Ne kadar çok Bursa'lı anne var aramızda :) Eskişehir'li hiç yok mu? Ben de doğuma belki Bursa'ya geleceğim.. Bursa'lı anne olabilirim :) Her şey buradaki acıbademin doğumuma kadar bitip bitmemesine bağlı. bitmezse oradayım :)
Ne kadar çok Bursa'lı anne var aramızda :) Eskişehir'li hiç yok mu? Ben de doğuma belki Bursa'ya geleceğim.. Bursa'lı anne olabilirim :) Her şey buradaki acıbademin doğumuma kadar bitip bitmemesine bağlı. bitmezse oradayım :)
ayy valla sende haklısın ama valla herşey dozunda güzeldir inan kavruluyoz çok sıcak gündüz dışarı çıkmak akıl karı değil gece desen uyku yok valla accık serinlese ne güzel olur yaaa ...sicak sicak diyorsunuz bende bu gun gunesin yuzunu gordum hic yagmur yagmadi ama cokta sicak degildi mutlu oldum valla ins hafta sonuda yagmur yagmaz hic :) mopshy ozlettin kendini iyi olmana sevindim..
iyi aksamlar ceylan cigim ,,nasilsiniz ,..Günaydınlar Ağustosun ve Eylülün En Güzel AnneleriiiiiiiiŞeniz
Yine bunaltıcı sıcaklardan merhaba uyku artık haram bizlere valla Dün dedimki;Bir anönce doğursamda oğlum için uykusuz kalıyım bari evde boşu boşuna yalnız gezmem :))
ayy canim benim masallahayy kısmetcim ya bende geçen seni düşündüm neden gelmiyor diye hastanede falan kalmışsın şimdi nasıl durumun erken doğum tehliken varmı
ben iyiyiym ccanım bebeişim 2,600 oldu sanırım 4 hafta sonra yatarım ameliyat masasına
çokkkkk sıcakkk nefes alınmıyorrr
geçsin artık şu zaman
kizlar ben cikiyorum bel agrisindan duramiyorum,,ya uzaniyorum olmuyor oturuyorum olmuyor cok yoruldum bugun cok,IYI GECELER GUZEL UYKULAR DILERIM GUZEL UYURSUNUZ:::sicak biliyorum uyku vermez,,sevgiyle esen kalin kizlar ins bu agrilarimla uyurum yaa
kismet almanyanin saati turkiye ile aynimi ? burda turkiye ile arada iki saat var ..
saadet canim gunesin tadini baya yasadim ama tehlikeli diyede cok korktum:=)) ins hafta sonu sicak olur ,sizin orda, ayy burda olmasin:=)) vallahi yarinda yagmur bruda ohhh bugunde ohhh kedi kendime seviniyorum,hamile olmasaydim sinirlerim bozulurdu yagmura:=))
iyi geceler gelinime iyi bak:=))) bugun damat inin odasini yaptim yorgunluktan belim agiriyor,=(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?