2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde dişim kırılmıştı, hemen temizletip dolgu koyduruyum diye gittim, diş etlerin mahvolmuş hamilelik gingiviti olmuşsun dedi, diş etlerimi tedavi etti, şimdi kanamalarım var ama çok az günde 3 kez fırçalamama rağmen.kırılan dişimede geçici dolgu koydu sonra normal dolgu koydu, hiç iğne vs bişiy yapmadan.bebeğe zararı olurmu dedim, çürüğün mikrobu bebeğe daha çok zarar verir dedi.küçük bi çürüğüm daha var, onu yaptırcam bu ara.bence hiç durma git hemen yaptır

hepinize normal dolgu koymus bana icindeki madde zararli siyah kalici dolgu koyamam bebekten sonra gel dedi birde iki dis icin gittim iki ayri doktorda ayni seyi soyledi

Hamile bayanlarda amalgam kullanımı, amalgam dolgulardan civa açığa çıkarıldığının anlaşılması ve civanın konjenital anomalilere neden olduğunun bilinmesi nedeniyle tartışmalıdır.

Son çalışmalar amalgamdan salınan civa buharı miktarının toksik seviyenin oldukça altında olduğunu doğrulamaktadır.Bu miktarın zararlı etki oluşturmayacağı anlaşılmıştır.

Ancak amalgam kullanımı ve doğum defektleri veya ölüm doğum arasında bağlantı olduğuna dair herhangi bir kanıt olmasada dişhekimlerinin amalgamları dikkatli şekilde kullanması veya ağızdan uzaklaştırması önerilir.

bu yaziyi buldum kalici dolgudaki civadan dolayi burda kullanmiyorlar hamilelerde ..

valla bilmiyorum saadetcim amalgam mı koyacak pazar günü
sorarım gidincebilmiyorumkismile

sor canim gerci doktor zararli bir sey yapmaz herhalde belkide bunalr pimpiriklidir bu konuda bana civa var dedielr icinde kalici dolgunun hamilelerde onerilmiyo yapmiyoruz simdi baktyim internettede biraz tereddut var yapip yapmamakta bende iki is olmasin dedim ama yapmadi bebekten sonra yine yolumuz doktora dusecek :)

ayy sol göğsümün altı yine sızım sızım sızlıyo. yatayım ben hepinize tatlı rüyalar anneleropuyorumnanaktan

günaydınnnn bugün çokk işimiz var malum taşınıcaz, önce kızımla ve oğlumla güzel bir kahvaltı yapayım sonra işlere başlıcam görüşürüz

günaydın kızlar kolay gelsin çikolata benimde taşınma işim var inşallah evim biterde biran önce taşinırım bebegimi yeni evimde dourmak istiyorum

günaydın kızlar birazdan dra gideceğim sonra dr izn verirrse dişçiye gideceğim bu gece eşim nöbetci azne aradı bana minoset bulmak içn kontroluma 2 gün vardı olsun pşam ne alemde bakalım büyümüşmü doğmuda kunuşacağım bugün

canım benim yanımda kim olacaksa artık sanırım ablam olur o bebek geldiğinde çaktırmadan halledeek.
bu tür şeyler hastanelerde hoş karşılanmazmış onun için kimseye göstermeden hurmayı ikiye bölüp azıcık bebeğin dudaklarına değdireceğiz.
suyunuda bi damlacık ağzına damlatacağız.
ha baktın gördün olmadı eve gelince yaparız ama yapıcam ben :)

günaydın kızlaaar :)
çikolatacım kolay gelsin huzurla yaşayın yeni yuvanızda...
meloşcum geçmiş olsun her bebek anneden bir diş götütür derlerdi demek doğruymuş.
bozoom ben eskiden öğleden sonra 2-3 gibi uyanırdım şimdi nerdeee sabahın 5inde gözlerimi açıyorum...hemde dinç bir şekilde...
angelcim Allahım gönlüne göre versin inşallah yeni bebek yeni ev.
tamamlanır inşallah yeni yaşamınız orada sürer...

saol canım benim Allahım herkesin gönlüne göre versin

kızlar dişim çok fena saadetciğim özelile sana soruyom sabaha kadar dayanmam iin ne yapmalıyım dra gitsem ne yapar sana morfin yaptımı
gunaydin canim:=) gecmisolsun,ayy ben 9haftalik hamileyken cektirdim.ama 3hafta dolgu tedavi gordum:=(((burda kadin dr, izin vermedi ama dis dr,sonunda mecburen cekti hemd eiki idsimi cekti:=(((gecmis olsun bence cektir kurtul,disimi tek basima cektirdim tek basimada eve geldim cesaret birazcik:=))
ilk günaydın benden olsun
günaydınnnnnnnn
uyku tutmadı bu sabah
gunaydin canimmmm guzel hafta sonlari diliyorum,,,,
bozo canim hic uyku tutmamis dun aksam beri dinlenemedin sanirsam ama sicakalr normal,ins hafta sonu iyi uyur dinlenirsin,
günaydınnnn bugün çokk işimiz var malum taşınıcaz, önce kızımla ve oğlumla güzel bir kahvaltı yapayım sonra işlere başlıcam görüşürüz
cikolatam canim gunaydin,,
afiyetler olsun,Allahim yeni evinde saglik nese huzululuk mutluk versin:=))gozun aydin olsun,
günaydın kızlar kolay gelsin çikolata benimde taşınma işim var inşallah evim biterde biran önce taşinırım bebegimi yeni evimde dourmak istiyorum

Angel canim gunaydin
hadi darisi senin basina amin,,insallah goz acip kapayana kadar yerlesmis olursun,,aminn

günaydın kızlar ...

Valla artık uykuya mı doyduk ne hakikaten erken kalkıyoruz ki ahsen bende öyleyim 12 den önce uyanmayan k ilk günlerimde 3 lere kadar uyuduğumu bilirdim ama şimdi cin ali gibiyim ... gerçi bebek geldikten sonra hasret kalıcaz uykuya yine ama olsunn ...

lila canim gunaydin,
Allahim gonlune gore nasip eylesin amin,
ruzgarima Allahim saglik sihat versin amin,insallah zemzem suyunu ilk tadmayi nasip eyler amin,,

kizlar dun bir uyudum az evvel uyandim,
kocacigim gitmis temizlikci bayanda evi temizliyor:=))
bugun guzel bir kahvalti yapayim:=)) dun cok yoruldum ama halen halsizim ayy bel agrisi beni oldurdu:=(((
yoruldum mu oyle oluyor yaa:.(

gunaydin canim
vallahi ben sadece tatillerde oyle gec uyuyordum ve uyaniyordum:=((
ben benim kizim dogdu artik sabah 5-yada 6 somra kahvalti is i okul ev derken aksam en gec 22uyku:=(( ianki cocuk degistiriyor burda ana okula mecburi 2,5bucuk yasinda basliyorlar iste ozaman uyku hayatin bitiyor:=))kizim buyudu tek gidiyor ama bebek dogdu yine baa don:=(( mecbur:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…