2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim esim yemegini yedi gitti is yerinden arkadaslari patronu bulusacak agrim var bu sefer ben gitmedim belki bir dahaki sefere evdeyim ama canim sikiliyo ya ne yapsam ne etsem :)

Kızlar birazdan evimize yemeğe KİVİ geliyor :roflol:
nasıl anlaşacaksam ......Bi sürü işim var..
okuyorum geçmiş bitmiyo...
gece KİVİ gitsin dönerim

KİVİ: yeni zelanda yerlilerine deniyomuş :roflol:

evet istanbul burdan cok tehlikeli burasi zaten ufak bir yer yani cok merkez degil herkes az cok taniyo birbirini suc orani cok ama cok dusuk ama yinede istemem aklim kalir birde bunalr cok iciyorlar yani soylari boyle iciyolar ama sarhos olmuyorlar ben 2.birada leyla oluyorum bu adamlar nasil iciyolar tik yok kadini erkegi ben yinede 20 yasindan once aksam ciksin istemem bir sey gelir basina falan aklim kalir onda normal annelik duygusu ile ins catisma yasamayiz o yillarda kesin gibi duruyo ama ins

haha yuse bilmiyordum ingilizce hocam yeni zelandaliydi hatta iki gun once atv haberde protesto icin taksimde yururken gordum kapali yasakli siteleri protesto icin taksime cikmis anlasirsin anlasirsin ing iyidir onlarin ama biraz zordur en azindan benim hocaminki zordu :)

slm kızlar nasılsınız ...

yaa ben bişi sorucam forumda bi yerde doğum hikayesi okurkenmiydi neydi hiç hatırlamıyorum bir arkadaşımız doğumdan sonra çok güzel bir sms ise sevdiklerinde duyurmuşlar o yazı çok hoşuma gitmişti ama şimdi bulamıyorum yaa hiç denk gelen oldumu ???

Doğudaki kadınlar naapsın
ardı arkasına doğuruyolar....
Demek boşa dişsiz kalmıyolarmış

Doğudaki kadınlar naapsın
ardı arkasına doğuruyolar....
Demek boşa dişsiz kalmıyolarmış

benim kiz iki dis goturdu aslinda kizlar saglam dis gitmezmis hafif problem varsa birde kalsiyum eksikligi gidiyor iiste biz farjetmiyoruz galiba az sorun olunca daha once kalsiyumda yetmeyince hafif sorunlualr gidiyo benim iki tane gitti geccici dolgu yaptirdik bakalim

Bendede kasılma var 2 gün önce dr gittik...NTS girdim
sorun yok rahim huzursuz dedi

Magnezyum iç oznur o durumlarda

Angeloss ayşe.20 bahsetmişti burada ...iyi hatırlıyorum..kendine mesaj geldiğini söylemişti..
Ayşenin geçmişine bak istersen...hastanenin hizmeti olduğunu söylemişti..
eğer aradığıın buysa

yuse ben yokum facede. üye olmak istemiyorum. güvenlik açısından

HRO benim 2 tane facebook üyeliğim var..
1i gerçek adımla...... gerçek çevrem eşim kardeşim kayıtlı
1tanede bu site için......... bu nickimle açtım..
sende öyle yapabilirsin
gerçek adınla açma... güvenlik sorunun varsa

Bende sevmiyorum o siteyi...sanki insanların özelini öğrenmek için devletlerin gizli servisleri hazırlamışş gibi geliyor

selam kızlar nasılsınızzz.biz sıcaklardan maffolmuş durumdayız.bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyırummmmmm gerçekten...........çok zorrrrmuşş

melek annesine gitmişti galiba

mopsy de yok kaç gündür

Kızlar bende merak ettim mopsy..
(3 dk) önce facebookta görünce sevindim demek iyiyimiş
Arkadaşlar merak ediyo bi uğra istersen dedim..
merak edecek bişi yok yani :Saruboceq:

kızlar benım facedeki gerçek hesabım..eş dost akraba herkez var..bide burdan eylül anaları..bi sorun yaşamadım şimdilik çok şükür.sizden allah razı olsun:)

Kızlar bende merak ettim mopsy..
(3 dk) önce facebookta görünce sevindim demek iyiyimiş
Arkadaşlar merak ediyo bi uğra istersen dedim..
merak edecek bişi yok yani :Saruboceq:

beni merak etmişsiniz sağolun kızlar...dün kayınvalidemdeydim..orda kaldık falan...
sabah alışveriş yaptım öğlen yemektede arkadaşla buluştuk eve gelinede 2 saat uyudum dinlendim falan...iyiyiz çok sükür ama ben çok zorlanmaya başladım sıcaklardan maffoluyorum kızlar..çok rahatsızsızım gerçekten...son 1 ayda hayırlısıyla geçseydiii

selam kızlar nasılsınızzz.biz sıcaklardan maffolmuş durumdayız.bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyırummmmmm gerçekten...........çok zorrrrmuşş

Sen benden erken davranmışsın ..ben gecikmişim kaydirigubbakcemile5

Angeloss ayşe.20 bahsetmişti burada ...iyi hatırlıyorum..kendine mesaj geldiğini söylemişti..
Ayşenin geçmişine bak istersen...hastanenin hizmeti olduğunu söylemişti..
eğer aradığıın buysa

ayyy canım çok sağol ya hemen bakıyorum umarım bulabilirim eşime bahsetmiştim aklımda kaldığı kadarı ile onunda çok hoşuna gitmişti bizde oğumdan sonra toplu mesajla duyurmak istiyoruz herkese bakalım bulabilecekmiyim o mesajı sağol

kızlar ilerde lazım olacak sanırım..
emzirme yöntemleri hk bilgi vermiş başka bi topikte bi hemşire arkadaş

mopsy sende Bursa'dansın değil mi? valla dediğin gibi sıcaklık çok yüksek resmen eriyorum geceleri uyu yok evn içinde gulyabani gibi geziyom yada yatakta sabaha kadar oturuyom saba serinleyince uykuya dalıyom valla kavruldu ne etçezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…