2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipek onlar varismi acaba
gerçi cildi çinko onarıyor... oda eğer cilt sorunuysa iyi gelebilir

Hayatımda hiç çatlak görmediğim için bende öyle zannetmiştim başta.Anneme gösterdim bunlar çatlak varis değil dedi.Zaten zaman geçtikçede arttı karnımın alt kısmı falan da oldu.Eşim geldi adam şok oldu görünce.son 1 ayda arttı zaten.Ama bişey demedi.Deseydi oturup ağlardımalsanaalsanasmile ..Napalım nasp böyleymiş bilmiyorumkismile
16 kilo aldım.30 kilo alanlarda bile olmayabiliyor çatlak.Irsi diyecem ablamlarda da çok fazla yok.O kadarda yağlar süründüm ama boş

ipek saol burdada hava bulutlu gamlı kederli ama iyi biraz sern terlemiyorz gece uyuymıyorm saten

Hadi bakalım EYLUL ANNELERİ...... delikafadulden
bu şarkı benden size olsun.....tam bizi anlatıyo (sadece aşrkı ismi tabi kaydirigubbakcemile5)

son sesini açın ve dans edin...spor olsun biraz...

fizy / videomusic.

eller havayaaaaaaa hihoyyyt :teytey:

benim ergenlikten kalan yanimda iki deprem cizgisi gibi catlak var sari ama gecen popomda gordum iki uc tane korktum catliyorum diye ama baktik sari bunalr kilo aldigim icin dahada beirginlesti eskdien bu kadar belirgin degildi ama yeni olusan hic ama hic catlak yok 12 kiloya ragmen krem ne kadar fayda ediyor bilmiyorum ciddena ma benim odada yatak odasinda birde banyoda var bebe yagi surmuyorum cunku okudugum heryerde yarari islak cilde var ama zamanla zararra donusuyor hele kuru ciltte cildi bozuyormus kullanmiyorum bu yuzden son ayda olmazsa catlak catlaksiz kurtardim demektir ama formlarda okuyorum bir kadin catlagi yokmus hic bebekten sonra karni inince bir bakmis catlak kadin diyorki bebek geldikten sonr abakin vucudunuza catlak icin ins kotu suprizle karsilasmayiz :)

slm kıslar nasılsınız kısçemin odasını hazırlıos ananesiyle
dra gittik geldik 47 cm 2.300gr olmuş kısçem iilaca dewam bırakırsan doğum başlar dedi dr yine 2 hafta dedi kesin kandırıyo bisi a daha sabredelim die ama gelin birde bana sorun ne sancılar çekiom dün gece hiç uyumadım ama olsun kızım ii buarda pekmez çok işe yarıyor

kizlar en son boyama yaptiririz catlagimiz olursa catlak yerlerine cilt tonunda boya kullaniyorlarmis omur boyu catlak hic ama hic farkedilmiyormus :):)
baska turlu kremle falan olusmus catlakalrin gecicegini hic sanmiyorum cunku bu arada birde formlarda kahve ve limonla dustan once bes dakika iyice ovun dus alin iki gun yapin bir gun bekleyin diye bir sey duydum zararli madde degil sonucta limon ve kahve deneyelim belki yarari olur benim catlagim eski onlara olurmu bilmem ama

merhabalar eylül anneleri..
umarım sıcaktan erimemiştir kimse.
geçmişe bakamadım daha umarım herkes iyidir

dün doktora gittik. 1886 gr 42 cm olmuş oğluşum
21 eylülde gelecek gibi görünüyor. yani neredeyse 2 ayımız var.

seker pembecigim gozun aydin bebek buyumus bak sakin uzulme artik gelsede biz bu gun manitor almaya gidicez bebek nefesine duyarli eger nefesinde ufak bir problem olursa alarm basliyo satan adamin bebegi 6 aylik dogmus ondan almis bebek buyuymus simdi bize satiyo :):)

canım maşallah kızın büyümüş az daha sabretsin yaaa az kaldı zaten inşallah sorunsuz doğcak :teselli:
bende bu hafta full muz yedim bebeiş baya büyüdü anladım baya faydası var pekmezede başlamadım daha öksürüyorum zaten belki onada iyi gelir

şeker pembe maşallah kızına
meraklı kızın biraz daha sabretsin
sen yine hep yat yorma kendini

tatlım yaa aman dikkat et noluurr...inan aklımız hep sende ...adını burada ve face de onlıne görünce çok seviniyorum vallaa...sürekli soramasakta emin ol aklımızdasın güzelim..kocamannn prensesineee...dayanıklı annesi meleğinn üzmicekk seniii biliyorumm..vaktinde gelecekk sadece naz yapıyoo şimdidennn...

maşallaahh sizeeee en son mopsyy erimek üzereydii sanırımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…