taşinırım bebegimi yeni evimde dourmak istiyorum
günaydın kızlar ...
Valla artık uykuya mı doyduk ne hakikaten erken kalkıyoruz ki ahsen bende öyleyim 12 den önce uyanmayan k ilk günlerimde 3 lere kadar uyuduğumu bilirdim ama şimdi cin ali gibiyim ... gerçi bebek geldikten sonra hasret kalıcaz uykuya yine ama olsunn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?