2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
muzu bizde yiyos karnım gözle görülür büyüdü resmen muz pekmez her sabah yumurtaaa

her sabah olmasada bende yumurta yiyorum sıkça eşim bu bebeği 3,200 gr doğur sana ne istiyosan alcam dedi kaydirigubbakcemile3
tabiki uğraşım onun için değil bebişim sağlıklı olsun diye ...
inşallah seninkide sağlıklı doğcak...

bir kaç gün giremedim acaba doğurdu mu diye düşündüm. dün de hastanede bakındım acaba buralarda mı diye.
iyi bari bebişin koccaman olmuş.
sakın stres yapma.
ben de 8 ay 1 haftalık doğmuşum. 2kilo 300 gram. tek yumurta ikizim de 2450 gram doğmuş. ikimizde de hiç bir sorun olmamış. sarılık bile olmamışız. sütü de gelmiş annemin. yettirememiş tabi o ayrı.
neyse senin ki benden iri doğacak yani şanslısın. onda da hiç bir sorun olmayacak ben eminim.

kızlar mrb, bugün pek keyfim yok.
kötü bir rüya gördüm hala etkisinden cıkamadım

ben yumurtayı haftada 1 yiyorum oda menmende

aak seninkide maşşallah büyümüş kuzun
ayşecim benimkini ben baştan kandırdım 20gr bilezik istiyom dieee heheh bugün bileziğimi alcan dimi diomda sen door alcam tabiii

kıslar teşekkür ederiz kısçem inşallah 3 kg olur doğana kadar

canım 3 kilo olmasada olur yani bebek kaç kilo doğarsa doğsun hepsi birbirine benziyo ben hastanemin hasta odalarına gittim bi bebek vardı 2,800 doğmuştu normal bi bebek
gibiydi öle minik görünmüyodu çok masum ve güzeldi :ecrin_bebek:

bişey soracam bebeklerimiz kaç kg doğarsa sıkıntı olmaz.hafta başı 2 kg idi benim bebişim.

canim benimkide su an 2 kg :):) daha oncede dedima rkadaslar artik zannetmiyorum dogdukalrinda cok sikintimiz olsun yasamda kalma bana gore kesin cunku bu gun bulusacagimiz adamin bebegi 3 ay once dogmus 6 aylik yani su an buymus adam manitorunu satiyo bulusup bakicaz bebegede bakartim 1.5 yasina gelmis masalah gecen kadin loto kazandi kadin 6 aylik dogmus artik bizim bebeklerimiz kocaman hastaneler cok daha iyi durumda sorun olmaz endise yapmayin tabiki zamaninda dogsunalr kim ister erken gelsin ama erken gelselerde artik iyiler :)

aak seninkide maşşallah büyümüş kuzun
ayşecim benimkini ben baştan kandırdım 20gr bilezik istiyom dieee heheh bugün bileziğimi alcan dimi diomda sen door alcam tabiii

ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..

:dance:başka türlü spor yapamıyos...
beyler gezeiyo bizde bööle stres atalım
2 haftadır evdeyiz çıkamıyos bi yere

valla tatlım çok iyi geldi müzik saol opuyorumnanaktan bende aynı durumdayım doğru düzgün biyere çıkmayalı kaç gün oldu pazar vardı bugün gideyim dedim eşim yorulursun değerler çarparlar falan dedi bakayım ikna edebilirsem 5-6 gibi çıkarım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…