2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada bebeğim 2400 olmuş doğum pozisyonunu almış 37 haftda doğumu konuşacağz
masallah canim,Allahim tamamina erdirsin amin,
paniklemiyorum canım Allahın izniyle herşey çok güzel olacak hep beraber dua edecez doğuma yada sezeryana girenlere sen ne durumdasın hayatım

oy oyy canim kimleri goruyourm ama yine denk gelemdik:=) ay bugun sutumde bir hantallik gitmedi daha ya:=((
canim cok sukur cok iyim hafif agrim var ama buna sukur,,sevgilerle esen kalll

kizlar ben iki bir giirp cikiyorum ya bayilacam sanki ne yesem agirlik cokuyor bunaltiyor beni:=))
bugun kendime izin verdim yataktan cikmiyacam:=)))) keyf yapacam oglusumla:=))

bizimde kontrolümüz dündü, oğlum yüzüstü yatmış yüzünü hiç göremedik, bol bol kaburgalarını saydık.1690 gr olmuş, herşeyi normal dedi.zaten artık bu haftalardan sonra yeni gelişen bir organı yok, kilo alacak.su ve kanama gelmemesine birde hareketlerine dikkat dedi.günde en az 10-15 kez hissetmek gerekiyomuş.

maşallah bebişine bende pazartesi gidicem bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum 1 aydır görmüyorum bebişimiii

gunaydin kizlar benide uyku tutmadi adami uyandiurmaya calistim yok uyuyo ben kalktim klube geldim nasilsiniz ? kizlar hurma demissiniz ben burda kolay bulabiliyorum hurma arab marketleri var birde kiz akrdesim hoster surekli arabistana ucuyo kizin hic sansi yok ondan isteri getirir bana ama ben hurma sevmem ya en son 5 sene once bir tane ramazanda oruc tutarken yemistim galiba :):)

cikolata canim kendini cokta yorma yavas yavas yardim et sen uzaktan bak yorulup agri yapma kendine yeni evinde cocuklarinla esinle huzurla bir omur boyu yasa insallah yeni evinde hersey gonlunce olsun :)

melos masallah bebeginin kilosuna biz 32.hafta 33/haftadan gun aldik 2 kg yuz buyuyoruz bizde :):)
melos canim disin naisl oldu agri yaptimi gece boyu aklim sende kaldi ins iyidir biraz daha dis acisi cok ama cok fecidir kabir azabi gibi derler allah yardim etsin canim gecmis olsun yeniden ..

bu gun yine alisveris gunu yuppiiiii hafta sonu ayrica dun esim eve gec geldi bu ne demek bu gun benim gunum demek sinirli bakiyorum biraz dahada alttan aliyo alisveris yapicam yine aliyorum aliyorum 38 bedeb eski bedenim ins sonra sorun cikmaz :):)

yuse canim iyi aksamlar
dilerim iyisinizdir,denk gelemedik canim kendine ve bebisine iyi bak,,
İyiyiz kısmetim..şükür..
Bugün kimseler olmaz..hafta sonu ya..
Bende dışarı çıkim...sosyeteye falan...bişiler alim

Sonrada kuaför
Akşama şirket yemeği varmış...süslenmem lazım..

saadetciğim saol minoset aldım gece uyumuşum şuanda ağrım yok druma gittm ona danışıyım diye oda çok sıck bakmadı dişciye gitmeme erken doğmu sebebiyet veriyo çok meçbur kalırsn dayanamazsan tanıdk bi dra git 10 dakikalık bi işlemla halletsn dediağrı ksici ilç vs hiç bişey içmeme izn vermedi ağrı kesiciler bebeğin ciğerlerine giden damarlaı tıkıyomuş bu aylar tehlikeli dedi

canim dikkat et kendine cok fazlada sanci cekip doktora gitmemezlik yapma oda zararli bebege yani discide sonucta hamile oldugunu bildiginden zararli bir islem yapmaz tabiki hic bir doktor onermiyor ama aci cekmekte bebegi rahatsiz eder valla bebeklerden dissiz kaldik cok gecmis olsun canim dis acisi kabir azabi derler allah yardimcin olsun..

slm kızlar.nasılsınız...
Geçmiş olsun meloşcum.Diş ağrısı zor valla Allah sabır versin...
Bugün burda bir toz bir rüzgar allah hayretsin.Keşke yağmur yağsada serinlesek.toz olduğu için camları kapattım evde yalnız yalnız oturuyorum.Eşimde geldiğinin 2. günü beni sattıalsanaalsanasmile Arkadaşıyla şehir dışına çıktı.Akşam dönecek ama kimbilir kaçta..alsanaalsanasmile
Geceden beri karnımın alt kısmı ağrıyor ne yapsam bilmiyorum.Bende sürekli uyudum zaten gecede uyanıp duruyordummirmirmirmir

İpek dr sana magnezyum vermedimi
hemen kalk ondan iç..rahatlatır

Benim eşimde yurt dışından gelen kivileri gezdiriyo bugün
beni eve bıraktı...
dün sabah 5 de test için gittiler...bugünde gezecekler..tamam çok çalışıyo ama bende evde sıkıldım..
neyse akşama yemek var süslenmim en iyisi

Ay dünden beri adamlarla dalga geçiyorum KİVİ diye ... :roflol:
adamların ırkının adı oymuş ben demiyorum ki :kedi:
hem onlarda bize HİNDİ diyo ama dimi klava:

Zaten dün yemeğe gelcem dedi KİVİ..boşa uğraştırdı gelmedi

Magnezyumum var ama tadı berbat.İçecem artık napalım

Kim bu kiviler yakaydirigubbakcemile3 Ne garipmiş ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…