2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar çok Bursa'lı anne var aramızda :) Eskişehir'li hiç yok mu? Ben de doğuma belki Bursa'ya geleceğim.. Bursa'lı anne olabilirim :) Her şey buradaki acıbademin doğumuma kadar bitip bitmemesine bağlı. bitmezse oradayım :)

2tane annemiz var
1i Made
Diğeri konu sahibi Lil@

eskişehirli annelerimiz de var lila var made var

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ben yorgun asiri bel agrisindan sancilanacam diye korkuyorum:=))
gecmise bakamadim kusura bakmayin bugun dinlenem dedim ama olmadi
denizin odasini esyalairni hazirladim besigi altini degistirme dolabi(encokta bu dolap beni mahvetti kurarken)cocuk arabasi vs,dedim erken dogar neme lazim hazir olsun,ama bel agrisina tutuldum yaa,:=(((((

CEYLAN cok cok tesekkur ederim canim ya,,canim arkadasim ozledim seni umarim denk geliriz,URASIMA iyi bak,yoksa bozusuruz:=))

sicak sicak diyorsunuz bende bu gun gunesin yuzunu gordum hic yagmur yagmadi ama cokta sicak degildi mutlu oldum valla ins hafta sonuda yagmur yagmaz hic :) mopshy ozlettin kendini iyi olmana sevindim..

sicak sicak diyorsunuz bende bu gun gunesin yuzunu gordum hic yagmur yagmadi ama cokta sicak degildi mutlu oldum valla ins hafta sonuda yagmur yagmaz hic :) mopshy ozlettin kendini iyi olmana sevindim..
ayy valla sende haklısın ama valla herşey dozunda güzeldir inan kavruluyoz çok sıcak gündüz dışarı çıkmak akıl karı değil gece desen uyku yok valla accık serinlese ne güzel olur yaaa ...

iyi aksamlar ceylan cigim ,,nasilsiniz ,..
aaa olurmu hic az kaldi ,urasim zamanli saglikli dogsun amin,vallahi dunden beri yagmur yagiyor iyiyiz biraz yoksa bizde aynen ,,kendinize iyi bakin optm,
ayy canim benim masallahcimcime ye nazar degmesin insallah,az kalmis mutlu sona oyle panikleme sakinlmaz:korkacak birsey yok sadece zamanli ve saglikli bir dogum nasip eylesin Allahim ve bunu dusun kizini kucakliyacan aniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamin ,,ya bir turlu denk gelmedik yaa:=(((
çokkkkk sıcakkk nefes alınmıyorrr
geçsin artık şu zaman

bozo canim merhaba
ayy uzuldum bi sicaklar uyku uyutmaz ki zaten:=((el bileklerine soguk su dok yada buz tut bilegine tavsiye ederim iyi gelir umarim,
hastanede yattimda sicak diye hemsire buz verdi bileklerime aa hemen iyi geldi bende,dene istersen belki etkisi olur,

arkadaslkar siz bana gunes gonderin ben size yagmur burdaki herkes yakin ulkelre tatile gidiyo gunes gormek icin ispanya portekiz ama ben tatilede gidemiyorum tum yaz deniz diye inledim gunese uzanmak kemiklerimi isitmak istiyorum ama tabi dozunda guzel cokta olsa nefes alinmaz allah size yardim etsin banada hafta sonu gunes versinde piknige gidelim

kizlar ben cikiyorum bel agrisindan duramiyorum,,ya uzaniyorum olmuyor oturuyorum olmuyor cok yoruldum bugun cok,IYI GECELER GUZEL UYKULAR DILERIM GUZEL UYURSUNUZ:::sicak biliyorum uyku vermez,,sevgiyle esen kalin kizlar ins bu agrilarimla uyurum yaa

bir ay kaldi onumuzdeki ayida atlatin arkadaslar havalar kendine gelir ins eylulde turkiye bu kadar sicak olmaz dogumdu sezeryandi hele cok bogar insani klimada carpar hasta eder ameliatli olanlara daha zor sicak allah yardimciniz olsun..

kizlar ben cikiyorum bel agrisindan duramiyorum,,ya uzaniyorum olmuyor oturuyorum olmuyor cok yoruldum bugun cok,IYI GECELER GUZEL UYKULAR DILERIM GUZEL UYURSUNUZ:::sicak biliyorum uyku vermez,,sevgiyle esen kalin kizlar ins bu agrilarimla uyurum yaa

gecmis olsun kismetcigim uzan biraz dinlen canim sen bel agrisindan ben sag kaburga agrim ve sirt agrimdan cekiyoruz allah yardimcimiz olsun gecmis olsun yine canim..

saadet canim gunesin tadini baya yasadim ama tehlikeli diyede cok korktum:=)) ins hafta sonu sicak olur ,sizin orda, ayy burda olmasin:=)) vallahi yarinda yagmur bruda ohhh bugunde ohhh kedi kendime seviniyorum,hamile olmasaydim sinirlerim bozulurdu yagmura:=))
iyi geceler gelinime iyi bak:=))) bugun damat inin odasini yaptim yorgunluktan belim agiriyor,=(((

saadet canim Allah razi olsun aynen bel agrisi kaburga olduruyor,
canim aramizda tr ile tam 1saat var:=) suanda burda saat 22,29
tr,de 23,40 olsa gerek:=)) yada 23,30 ,way ingiltere ile arasinin iki saat oldunu ilk kez ogrendim cahal kaldim,ay dogum yapam hayirlisyla gelecem gelinimide gorurum akraba cok orada:=))

yuse canim iyi aksamlar
dilerim iyisinizdir,denk gelemedik canim kendine ve bebisine iyi bak,,

cok yorma kendini kismetcigim bebek odasini yaparsin yavas yavas zamanimiz var daha :) ben oldum oalsi yagmur sevmem yagmurun hic bitmedigi ulkeye geldim eism hep yagmur var yagmur vard erdi turkiyede dinelrdim hadi ya derdim cidden 12 ay yagmur var gunes oluyo cik disari sak basliyo yagmur hic belli olmuyo guven olmuyo bunalr alismis yagmur falan dinlemiyo hepsi sokakta minilerle islanmiyolar usumuyolar olan bana oluyo :)
sabah kalkiyorum gunes oglen yagmur oglen gunes aksam yagmur gun icinde dort mevsim yasadigim oluyo tek iyi yani her yer nehir her yer yemyesil arazi diyorumki turkiyede olsa site kurarlar hemen buralara hahahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…