ipek onlar varismi acaba
gerçi cildi çinko onarıyor... oda eğer cilt sorunuysa iyi gelebilir
slm kızlar.nasılsınız...
Geçmiş olsun meloşcum.Diş ağrısı zor valla Allah sabır versin...
Bugün burda bir toz bir rüzgar allah hayretsin.Keşke yağmur yağsada serinlesek.toz olduğu için camları kapattım evde yalnız yalnız oturuyorum.Eşimde geldiğinin 2. günü beni sattıalsanaalsanasmile Arkadaşıyla şehir dışına çıktı.Akşam dönecek ama kimbilir kaçta..alsanaalsanasmile
Geceden beri karnımın alt kısmı ağrıyor ne yapsam bilmiyorum.Bende sürekli uyudum zaten gecede uyanıp duruyordummirmirmirmir
Kim bu kiviler yakaydirigubbakcemile3 Ne garipmiş ilk kez duydum
Hayatımda hiç çatlak görmediğim için bende öyle zannetmiştim başta.Anneme gösterdim bunlar çatlak varis değil dedi.Zaten zaman geçtikçede arttı karnımın alt kısmı falan da oldu.Eşim geldi adam şok oldu görünce.son 1 ayda arttı zaten.Ama bişey demedi.Deseydi oturup ağlardımalsanaalsanasmile ..Napalım nasp böyleymiş bilmiyorumkismile
16 kilo aldım.30 kilo alanlarda bile olmayabiliyor çatlak.Irsi diyecem ablamlarda da çok fazla yok.O kadarda yağlar süründüm ama boş
show tv yi izleyin kızlar
slm kıslar nasılsınız kısçemin odasını hazırlıos ananesiyle
dra gittik geldik 47 cm2.300gr olmuş kısçem iilaca dewam bırakırsan doğum başlar dedi dr yine 2 hafta dedi kesin kandırıyo bisi a daha sabredelim die ama gelin birde bana sorun ne sancılar çekiom dün gece hiç uyumadım ama olsun kızım ii buarda pekmez çok işe yarıyor
dra gittik geldik 47 cm2.300gr olmuş kısçem iilaca dewam bırakırsan doğum başlar dedi dr yine 2 hafta dedi kesin kandırıyo bisi a daha sabredelim die ama gelin birde bana sorun ne sancılar çekiom dün gece hiç uyumadım ama olsun kızım ii buarda pekmez çok işe yarıyor
bebekleri çok kucağa almayın derler normalde
tv de kucağa alın diyor
merhabalar eylül anneleri..
umarım sıcaktan erimemiştir kimse.
geçmişe bakamadım daha umarım herkes iyidir
dün doktora gittik. 1886 gr 42 cm olmuş oğluşum
21 eylülde gelecek gibi görünüyor. yani neredeyse 2 ayımız var.
show tv yi izleyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?