masallah canim,Allahim tamamina erdirsin amin,bu arada bebeğim 2400 olmuş doğum pozisyonunu almış 37 haftda doğumu konuşacağz
paniklemiyorum canım Allahın izniyle herşey çok güzel olacak hep beraber dua edecez doğuma yada sezeryana girenlere sen ne durumdasın hayatım
İyiyiz kısmetim..şükür..yuse canim iyi aksamlar
dilerim iyisinizdir,denk gelemedik canim kendine ve bebisine iyi bak,,
melos masallah bebeginin kilosuna biz 32.hafta 33/haftadan gun aldik 2 kg yuz buyuyoruz bizde :):)
melos canim disin naisl oldu agri yaptimi gece boyu aklim sende kaldi ins iyidir biraz daha dis acisi cok ama cok fecidir kabir azabi gibi derler allah yardim etsin canim gecmis olsun yeniden ..
saadetciğim saol minoset aldım gece uyumuşum şuanda ağrım yok druma gittm ona danışıyım diye oda çok sıck bakmadı dişciye gitmeme erken doğmu sebebiyet veriyo çok meçbur kalırsn dayanamazsan tanıdk bi dra git 10 dakikalık bi işlemla halletsn dediağrı ksici ilç vs hiç bişey içmeme izn vermedi ağrı kesiciler bebeğin ciğerlerine giden damarlaı tıkıyomuş bu aylar tehlikeli dedi
İpek dr sana magnezyum vermedimislm kızlar.nasılsınız...
Geçmiş olsun meloşcum.Diş ağrısı zor valla Allah sabır versin...
Bugün burda bir toz bir rüzgar allah hayretsin.Keşke yağmur yağsada serinlesek.toz olduğu için camları kapattım evde yalnız yalnız oturuyorum.Eşimde geldiğinin 2. günü beni sattıalsanaalsanasmile Arkadaşıyla şehir dışına çıktı.Akşam dönecek ama kimbilir kaçta..alsanaalsanasmile
Geceden beri karnımın alt kısmı ağrıyor ne yapsam bilmiyorum.Bende sürekli uyudum zaten gecede uyanıp duruyordummirmirmirmir
Saadet hazır yakalamışken vereyim...
bu linke baksana...umarım ihtiyacımız olmaz ama!!!
yinede aklımızda kalsın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...8541-sonunda-catlaklarimiza-cozum-buldum.html
Saadet hazır yakalamışken vereyim...
bu linke baksana...umarım ihtiyacımız olmaz ama!!!
yinede aklımızda kalsın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...8541-sonunda-catlaklarimiza-cozum-buldum.html
İpek dr sana magnezyum vermedimi
hemen kalk ondan iç..rahatlatır
Benim eşimde yurt dışından gelen kivileri gezdiriyo bugün
beni eve bıraktı...
dün sabah 5 de test için gittiler...bugünde gezecekler..tamam çok çalışıyo ama bende evde sıkıldım..
neyse akşama yemek var süslenmim en iyisi
ipek onlar varismi acabaBenim göbek diz arası her yerim çatladı.Çok ihtiyacım olacak
Ay dünden beri adamlarla dalga geçiyorum KİVİ diye ... :roflol:
adamların ırkının adı oymuş ben demiyorum ki :kedi:
hem onlarda bize HİNDİ diyo ama dimiklava:
Zaten dün yemeğe gelcem dedi KİVİ..boşa uğraştırdı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?