evet haklısın, senin bebiş kültür farkı nedeniyle bağımsızlık duygusunu daha erken isteyebilir. ama daha güvenli olma konusuna da katılıyorum. daha az tehlike var, istanbulda hırlısı, hırsızı, delisi, sapığı çok var.
Kızlar birazdan evimize yemeğe KİVİ geliyor :roflol:
nasıl anlaşacaksam ......Bi sürü işim var..
okuyorum geçmiş bitmiyo...
gece KİVİ gitsin dönerim
KİVİ: yeni zelanda yerlilerine deniyomuş :roflol:
canm şuan geçti arada bi zokluyo ama feleğimi şaşırıymyetrince kalsiyumda alıyorm şurda 40günüm kaldı biraz daha dayansa ne olu doğumdan sonra bakarm icabına erkek çocuk anneden 4 diş götürürmüş öle duydm aca daha kemikli oldukları içinmi ki
Doğudaki kadınlar naapsın
ardı arkasına doğuruyolar....
Demek boşa dişsiz kalmıyolarmış
yaa bişey sorcamm sizde de kasılma çokk muu ?? yanii ağrı falan yok ama ara ara göbüşün bi tarafı taşş gibi oluyoo sakıncalı bi durumm muu acaba normal mii ? bilen varmıı? dr randevum salıyaa dahaa..aramakta istemiyorumm kadın tatildeymiş rahatsız etmeyeyimm dedimm ..
slm kızlar nasılsınız ...
yaa ben bişi sorucam forumda bi yerde doğum hikayesi okurkenmiydi neydi hiç hatırlamıyorum bir arkadaşımız doğumdan sonra çok güzel bir sms ise sevdiklerinde duyurmuşlar o yazı çok hoşuma gitmişti ama şimdi bulamıyorum yaa hiç denk gelen oldumu ???
yuse ben yokum facede. üye olmak istemiyorum. güvenlik açısından
melek annesine gitmişti galiba
mopsy de yok kaç gündür
Kızlar bende merak ettim mopsy..
(3 dk) önce facebookta görünce sevindim demek iyiyimiş
Arkadaşlar merak ediyo bi uğra istersen dedim..
merak edecek bişi yok yani :Saruboceq:
selam kızlar nasılsınızzz.biz sıcaklardan maffolmuş durumdayız.bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyırummmmmm gerçekten...........çok zorrrrmuşş
Angeloss ayşe.20 bahsetmişti burada ...iyi hatırlıyorum..kendine mesaj geldiğini söylemişti..
Ayşenin geçmişine bak istersen...hastanenin hizmeti olduğunu söylemişti..
eğer aradığıın buysa
kızlar bebeklerin uyku düzenini oluşturmak lazım. emip doyduğundan eminseniz memeyi çıkarıp yatırın.dayanması zor olur tahmin edebiliyorum biraz ağlayıp uyuyacaktır. dr.lar derlerki size yalancı emzik muamelesi yapmasına izin vermeyin. eğer çok ağlarsa ki genelde bikaç dakika sonra susup uykuya dalacaklardır. ha sizin memenizi ağzında tutmuş ha yalancı emziği.ki sizin için daha zararlı sürekli nemli kaldığı için meme ucuuz hasasslaşır. beşiğine yatırırken yüzüne ve yanağına bişey değmemesine dikkat edin (battaniyesi,pikesi,eli,kolu,eldiveni..) bunlar onu uyarır emmek ister ağlar. mümkünse yan yatırın yüzünü açın biraz bekleyin. sessiz bir ortam sağlayın.çok ağlarsa kucağınıza alın ama giyinikken göğsünüze dik olarak yatırın.başını yan çevirip gerdanınıza getirin.sırtını sıvazlar gibi yapın ama boynuzu emmeye çalışmasına izin vermeyecek şekilde tutun. o sizin kokunuzu alıp kalp atışınızla rahatlayıp uyuyacaktır.
selam kızlar nasılsınızzz.biz sıcaklardan maffolmuş durumdayız.bu son 1 ay nasıl geçecek bilmiyırummmmmm gerçekten...........çok zorrrrmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?