2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemso uykusuzluk bebegide huzursuz yapiyor
sicak tan bende uyuyamamistim ama bu iki gundur guzel uyuyorum yagmur ygaiyor serin hava:=)kesket tr,dede ygasa ama imkansiz gibi:=)aman sabir az kaldii

hadi kızlar öptüm sizi. kısmet canım seni de çok öpüyorum. daha sonra tekrar girerrim. kendinize iyi bakın...

bu gece bi tek wc ye kalktım nasıl olduysa uyudum
sabahda geri yattım biraz önce kalktım

kızlar drama gittim dişim içn izn istedim erken doğumu tetikliyo dedi bende çok ağrıyo dedim çok kısa bi işlem yapılsın onu bile ismiyorm dedi diş için 6 yada uygunmuş ağrı kesiciyi bile önermedi minoset içsem dedim bebğin ciğerlerine giden damarları tıkıyo dedi çok meçbur kalırsn 1 yada 2 iç dedi

paniklemiyorum canım Allahın izniyle herşey çok güzel olacak hep beraber dua edecez doğuma yada sezeryana girenlere sen ne durumdasın hayatım

hanımlar günaydın demeden daldım bu arada pardon :))

hurma ve zemzemden bahsetmişsiniz annem umreden yeni geldi zaten bebişimin payını ayırdım
doktorlar hemşireler ters karşılamaz merak etmeyin onlar alışkınmış bu duruma :)
hatta bize verin biz doğduktan sonra hemen süreriz damağına diyolarmış
ama yok ben annem yapsın istiyorum bide sürme geldi onu azcık sürerim gözünün kenarıda oda sünnet

günaydın eylül anneleri,
bende bu gece 4 kere uyandım. 11 de uyandım geçmişi okuyup ancak geldim. iyi hafta sonları herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…